Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

А не може бути, що зонд провокує в неї рвотний рефлекс?

Надіслано від мого IQ4502 Quad, використовуючи Tapatalk

2. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

Та вже думала про це. Може й так... Я першу рвоту з цим і пов'язала, бо дуже вона крутилася, коли годувала. Але останні два рази годування проходило добре.
    Та й до того тиждень годувала нормально з зондом.

3. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Малятко має сопельки, і почало закисати очко. Вчора куточок, сьогодні все. Тільки зранку, вдень ніби все було добре. Зараз запарю ромашку, буду протирати.
    Питання 1 - то я її застудила?
    2 - записані до педіатра на огляд на середу. Варто перенести на раніше з тим оком?
    Питання 3 про каки. Знаю, що зелені - варіант норми. А скільки вони можуть бути. В малої вже днів 5. Плюс часои таке враження, що один з каків - ледве не водичкою. То ок? Чи ні?

4. Havronia

Havronia Well-Known Member

1. Це вірусна інфекція.
    2. Дивіться по стану дитини.
    3. Можуть бути зелені довго. Швидше всього ОК.

5. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Як мені тут колись порадили так і пораду Вам щодо закисання очей - зробіть малечі масаж слізних каналів. В мого малого один раз дууууже закисло одне око десь в +/- 1 місяць, я робила декілька разів на день масаж і все пройшло. І ще промивала ромашкою.
    Каки в нас дуже довго і дуже часто були зелені.

6. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Вам показували? Чи ви по відео вчились?

7. aknytsU

aknytsU волошкова...)

По відео на YouTube.

• Подобається Подобається x 1
  8. Sumpatylka

Sumpatylka New Member

Нам також дуже закисали очка!!! Я промивала і ромашкою і чаєм... Вже надумалася краплями капати, але потім кілька днів масажувала і пройшло!!!
    --- дописи об"єднано, 5 Липень 2016 ---
    І у мене питаннячко про каки: якщо є піна - то це погано??? Її не багато, але є... З чим це пов'язано?

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Як міняєте груди? Виглядає що дитина може не встигати добратись до заднього молока

10. Sumpatylka

Sumpatylka New Member

Перше давала тільки одну... А тепер інколи дві, бо після однієї нервуєтьсЯ і причмакує ...

11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

І я сюди з температурою.
    В малого вдруге в житті висока t. 38,5-38,6. Інших симптомів хвороби вроді нема. Може така t бути на зуби? (чекаємо на верхній другий). Просто в нас така t була лиш при серйозній хворобі, от і переживаю тепер.

12. Kofeinka

Kofeinka Well-Known Member

В нас буквально тиждень тому два дні була темп 39 без інших симптомів і якраз на зуби, бо прорізався другий нижній і два верхні ріжуться. В нас взагалі дуже повільно вилазять зуби.

13. invisible

invisible Well-Known Member

Потребую поради. Малому півтора місяці, дуже зле спить вдень. Вночі спить десь 10-11 годин, а вдень буває що біля 5-6. Перерви між снами можуть бути до 3 годин, як на мене то забагато для такої малої дитини. Старша спала значно більше. Денні сни короткі, поверхневі. Дуже легко будиться, спить на руках переважно, перекласти нереально. У візку майже не спить, хіба в слінгу. Нам по результатах нейросонографії ставлять підвищений внутрішньочерепний тиск. Варто з тим всім щось робити чи переросте? Проблема ускладнюється тим, що немає умов для спокійного сну, бо старша мала біля мене, часом будить його, лягти з цицею і лежати весь день біля нього не можу, бо мушу їй час приділяти. На вулиці теж то майданчик то крики, нема змоги возити його десь у тишині.

Надіслано від мого LG-X135, використовуючи Tapatalk

14. Basyanya

Basyanya Well-Known Member

Моя малявочка теж мало спала, і зараз (їй 3 місяці) я б хотіла, щоб спала більше. Нічого з тим не робила, розвивається добре, педіатр каже, що вагу добре набирає. Інколи спить безпробудно, а інколи по 15-20 хвилин. Спить від 2 до 5 разів на добу.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

15. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Я нічого не пораджу щодо вчт, але з нашого досвіду: з віком став спати краще, стало ближче до норми, точніше норми стали ближче до нього))), бо що в 1 міс. дуже мало, то в рік вже може бути), щоправда денний сон і досі такий чуткий. Правда, неврологічних причин у нас не було знайдено жодних, невролог сказала: "буває...", може у вашому випадку і є якісь засоби, а вам пропонують якесь лікування? Ну, але, 15-16 годин, то не так вже й мало, як на мене.
    А от з тим, як організувати його сон, навіть не знаю, що можна придумати (я тоді, в перші місяці малого з жахом думала, як то живуть мами, в яких є ще старші дітки...), хіба трохи ціною прогулянок?

16. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Була в нас висока температура (39,0) три дні. Збивали свічками Нурофен, які не діяли (пробували раз) і свічками Еферелганом, які збивали норм але на короткий час. Малюк і далі горів. Купили Нурофен сироп, то двічі дала його при високій t. Були ще в нас дві лікарки кожного дня, які в один голос казали дати малому 1/4 септефрилу від горла, бо воно червонюще і має багато жовтої слизі. Дала один раз 1/4 септефрилу.
    З ліків більше нічого не давала. Прикорм в ці три дні фактично був відсутній (сухариком тільки чухрав собі ясна і то неохоче завжди).
    З нових продуктів я спокусилась на абрикоси (три шт.) вчора ввечері.
    Питання. В малого зі сьогоднішнього ранку обсипає червоними плямками, досить схожими на пітничку (але це точно не вона). Ті плямки ряснішають, деякі об'єднуються і перетворюються в більшу пляму. Зараз обсипане чоло, скроні, за вухами (там капець багато!), вся шия. На вечір додались ще плямки на животі, на спині, де-не-де на ногах. Малого, здається, не турбують, не чухрає їх.
    Чи могли ті абрикоси спровокувати такий висип чи думати в сторону ліків?
    Зараз від тої висипки приймаємо Феністил 4 кр./3 рази на день.

17. бетменша

бетменша Well-Known Member

@aknytsU може це розеола? у нас таке було. Тільки висип був зовсім невеликий і скоро зійшов

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

@aknytsU виглядає а розеолу:3-4 дні Т, тоді падає з*являється висипка дрібна, яка з часом об*єднується в більші плями...
    --- дописи об"єднано, 9 Липень 2016 ---
    воно скоро сходить-день-два...

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Дякую, дівчата! Пішла читати про це захворювання.
    Хм, там пише, що на личку не повинно бути плямок, а вони в нас є: на чолі і над бровами.

20. бетменша

бетменша Well-Known Member

про таке нічого не скажу, бо в нас були суто на тулубі. Взалалі, то аналіз можна здати, який покаже, чи розеола. Ми не здавали, я просто по симптомах то визначила. А він у вас взагалі алергік? бо щось дивно, щоб пару абрикос таке спровокували. Тим більше, що то ви їх їли