Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. jalla

jalla Прогрес року 2013

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Молодшому прописали за схемою *******************

Моє біднятко так мучиться, увесь час стогне, трошки спить, цицю не бере. З останнім взагалі караул, не знаю як йому запхати. Температурить, плаче-плаче-плаче і на руках не заспокоюється.

Лікарка ще лісобакт і інгаліпт прописала від горлишка. Даю тільки лісобакт.

Що ще можна таким манюням, як допомогти пошвидше справитися з вірусякою?

Він нам так цілу ніч плакав, я носила-носила, що сама під ранок в обморок шарахнулась, чи то від перевтоми, чи від хвилювань.

І температури нині не має такої високої як вчора 37, 6. Вчора мав 38, 5, але так вже плаче ПОСТІЙНО. Що ж його там так мучить, мені самій сльози котяться.:girl_cray:

Останнє редагування: 27 Листопад 2013
  2. littlebird

littlebird Well-Known Member

Дівчата, в мене вже паніка. Синочок постійно какає дуже ріденьким і зі слизом. Іноді навіть піною. Приблизно два місяці назад здавала кал на аналіз, висіяли стафілокок (94*10000 ,якщо не помиляюсь). Наш педіатр мене заспокоїла, сказала, що його всім висівають і що якщо дитину нічого не турбує, то нічого робити не потрібно. На мої розповіді про наші каки якось не дуже відреагувала( типу ви на ГВ, все нормально). Але одного разу малюк покакав одним слизом з прожилками крові. Педіатр сказала, що швидше за все це тріснула якась судинка при сильній кольці. Тоді в нас ще були коліки. І от сьогодні знову синочок покакав декілька разів дуже ріденьким, я би навіть сказала водичкою. І отанній раз зі слизом з прожилкою крові. Нам майже 5 місяців, коліків вже два місяці нема. Його нічого не турбує спокійний, бавиться, не тиснеться коли какає, температури нема. Я ходжу і плачу, не знаю, що робити. Може ще раз здати кал. Може в когось була схожа ситуація?

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Думаю здати. Тим паче, що навіть якщо не турбує, то на око є відхилення. Але вразі чого схему лікування того перепитайте в декількох, принаймні 2-х педіатрів.

4. invisible

invisible Well-Known Member

Моя як хворіла, то температуру 38 краще переносила ніж 37 з копійками. Вночі була висока температура, то плакала, потім на ранок 37, то цілий день періодично плакала, ніби щось болить. Може голівка боліла чи "ломило" на температуру. Я ще своїй давала ромашковий чай, ну але ми вже тоді на прикормі були. А так з препаратів нічо не давала, тільки раз вночі температуру 39 збила. Температура пройшла за два дні, потім ще 2 дні трохи сопельки і все само пройшло.
    Sent from my GT-S5302 using Tapatalk 2

5. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

лактозної недостатності вам не виставляли? в нас був рідкий (практично як жовтуватий кисіль рідкий) і піна - поставили лактозну недостатність. призначили безлактозний нан -перше три рази на добу, через тиждень-два, через тиждень -лише раз на добу. все гуд.

6. glasses

glasses Member

Блін, в нас соплі........
    Мирось, як там Мартуська?Не плаче?Я про масаж, і які там успіхи?

7. invisible

invisible Well-Known Member

Нууу, шкода що ви знов хворієте :sad: Може нові зубки лізуть?
    Масажистка наразі ці дні не приходить, поламалась машина, то ми трохи самі вчимося, тренуємся :)

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Оль, а є ще щось крім сопель?
    Пам'ятаю як у Влада на початку вересня текли.. Ууууу...

Отправлено с моего GT-S5830i через Tapatalk

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:42 ----------

Отправлено с моего GT-S5830i через Tapatalk

9. glasses

glasses Member

Нєа,сьогодні зявились, блін, були з ночі сухі, ото ми цілий день намагались з ними щось зробити і ніц тепер мокрі маємо.

10. Plenilunio

Знаєш.... Як нічого більше не добавиться, то може нічого такого не роби.
    По нашому досвіду знаю, що не допомагає. Тільки вже як замучились вкінець педіатр назоферон призначила. І то не впевнена чи саме воно допомогла, а чи само пройшло...
    Ніяке чищення не допомагало і малий не давався. Найкраще було як малий випадково плюхнувся в ванній і набрався води - одразу все вимило і деякий час дихав спокійніше.

11. natorella

natorella Well-Known Member

соплі це дуже добре
    нашо їх лікувати?

12. Brenda

Brenda Member

Ой в нас теж з тими соплями караул:sad: вже півтора тижні, може, нарешті будем мати хоч один зябик? Малу ніби нічо не турбує, крім носика, температури нема, то я вже півтора тиижні капаю аквамарісом і відтягую слиз, а то робити мушу, бо по ночах давиться і їсти не може нормально, минулий тиждень взагалі нічо не могла витягнути, то все якось дуже глибоко було, а вчора нарешті хоч шось виттягла... Мала не дається ні капати, ні витягувати, капец:sad: бачить мене з тим слизовідсосом- втікає, де бачитть:))) от зараз ще в 5 ранку проснулась від того, що почала давитись і не спить. Закапала з горем пополам Аквамарісом, поклала її на животик, носик далі забитий, мала почала бавитись:))) як ви боретесь з сопельками!? Коли вони пройдуть??? Вже гину від того...

13. Plenilunio

Не муч дитину тим аспіратором, як нічого не тече... Все рівно не допоможе і не витягне. Аквамаріс і подібне то можна капати.
    Не знаю чи то від зубів у нас було... Та, після того зубики виднілись на поверхні, а прорізались ще через місяць...

14. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

підтримую, в нас на нижні зуби (наразі їх і маємо) то були такі соплі що жах. Дитина ні грудь не могла брати, ні спати - істерика три дні, але потім почали загустати і десь за тиждень-півтора пройшли, промивала аквамарісом і пару раз делуфеном, але без фанатизму, соплі це така гадость що швидко не проходить, принаймі у нас, наберіться терпіння на пару днів і все буде гуд

15. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Дівчата, а якщо зуби лізуть, то може бути отак день добре, день зле?
    Бо я була впевнена, що вже наступні зубки полізуть. Все на то вказувало. Дратівливий був слюнки рікою, все гризе, нервується коли щось вкусити не вдається. І то так тривало три дні, а тепер затишшя вже 2 дні. Малий спокійний досить, пропали всі явні симптоми прорізування.
    Питаю, бо перші зубки в нас вилізли чітко. Три ночі зле спав і одразу зуб появився, а другий як з'явився, то взагалі не помітили. А тут...заглядаю в того ротика, заглядаю, а ніц нема))

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Блін, у нас до вірусяки з червоним горлом додався ще набряк в носі. Цілу ніч дитина кричала, дихати не міг, дусився і плакав-плакав.
    І ще й животик болить і температура в ночі 39,2.:girl_cray:

Всьо на купу!

Порадьте що з тим набряком можна робити окрім промивання. Бо так дуситься- жах.

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Та раз дихати не може дитина, то судинозвужуючі дай. Знаю, що то зле, ну але в таких випадках набряк треба зняти.
    Більше свіжого повітря в хату. І щоб жарко в хаті не було, нормальна температура. Бо від жари той набряк ще більший.

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Накапай на хусточку пару крапель евкаліптової ефірної олійки, або олії зеленого чаю і поклади біля малятка, хай дихає. Коли малий хворіє, я завжди так на ніч роблю. Дихається легше.

19. нталька

нталька Well-Known Member

Воно то корисно, якщо нема алергії, але не відомо як таке малятко зреагує. Я би зараз не ризикнула.
    Підтримаю, мабуть, судинозвужуючі. Для діток є називін 0,01%.
    І тут писали про назоферон при нежитю, то нам лікарі казали, що то дієве тільки на початках хвороби.

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дякую, дівчата, вже крапнула.
    До лікарки дзвонила, те ж саме казала. І ще, якщо не буде температури казала на вулицю трошки вийти.
    У нас якась дуже сучасна лікарка.))) З вулицею на такий вітрисько не ризикну.

Єдине тішить, температура спала. Надіюсь підемо на поправку.

У нас там всьо на купу і зуби (чотири на купу ріжуться. І вірусяку нашу "сімейну")) підцепив.
    Єдине дивує чого так животик болить, газів ціла купа, то його мучить. То може бути від температури?