Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Raven

Raven Мама малятка

Зуби можуть таке давати. Поспостерігайте, не спішіть до лікаря раз така ситуація повторюється.

• Корисно Корисно x 1
  2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Реально, більше нічого нема, тільки темп. Просто цікаво, як знати чи то на зуби? Бо кожен лікар всеодно щось пропише і знайде.
    Якщо зуби то скільки та темп може триматися?
    Минулого разу, пройшла за 2 дні, я думаю якби було горло, то мала б триматися довше?

3. Raven

Raven Мама малятка

В нас день темп. Горло за собою тягне соплі-кашель.

4. Naama

Попали ми вночі на Орлика ,мали темп 39,5, яка не збивалася.
    Далі горло запалене.
    Кажуть, що таке можуть давати зуби.
    В нас, наразі лізе один. Хіба міг таке спричинити?
    Ні разу після тих наших температур не було, ні кашлю , ні сопель, і зараз нічого нема.
    Я вже реально не знаю, що робити, як сидимо вдома, все добре, і все проходить за день/два, тільки вийдемо на двір, 2-3 дні погуляємо годину, півтора, і знову по колу, так вже майже місяць. Взагалі на двір не висовуватись ,чи шо?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Raven

Raven Мама малятка

Міг, в знайомих з 40 на Орлика відкапувались

6. Naama

Але нас відпустили нормально додому, навіть ніхто нічого не пропонував.
    Значить будемо знову лікуватись ,і чекати коли ж то нарешті, буде перерва між зубками.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  7. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

а точно є зв*язок?:girl_impossible:
    насправді, то один зубчик на підході, а можливо там ще всередині сидить їх кілька
    не знаю, наскільки то правда, але кажуть, що найтяжчий момент - це коли зубчик ріжеться через кістку, а цього ми, мами, ще не можемо побачити
    імунітет знижений, от і реагує на все малеча

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  8. Naama

Ну поки так виходить.
    Ой зуби, зуби, перші чотири, так гарно вилізли, навіть не помітили, і не відчули ,а тут...

9. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

дівчата, підкажіть.
    десь разів 4 було так що зригувала всю їжу. спочатку списувала що після ліків не пішло, чи кашель провокував. але сьогодні зранку просто вирвала під час годування (з циці). просто їла і тут ні з того, ні з сього вирвала велику порцію молочка. що то може бути?

і ще. як дати дитині бактерії? виписали нам лацидофіл. висипаю з капсули порошок на водичку. але він не пермішується з водою. а частина стає кашкою і прилипає до ложки. в результаті мало що в ротик попадає. а так як вона ще не вміє пити і не хоче, то тече поза ротик ))

10. Margarett

Margarett Well-Known Member

сухі (мається на увазі в порошку) ?, не знаю чи вам так підійде, ділила дозу на 2 рази (наприклад зранку і ввечері давала чи за годину після першого прийому), трохи менше того порошку, а к-сть води така ж, виходить не таке кашкоподібне, а тоді вже хто як (або сама дитина вип.є з ложки/горнятка/чи пляшки).

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

сухі
    але то неважливо скільки там порошку, бо я його з водою всеодно не можу змішати(((

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

то треба на воду всипати так в одну купку і більше води, утвориться свого роду густа маса на середині "калабаньки" водички і вода занесе в ротик оті бактерії при нахилі посуди, тоді щоб мале ковтнуло то все + можна якесь печиво підіпхати відразу чи яблучко там ..., танці трохи ...
    але теж всяко бувало, коли й мимо трохи втекло, але щось зайде

13. Maksli

Maksli Well-Known Member

а від чого в дитини можуть бути зелені каки?
    вже кілька разів помічала, що какає зеленуватим раз на 2-3 дні, а з чим то може бути пов*язане, не знаю, хоча після того нормальні жовті каки, а потім знову зелені.
    може від мого харчування таке бути?

14. Naama

У нас таке ,коли я їм зелені яблука.

15. LOVEka

LOVEka Member

Дівчата, порадьте в малого вночі піднялась температура до 38, у нас активно лізуть верхні зубки, чотири зразу, два прорізались до боках, а два просвітчуються, та ще не прорізались, приходила лікарка, приписала список ліків, Нурофен, Лаферебіон, Лісабакт, бо каже чуть горло червоне, та каже, що температура не від горла, а таки від зубів. Я не є прихильником, тих всіх ліків, скажіть, як ви боретесь з температурою під час прорізування чи даєте якісь ліки? Бо в нас поки що тільки циця, носіння на руках і сон.

16. Naama

Дивіться по дитині ,я збиваю після 38,5, і то коли вже вкладаю на ніч.
    З тим червоним горлом, теж не можу собі дати ради. Вже майже місяць. Але температура в нас тримається день, на червоне горло має бути мінімум 2-3 дні. Вже подивитесь, як у вас це буде.
    Температуру збиваю, ібуфен д, або свічки Ефералган ,але раз на раз не попадає ,раз те збиває, раз те.
    Скільки малому?
    --- дописи об"єднано, 20 Січень 2015 ---
    І як таке визначили?
    То у вас виходить якась віруска + зуби, чи як? якщо горло з зубами не пов'язане.

• Подобається Подобається x 1
  17. LOVEka

LOVEka Member

Малому 6,5 міс. Незнаю, по чому визначила, подивилась горло, каже трішки червоненьке, але температура не від нього, я вже писала раніше, що не дуже довіряю її компетентності...

18. Naama

Поспостерігайте за дитиною до вечора, як буде дуже капризувати, то краще темп збити.
    А більше я б нічого не давала.
    А як їсть?, в нас коли справді було горло, то було видно, що боляче ковтати, плакала.

• Подобається Подобається x 1
  19. Almariel

Almariel Well-Known Member

Нічого не даю. Навіть якщо тем-ра не від зубів

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
  20. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

сказали нам що в малої ротавірусна інфекція і потрібно давати додатково пити. скажіть чи потрібно додатково допоювати дитину при такій хворобі чи досить ГВ? бо ми зараз практично на повному ГВ, де-не-де пробуємо пед.прикорм.