Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

В знайомої моєї, дитина мала і 39 температуру на зуби(

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Було б дуже добре ,що зуби, бо я вже начиталася і про менінгіти ,і про внутрішньочерпний тиск ,і взагалі сиджу чуть не ревлю.

3. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Я,звичайно,новачок в цій справі,але просто хочу вас трошки заспокоїти...Я думаю,якщо вас щось турбує з малям,то підіть до якогось толкового лікаря й проконсультуйтеся,а не даремно себе накручуйте.Не знаю,але менв здається,що цього року чи то віруси такі сильні чи шо,але теж знаю,що дуже важко люди і діти переносять захворювання,і з різними ускладненнями,на жаль.

4. invisible

invisible Well-Known Member

Дядя Комаровський каже, що такого діагнозу як ВЧТ не існує:) На зубки цілком імовірно. Знаю форумлянку, в якої мала на кожен новий зуб стабільно реагує температурою 38-39.
    А що за запрокидування голови?
    Як ваше сідання? Моя народилася 25 лютого, то як зараз пригадую, що сіла минулого року якраз на Різдво, в 10 міс. і 12 днів.

5. Naama

У нас таке вже другий тиждень, не можемо вложити спати, лягає нормально, а потім викручується дугою і закидає назад голову, і так триває 3 години, що на денний сон , що на нічний. Береш на руки, хочемо погойдати, може так засне, те саме, дуга, і голова назад. Чи то такі капризи на зуби, не знаю.

Стає на рачки, гойдається вперед, взад, якщо підставити руки і зробити опору на ноги, то сідає боком. А сама, щоб сіла, то ні.

---------- Додано в 23:30 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

Лізе 4 на раз. Два вже видно, а ще два прорізуються.

6. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Ми якраз перехворіли, правда Маркіяна ще лікуємо, мали аденовірусну інфекцію, то це був жах, температура в малого росла до 39 шість днів, ніс не дихав, очка закисали, плюс до того всього кашель, дитина була взагалі ніяка, а Яні взгалі, дало ускладнення на односторонню пневмонію.
    Але в нас це все супроводжувалося кашлем і соплями.

7. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

в нас теж ще два зубчики одночасно на підході, темп не маємо, але останнім часом почала капризувати, верещати і вигинатись дугою, також голову запрокидує...я навіть не підозрюю якихось "страшилок", скорше мені то виглядає : вчуся керувати власним тілом і даю вам всім жару))) .Улян, спокійно! А оці частеньки ваші стрибки температури - запитай у вашого педіатра? чи це імунітет так підсів чи яка біда...

8. Naama

Наразі тільки темп.
    Завтра буду дзвонити. А імунітет може від чого так підсісти?

9. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

антибіотики одне лікують, друге руйнують...нажаль

10. Naama

Я згідна, але ж віруски прийшли ще без них.
    Ну завтра буду все виясняти.

11. Amilada

Amilada Well-Known Member

Гнійник на попі малого знов наповнився. Доки ставила свічки все майже счезло. Тепер знов то саме. Шо делать?!

12. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

В нас була температура від 37.5 до 38.2 то після неї через 2 тижні зубчик перший виліз. Правда ми ще мали соплі.

13. Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Не знаю як дитині, але мені колись ну дуууже допомогла в такому випадку мазь Вишневського.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Naama

і скільки часу трималася? Збивали?
    Сьогодні зранку 37,3, виліз зуб. До 18-00 маємо бути в лікаря, але зразу сказала, що для зубів за висока. Мала капризна, вяла, але крім темп нічого нема.

15. Amilada

Теж тим вишневським стала мазати, бо таки двое з пятьох лікарів іі радили.

---------- Додано в 16:05 ---------- Попередній допис був написаний в 15:58 ----------

Дівчата, а як пахнуть ваші діти? Малий як спітніє став пахнути кисляком, то ж нормально?

16. Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

а може ви його чимось мазюкаєте після купання, то воно потім дає якийсь запах в купі з потом? і взагалі - тіло так пахне чи одяг?

17. Amilada

Швидше піт має такий запах, особливо простирадло там де голова малого пітніє. Коли їсть на сон аж мокра голова йому.

18. Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

а то не може йому так молочко зтікати з ротика? і тому мокра голова? як варіант

19. Margarett

Margarett Well-Known Member

абсолютно, всі мають свій запах, його такий
    моя дитина теж пахне кислим, але з часом зростання її і то трохи змінилось, хоч і не до кінця
    взагалі не проблема

20. Naama

Отже, були ми в лікаря, маємо запалене горло, яке мабуть не долікували з минулого разу( 1,5 тиждні тому)
    Приписали лісобакт, гропринозин, ОРС 200. Температуру радили збивати ібуфен Д, а не нурофеном.
    І щодо нашого неспання, вкладанням по 3 год, радили препарат гомеопатія дентокінд. Хтось давав своїм діткам?
    Я реально, задумуюсь над ним, бо бувають дні коли моя дитина не спить по 15 год підряд.