Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Ми користуємось хіпп від вітру та негоди.

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:44 ----------

Значить будемо чекати ще трохи, може це справді така наша особливість.
    Просто деколи думаю .можливо це я щось прогавила ,бо був такий період, що вона довго напівлежала в кріселку, думаю може я мало нею займаюся, коротче шукаю причини)

2. Raven

Raven Мама малятка

маю бюпхен, сама ним мазюкаюсь

3. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Десь тут вже питалися про кремчик на личко дитині. Ми маєм теж Бюпхен при вітрі та морозі, кілька разів помастила і перестала. Вирішила, що буду дивитись по дитині: якщо буде якась реакція після морозу чи вітру, то наноситиму. А як не буде, то і не варто лишній раз хімію наносити. Наразі нема морозу, то не використовую. До речі, крем потрібно наносити за 15-20 хв до виходу надвір, а не безпосередньо перед виходом.

4. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

ми і олійкою з тої серії користувалися, і кремчиком під підгузник - класна косметика
    це точно, я і собі вранці після вмивання наношу - перед самим виходом недобре маститися

5. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

мінімум
    а краще 30-40 хв

я теж ним мажусь
    а дитині не підходить, прищики з*являються, як мажу
    поки перейшли на Бейбі борн від Ельфи (виробник - Україна, здається, Житомир), він ніби трохи легшої текстури, і то - коли безвітряна погода, то до 0 не мащу нічим

так по твоєму опису - ніби-то все нормально
    принаймні, якби був гіпотонус - вона б не могла просидіти годину-дві, може, я не права - то виправте

6. sunset

sunset Active Member

В малої Веледа крем на вітряну/холодну погоду, дуже кльовий. Порівняно з бубхеном просто невагомий. Правда, минулого року я від сили 5 раз ним користувалась, незнаю як цього року буде, поки зими з -15 нема, юзати малій немає змісту.

7. Amilada

Amilada Well-Known Member

Зіздили на Орлика. Ніц путнього мені лікар не сказав. Оглядав старий лікар, на паличку спирається( навіть не спиталась як звати). За пядест років стажу перше таке бачу- закупорка є, запалення немає.
    Диагноз називається паропроктит. Закупорка крипт- то якісь залози на попі. Гугл видав, що таке треба вирізати, а не просто чистити, як пропонували( чи я шось не дочула). Має то лікувати проктолог, дитячий гнійний хірург. Порадте таких спеціалісів.

8. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Не накручуй себе))) Лікар не знайшов серьозних відхиленнь, дівчатка теж тобі пишуть у який саме період у них дітки поповзли/пішли...У кожного свій розвиток! В нас рано поповзла, бо зі страху що було з першою, завзято взялась за вправи на фітболі з другою)))Вважаю то певною стимуляцією, може і не зовсім то природньо. Не зважай на погляди, зауваження зі сторони- -то все байки, міф, тільки нервів тобі завдають))) Але спонукати доповзти, докарабкатись, допластувати до предмета все-таки не переставай! Ну є ж в побуті, в грі з Дарусею вивчені вже тобою найулюбленіші її предмети, розставляй, змінюй відстані і ракурси, моя любить, коли я їй озвучую іграшку, ходячий ляльковий театр - -повзає як метеор за мною, ховаюсь за кут, вона шукає-повзе, чудова гра з маленьким мячем - покотився, потрібно його наздогнати! спершу було важко, але поступово навик виробляється як має бути. Ну і зрештою, якщо не поповзе, то вставатиме біля опори, спробуй посадити її в ліжечко , там діткам зручно дотягуватись і відповідно вставати. Все буде добре!

9. invisible

invisible Well-Known Member

Уляна, на всяк випадок нагадаю, що моя сіла в 10 міс., встала на ніжки в 11 і поповзла в 12. Якщо Куксенко сказав все ок, значить так є. Хіба би дійсно якийсь курс масажу пройти, щоб спеціаліст показав вам вправки ще якісь і елементи власне стимулюючого масажу.

---------- Додано в 23:58 ---------- Попередній допис був написаний в 23:56 ----------

Ооо, я через то пройшла. Але зі свекрухою. Раз було видала, що ми з дитиною поводимся недбало як з лялькою, що вона не сяде і не піде і т.д. А скільки було "капання", поки не пішла в 1 р і 5 міс. То ж типу соромно було перед співробітницями, бо нема чим похвалитися, бо ж "он у тої в 6 міс. внук сів, а в 8 пішов". А чоловік мій, за її словами, пішов у 10 міс. Зате про те, що він має плоскостопість, вона досі і не знала.

10. Naama

Дякую, дівчата, за підтримку, щоб б без вас робила))

Колись я таке мала ,то вирізали, не побажаю нікому такого.
    Краще з тим не затягувати.
    А яким методом чистити пропонували?

11. Amilada

Amilada Well-Known Member

Мені толком нічого не пояснили. Відповідь була така, хочете, я то прооперую у плановому порядку. Але воно його не турбує, не запалене, просто ущільненя. Спиталась чи є варіант що воно саме мине, сказав не знає бо незапального не зустрічав. На огляді говорив, аби то було запалене, або була температура під загальним наркозом робили б операцію, ставили б дренаж.
    От і будь мудрий.

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

я ще про свого скажу): малий поповз в 8, сів у 8,5, в проміжку біля опори почав вставати, пішов в 1,2
    найперше тілобудова в малого така, що ну ніц в тому дивного
    ще може був трохи гіпотонус, але лікарі казали що можна обійтись без масажів
    та, погляди були теж такі незрозумілі, але то не моя проблема)) може наступні покоління будуть обізнані в нормах
    бо зараз ще той радянський відбиток, всі хвалилися дітьми що почали рано сидіти/ходити і замовчували, якщо пізніше (приміром мені знайома розказала про свого, (він зараз вже старший) тільки тоді коли почула що і в мого так само))) )

13. Naama

Сьогодні маємо температуру 39С і це зранку.
    Були в лікаря, запалення вушка ,горло, ніс.
    Я в шоці.
    Призначили знову антибіотик цефікс. Хто приймав?
    Чому так хапає все підряд? Невже такий слабенький імунітет на фоні прорізування зубчиків? Як можна зміцнити його? Нам тільки 10 міс, а вже другий раз будемо приймати антибіотик.

14. Raven

Raven Мама малятка

ми племінниці в 2 міс. при запаленні тільки отіпакс капали

15. Naama

Може це було одне вушко? А в нас ще і горло і ніс.

16. napoleona

napoleona Well-Known Member

може бути, у нас теж активно ще 3 зубчики лізуть, то теж по-через 2 тижні правда у нас лише соплі-кашлі

17. Naama

У нас 4 на раз.
    А якось зміцнюєте імунітет? Може олійками натираєте?

18. Luiziana

тобто антибіотик без запереченнь? це після аналізів? можливо ще зачекати? коли ж в неї ті антітіла виробляться ? А отіпакс зніме біль у вушку однозначно.

провітрюю тепер частіше))) сама постою послухаю як таким маленьким укріплюють імунітет.

19. Naama

Казали без заперечень. Аналізи не здавали.

А темп? Вона просто горить, міряла темп десь 1,5 хв, те що дала наміряти, то було 39 в 10 ранку. Боюсь вечора/ночі, треба мати щось під рукою з ліків, бо в любий час тут вночі не вийду в аптеку, а що мати?

20. Luiziana

нурофен добре знімає. То ви ще нічим не збивали? Чому?