Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Протаргол добряче підсушує, це власне для сопельків , які течуть без упину...Ми аналогічно всі з соплями, але в мацьопки вони десь там булькотять глибоко-далеко, переважно як спить, то чую ті шмарклі, я вже і підвищення їй роблю. і промиваю хьюмером, але вже третій день безрезультатно, вночі її то все добряче турбує , вона перевертається, на животику заснути якось їй легше з тим всім...Масажики біля носика їй ще роблю, як дозволить)))

2. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А гуляти ходите з тими сопельками?

3. Almariel

Almariel Well-Known Member

А чого всі так питають про гуляння. На вулиці треба побільше бути, якщо погода не мерзотна і дитина має силу, навіть з тем-рою.

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

4. Naama

Боюсь, щоб не зробити гірше, тому що погода сира.

5. Luiziana

на вулиці без проблем засинає, солодко спить і не виглядає, щоб її щось турбувало...

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

Так то ж добре, що сира. Як були в лікаря, то був просто скажений вітер, то казав, як закінчиться - йти на вулицю. А погода в нас сира майже завжди.

7. Naama

Дякую!
    сьогодні ми висиділися вдома, а завтра дихати свіжим повітрям))

8. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть, будь ласка, може в кого так було:
    в малого (6,5 міс.) деколи (зараз вже переважно тільки коли замерзає у ванні) синіє/сіріє навколо ротика, таке почалося десь з 2 тижня від народження, ми звичайно УЗД серця робили, але щось воно мені досі спокою не дає, хоча і кажуть, що таке буває як норма.

9. Amilada

Amilada Well-Known Member

Підкажіть. У малих може бути геморой?
    Закрепів у нас жодних нема, какае стабільно без проблем. Та от взяв за моду тужитись в забаві. Чи то летіти, чи то бігти хоче. Аж лице червоніє, так тиснеться. От найшла таку припухлість з почервонінням. То ліпше йти до доктора, чи нема шо здорового лікувати?

10. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Десь колись прочитала, що висока вологість надворі - то найкраща погода при захворюванні дихальних шляхів, а от сухість вдома через опалення - то погано для маленьких росиків. Тому гулянню так, так і ще раз так.

11. Naama

Ну тоді проконсультуйтеся, ще з педіатром, якщо на УЗД все добре, заспокойтеся, значить норма.

12. EgoMusicus

Як знати, що підвищена температура була на зуби? Мали температуру тиждень тому 2 дні до 38,2 і соплі. Т внормувалась, нічого не давала, а сопельки ще є. Думала, що то вже точно на зуби, бо ще жодного нема, а вік якраз підходящий. Але зубів нема ще досі. Коли переважно вилізає зубчик після підвищення температури?

13. Tauriel

Tauriel лісова ельфійка

Нууу....я думаю цього ніхто незнає))), у нас була, зі старшим, температура на зуби в 10 місяців, коли у нього вже було 8 зубчиків, а потім довга перерва в пів року. Коли виліз перший в 6 місяців то ніяких температур/сопель не було.

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

14. Luiziana

у старшої спостерігала і переживала...до року точно . А особливо проявлялось підчас сну на вулиці у прохолодну пору - синьофіолетове навкруги ротика. Ми тоді були перестрашені і зробили повне обстеження - все було в нормі, а лікар наголошував, що це результат родової травми...Потім все це зникло і сліду не було)))

15. Khaleesi

Khaleesi Well-Known Member

І нам так казали, до року проявлялось часто (було швидше білого, сірого кольору), а зараз вже не дуже. До речі, в мене теж таке є, носогубний трикутник інколи біліє.

16. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

в мене пологи благополучно відбулись, читала, що це типу незрілість судинної системи на зразок того, як всякі пробілеми з газами - від незрілості травної...і що до пів року воно мало би проходити...

17. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

по-різному
    одного разу мали зубну Т (мої здогади і лікар підтвердила), і нежить 16 днів, а зуб виліз десь через 3 тижні після підвищення Т

18. roxet

roxet New Member

[QUOTE=Mansikat;) синіє/сіріє навколо ротика

У нас теж синіє навколо ротика і ручки,особливо після купання.Лікарі сказали що все нормально

19. EgoMusicus

Мали 1,5 тижні тому температуру 38,2 і сопельки. Температура внормувалась сама, нічого не давала. Сопельки ще є, і вчора синок почав підкашлювати. Пішла сьогодні до лікарки. Вона послухала - хрипів нема, але горло червоне. Сказала не гуляти. Я от думаю, хіба зашкодить прогулянка при червоному горлі? При сопельках ми гуляли, знаю, що то добре, сама тут вище радила, а от при червоному горлі не знаю. Синок спить надворі, ротик привідкриває, і не знаю, чи дихає ротиком чи носиком!

І ще виписала купу ліків: лазолван, афлубін, від горла якісь таблетки (я листочок загубила) і ...діазолін як протиалергеннее. Нащо діазолін??? Може я чогось не знаю? То треба приймати? Я планую давати лазолван і натерти евкабалом на ніч. Давати ще якісь таблетки від горла? Якщо так, то які давали ви? Чи може синькою помазати?

20. Margarett

Margarett Well-Known Member

Меже оте .не гуляти. пов"язано з тим, що дитина недавно перенесла застуду чи вірус чи що ??, а погода вон яка - розплідник інфекції, щоб зайвий раз не наражатись на отримання ще однієї зарази. але я б вважала, що це в більшій мірі має місце у людних місцях, тобто обмежити походи в люди. Діазолін, то щоб бува не було алергії, дехто феністил виписує ... інші ліки. Оте від горла, то може лізак/лісобакт ? Там, до вашого віку ніби не дають по інструкції, але виписують доктори і меншим за три роки. Може перепитайте лікаря, що то було. Синька то при стоматиті добре.