Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем jalla, 12 Листопад 2013.

1. Paradise

Paradise New Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 3 (продовження)

Щось не знайшла відповідної теми, тому пишу сюди...Порадбте якийсь захисний крем від вітру та морозу взимку яким можна змащувати личко дитині, і чи взагалі він потрібен???

2. Raven

Raven Мама малятка

маю бюпхен, сама ним мажусь, бо маю алергію на холод

3. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Маємо хіпп від вітру та негоди, коли мажу малу то все добре, якщо забуваю помазати, то від холодного повітря щоки червонющі аж до вечора.

4. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

маю бюбхен і укр. бейбі борн
    однаково помічні
    мажу і Аню, і себе, бо в мене холодовий дерматит вже з десяток років, Аня теж має схильність до дерматитів, тому в нас немає вибору:girl_wink:

5. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Маємо від Бюбхен, чоловік коли купував крем під підгузник - не дочитав і купив від вітру і морозу. Зараз прийшов час його використовуцвати, почала мастити, а от чи добре - не знаю. В синочка щічки були червонуваті після гуляння, з кремом вроді не помічаю червоних.

6. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Мені Хіпп більше подобається текстурою - легша, ніж у Бюбхен, який мені занадто жирний для намазування.

7. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Еееее.. А як він проявляється?)))
    Я чого питаю, малий мав минулого року під час тих морозів дуже суху шкіру на ніжках і дупці. Я списала то на воду в якій купався.. Дерматолог сказала що "алергія на щось"і "сідайте на дієту, мажте бовтанкою". Все.
    Тепер от помітила що на ручках до ліктя має суху шкіру... Списую знов на воду, бо любить в раковині хлюпатись, відповідно по лікоть (м'яко сказано) мокрий. Але припускаю, що може і від холоду..

8. Raven

Raven Мама малятка

В мене червоніє шкіра і зразу шось типу підшкірних пухирців
    як відходить, свербить зараза
    і то так лице, руки, або шо зле прикрила

9. Valensia

Valensia Well-Known Member

колись мені лікар говорив, що лице дитині потрібно мастити кремом за 20-30 хв. до виходу на вулицю, а не безпосередньо перед прогулянкою. Попередні роки мали крем від Hipp, ніби непоганий.

10. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

а це зле, що червоні?

11. Lanna

Lanna Member

Дівчата, порадьте, будь ласка, який термометр краще купити для малятка.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

12. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

От і мене цікавить, може той крем і не треба взагалі! Хай собі будуть може червонуваті!
    Використовувати чи ні?..

13. Margarett

Margarett Well-Known Member

Можна подивитись на мікролайфи електронні (є і до 100 грн. або дорожчий !!!). Вони досить не погані, але увагу треба звернути на те, щоб він не довго вимірював Т (бо є такі, що ловлять ті цельсії чуть не 10 хв., то довго ІМХО + дитина теж різна є, протестує, виривається). А так у них є функція звукового сигналу, пам"ять на останні показники, водонепроникні, автовідімкнення через певний час... Якось так. Ще ніби чіко не погані, але певне там ціна стартує з-поза сотні !

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

ми з народження звичайний використовуємо. Електронний лежить без діла. (хай би і той не знадобився).

15. Lanna

Lanna Member

Дякую, дівчата, за швидку відповідь:)

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

16. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

помітила що мала трохи хилить голівку на праву сторону. пішла до хірурга. вона сказала що все добре. тоді я спитала, що про оте схиляння. то спочатку хірург сказала, що нічо там нема, може чуть, але якщо ви вже прийшли, то можете походити на масажі. і виписала курс 10 масажів.
    як це розуміти? тре ті масажі чи ні? оте схиляння є небезпечним? може саме виправитись?

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

я старшому ніколи не мастила. а зараз мала в слінгу, коли спить, то захована.

17. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

безпосередньо перед виходом не бажано, краще завчасно, як мінімум за півгодини (забезпечена зворотня реакція, щічки швидше замерзають), користуємось лише при сильному вітрі і досить низьких температурах.

18. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Може і не зле ,але щічки потім аж пашать, такі дуже гарячі, мене це мабуть більше турбувало))) а після крему видно, що дитина прийшла з прогулянки, щічки прохолодні. Ну і мажемо за хв 20 до виходу на двір.

19. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

в мене обличчя (коли забуваю про крем) в сухих плямах (після переохолодження вони ще й червоніють), скраб і т. п. роблять тільки гірше (то я не зараз таке роблю, а раніше пробувала)
    так само руки (якщо без рукавиць), навіть кілька разів тріщини мала
    натуральний дерматит
    раз не намастишся - потім місяці 2 маєш "красу"
    коли температура повітря піднімається до +3...+5 - відрізу зникає
    імхо, на дупці навряд може бути холодове, хіба би ви його десь в холодній воді купали перед тим

20. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я своїй поки щоки не мазала, але бачу що треба. Бо червоні потім , якось мучити дитину не хочеться.
    Термометр маємо електронний Мікролайф. Класний і зручний у користуванні.