Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

коли отак кричить груди не бере, викручується, просто тримаю його на руках, погойдуюсь разом з ним і тихенько шикаю на вушко, через кілька хвилин заспокоюється. Може дійсно щось сниться... До речі, цієї ночі не кричав, зате кричав вчора під час вечірнього сну.

2. WildWind

WildWind Member

Буває. В мого то не коліки, а просто хоче пукнути, і ще не знає, що треба напнутися)) Я ніжки до животика, він пукне, і не прокидаючись заспокоюється. Інколи стовпчиком декілька хвилин також помагає. Або перевертаю на животик, теж одразу плач проходить.

3. innamorata

innamorata Well-Known Member

Сорі. я може не так висловилася... я розумію що просто писали, кожен пише поради які знає, а там вже вибираєш що тобі більше підходить. он мені мама настійливо радила то мило, прям обовязково тре лише так робити. але я щось боюся що мила що клізмочок. розумію що то не добре, але дуууже боюся нашкодити. сьогодні знов їли гарбузик і на нині відмінила прикорм. мо налагодиться.... я ще трохи думаю на те що сьогодні прорізався перший зубчик. мо то в когось пронос, а хтось закрепом реагує???

4. natorella

natorella Well-Known Member

пройде
    в мене юрко періодично може вночі сильно починати плакати, коли був менший - то кричав
    пережиття минулого дня, може якісь в мами/тата проблеми?

5. LinaD

LinaD Member

У нас шалена алергія була на буряк. Коли малому було 1.5 місяців мені лікар сказала "А чого ви на такій строгій дієті? (а я направду на дієті)..Чого наприклад бурячка не їсьте...в ньому багато корисного". Я відварила і зїла, хоч не люблю його...На наступний день малого посипало по всьому тілу...а я на другий день ще встигла раз зїсти. Так що в нас на буряк точно сипало...

6. Олята

Олята Member

Мій молодший вже другий місяць важить 7.500ю нам 8 місяців. боюся іти вполіклініку, бо причіпляться що дитина мало важить. за їхніми записами то він важить так третій місяць, але це не правельно,бо я його переважувала потім дома. але те що ми за останній місяць не набрали це точно. що робити? може чимось годувати інший, а бо давати вітаміни?

7. Almariel

Almariel Well-Known Member

рухається багато і скидає калорії. + поважили не правильно: тоді перед тим, як попісяв, а зараз після, чи після і до годування.
    дитина весела? не в’яла? то може краще в поліклініку не рипатись?

8. PanteraLviv

PanteraLviv Well-Known Member

Підтримую на 100%.
    Моя теж як почала повзати-ходити то набирала дуже мало, все йшло в ріст, навпаки витягнулась. Але зараз за ост. місяць набрали більше, бо пішов стрибок росту тому їмо більше. Якщо ви на ГВ то пропонуйте цицю частіше особливо вночі...А в поліклініку ліпше ні-ні..... нерви вам потріпають.... ви самі дивіться по дитині чи усе гуд....

9. Filina

Filina New Member

Я вже й забула коли ми були в поліклініці. Сумлінно ходили перші 3 місяці, потім аж в 6 і підхватили вірус, дуже переболіли, тепер туди ні ногою, а толку вагу міряють совдеповськими вісами і то не правильно, ріст також завжди не той напишуть... Я також переживала що мало вагу набирає, але всі заспокоїли, що дитинка дуже рухлива, головне щоб малюк був здоровий))))

10. silvia

silvia Well-Known Member

потребую поради.
    Сьогодні вночі малий почав плакати, почула, що гарячий. Темп. 39,5. Дала нурофен і ефералган свічку. Якось домучились до ранку. Зараз 38,5. Давати щось?Викликати дільничого? Малий неспокійний...хниче постійно....

11. WildWind

WildWind Member

Вас турбує лише вага і більше нічого? Тоді викиньте то собі з голови.
    Як тільки ми привезли мацьопу з пологового, я одразу захотіла вагу. Скільки нервів мені те важення з’їло... Малий за місяць набирав до 1 кг, але було 2 тижні, що втрачав, а за 2 наступні добирав. Я перестала важити, важу раз в місяць строго в однакових умовах і фотографую, просто для хроніки)

12. innamorata

ну і що я маю робити :sad: нині знов 4-й день. гарбузик і чорнослив вже не помагають. кефіри п"ю - теж ні. як висаджую то за 2-3 хв піднімає крик. я вже напевно за сьогодні разів з 15 висаджувала(коли чую що покрехтує або пукає). вірю що вже певно йому набридло. скоро взагалі висаджуватися відмовиться :sad:
    клізма теж не вихід, бо поможе зараз, а потім та ж ситуація :sad: я щось вже не знаю, розгубилася.... :sad:

13. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

На мою меншу трохи гречка діє, на сестру колись вівсяна каша діяла. Старшій морквочка допомагала.

---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ----------

Може дуфалак спробувати, як вже зовсім нічого не допомагає і турбує то дитину.

14. innamorata

та дитину ніби не турбує. турбує маму. бо то вже перебор стільки не какати :sad:
    в мене от відчуття що він не розслабляється. що справа не в закрепі, а в тому що він "не вміє" покакати зараз, бо консистенція змінилася.

15. natorella

natorella Well-Known Member

якшо дитину не турбує - то чого тебе має то турбувати? в нього якраз зараз починає мінятись в жкт процеми - дай спокійно призвичаїтись (навіть якшо покакає в штани)

16. innamorata

Наталю, мені не розходиться куди він покакає , хоч по всій хаті. мене турбує що він по 9 днів не какає. якби чисте гв. то ще пів біди. а так ті мікродози педприкорму там гниють. навіть по запаху пукання чую. от за що переживаю :sad:
    а висаджую з надією на те що так легше покакатиа, все ж так поза відповідніша, і колінця до животика. та й не привик він під себе - з місяця какає висаджуючись

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

ми таке саме мали. на чистому ГВ не какали по 10 днів. далі після введення педприкорму туго то все теж йшло. тільки тепер стає краще. і то я помітила, що чим більше з"їмо дорослої їжі. тим краще підемо в туалет. а як по якісь причині одне ГВ - ой ой ой. какаємо зі страшними плачами.

18. Олята

Олята Member

нам морква помагає, тобто морквяний сік

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

тільки вага. а вінг за місць почав повзати, вставати і сідати.
    та

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:53 ----------

та ще й аналізи сечі і крові погані.

19. Samilla

Samilla New Member

Дівчатка допоможіть порадою! Моєму синочку 10 місяців! У нього виліз лише 1 зубчик і лізуть ше 4 підрят, він дуже сильно захворів, дуже сильно кашляє, лікарка приходила, послухала , каже трахеїт, та понавиписувала купу ліків((( Я купила, але трохи дала, і не хочу ту дитинку пічкати таблетками, сиропами, підкажіть, що можна дати, що на Вашому досвіді допомагало від кашлю і не дуже хімікатне!?
    Дякую завчасно!

20. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

ми кашляли сильно десь в 7 міс., дільнича радила лягати в лікарню, бо чула в легенях булькання чи хрипи. порадившись, почала давати малому антибіотик оспамокс і плюс лазолван (сироп), і вже за 3-4 дні було покращення. видужуйте!

Статус теми:
Закрита.