Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

можливо... Підозрюю коров'яче молоко (їла молочні каші). А решта - гречка, телятина, буряк, яблука (домашні), сир, чорний хліб - ніби не алергічне. Ой...

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

в нас з тим проблеми були і досі є!

3. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

а у нас це проблема

4. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

гречка і буряк можуть викликати алерг.реакцію??? Ніколи б не подумала...

5. Talibamina

Talibamina Member

мені чоловік в пологовий привіз "бородинський" - я з"їла може 2 кусочки - і в малої алергія - на личку обсипало

6. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В нас по ходу теж такі самі продукти були і малу обсипало цілий місяць страшенно, я навіть сіла на тиждень на один хліб з висівками і чай, а всеодно все личко і шийка і частково ручки і груди були в червоних плямках. Пройшло якось саме по собі через 1,5-2 місяці. Тепер списую це на адартацію і незрілість шкіри,бо на разі їм, все, що хочу (включаючи цитрусові і щоколад) і ніяких алергічних реакцій нема

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

Дівчатка, потребую поради. Сьогодні 8 день як ми не какали. Ми на педприкормі. але так зовсім трошки - по кілька мікродоз зо 2-3 рази на день. Чоловік вже напосідає що тре щось робити. Малий загалом веселий. але багато знов пукає і час від часу так ніби тиснеться. а висаджую - починає плакати і вириватися. я скоро посивію з тим каканням. робити щось чи ще чекати?

8. Almariel

Almariel Well-Known Member

розкажу як в нас було. правда вже у 9 місяців. теж довго не какала (днів 5 точно, я вже не памятаю), при чому прикорму майже не їла. після того покакала перший раз в своєму житті не молоком, а такими какашками як пластилін. ну вони не геть тверді були, але однорідні. бо до того вона какала як кислим молоком, а мікродози ціленькими виходили теж.
    я так розумію, що в неї вже почали вироблятися ферменти, і вигляд какашок змінився. після того какає раз на 2-3-4 іноді 5 днів. і майже завжди хникає, коли какає, а перші рази навіть плакала. я не можу сказати, що її щось турбує в інший час, крім какання. я це пояснюю собі так, що змінились відчуття, що треба тепер тужитися, щоб сходити в туалет, бо до того воно з неї вилітали без ніяких зусиль.
    давайте йому сиру клітковину: яблука, ...

9. innamorata

Та от власне і даю яблука. Деколи аж страшно. Бо зубів ще не має, а тими яснами може пів яблука стесати поки я десь відвернуся. вчора добру 1/5 яблука десь з"їв. В нас ці затримки не вперше, але колись максимум було 4-5 днів. і після того теж какав значно густішим.

10. Kapitoshhka

у мене теж таке було кілька раз, правда 5-6 днів, теж педприкорм. Я тоді варю кілька кубиків гарбуза і даю з ложечки , правда не мікродози, а десь так з 3-5 ложечок і малеча на інший день одразу какала. Пробувала давати сирочок тьома - то теж какала, але тепер відмовляється його їсти, ну може 2 ложки зїсти, але ефекту не було

11. kolobok

kolobok Member

Нам вже вдруге за цю зиму призначили антибіотики. І другий раз практично по ідентичному сценарію -починається все як вірус з температури, я не збиваю, малі температурять день, далі йдуть соплі-кашлі - йде до виздоровлення, а тоді бац - температура під 40 пару днів, кашель страшний і антибіотик. Я вже не знаю, що робити - масаж дренажний робили, відхаркуюче приймали. І лікар такий, що з назначенням АБ не поспішає, а навпаки тягне до останнього, але ми до того "останнього" вже другий раз за 2 місяці доходимо. Може, хтось мав схожі проблеми - що ще можна зробити, щоб кожен вірус так не закінчувався? Бо мені просто руки опускаються

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а антибіотик від чого виписують?

13. kolobok

kolobok Member

обструктитвний бронхіт, аналіз крові показує значно завищену к-сть лейкоцитів

14. innamorata

Ми тоді розібралися з стулом, але проблема на тому не зникла. Тепер він щодня хоче какати, але при тому тиснеться і не може. Якщо какає, то воно дуже густе виходить, ковбаскою(пардон за подробиці). Що робити? Відміняти прикорм??? але ми їмо мікродозами по всіх правилах педприкорму, зазвичай 2-3 рази на день. невже то прикорм створює такі проблеми?

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

я так по опису не бачу проблеми. відмініть прикорм на пару днів - подивіться чи полегшає. але дивіться по дитині - його мучить, коли какає? чи просто нудно сидіти довго?

16. innamorata

я так думаю що швидше друге. але весь час кряхтить і пукає. такого раніше не було, щоб кряхтів і не какав якщо висаджувати. тут ще справа в тому що я відміняла прикорм на днів 5, бо болів животик(мо я щось не то з"їла) і після того почалися ті нюанси. мо співпадіння, а може і ні...

17. WildWind

WildWind Member

Бо той хліб, що в магазинах, з порошків печений, то і в дорослого може бути алергія.
    На мою думку 8 днів то вже забагато. Я ще не маю багато досвіду з каканням, але читала, що якщо більше 5 днів дитина не какає, то іде інтоксикація організму. Ви на педприкормі, тобто кефіру ще не пробували дитині давати?
    Я теж завжди чекаю з каканням до останнього, але ми поки на повному ГВ, навіть водички не п’ємо. Тому мені помагає випити 2 л. кефіру в день, що малий покакав. А старшій дитині я б зробила клізму, бо тут шкода некакання перевищує шкоду від клізми. Якось так.

18. innamorata

а яку клізму можна робити дитині? ну бо ж просто водою не можна - вимивається мікрофлора, чи якось так... що треба додавати?

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Може я не права, але я б дитині клізми НЕ робила. Намагалася б спочатку пробувати владнати прроблему харчуванням ( я давала яблучко-сливку і запивати водою, пити відвар з чорносливу і ізюму, малій допомагало), ну в крайньому випадку кусочок масла з милом б запхала, але клізма особисто для мене то мука і знущання, і я б то дитині вже б найкрайнішому випадку робила.

20. Kapitoshhka

я стараюсь кожного дня пити йогурт або наніч кефірчик нежирний . Може, варто мамі переглянути своє харчування
    innamorata
    а як у вас з кисло-молочними продуктами ??? ( клізму я б теж не робила....)

Статус теми:
Закрита.