Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

ого...клас))
    моя мацьопа якось 6 год спала. з 11 і до 17)) було файно на вулиці, ми довго гуляли-вона проснулась, підїла, побачила що ніхто не виймає і заснула далі. то було давненько, правда)) тепер макисимум 2,5 год і то з перекусом.

2. Oksamyt

Oksamyt New Member

у моєї похресниці таке було, вони так настрашилися, що пішли до дитячого гінеколога і він пояснив, що мабуть вона малу неправильно підмиває, бо в дівчаток між малими і великими статевими губами є біла змазка, яку вимивати не можна, бо якщо вимиватимеш, то порушиш природню флору. Кума кілька днів помила донечку ромашкою, не вимиваючи змазки і все пройшло і більше не повторювалося.

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

у нас вульвіт, ми тепер цілий день підмиваємося травками
    я таки думаю, що то через те, що ми на вихідних їхали машиною і вона в дорозі покакала і напевно трохи попало, хоча я зразу її переодягнула, але напевно ми так привикнули без пампіка, що так сталося:confused:
    сьогодні нам вже легше

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

Просто спить. Я тільки відкриваю двері під"їзду і мала засинає, так само коли йду додому, тільки завожу в під"їзд зразу очі відкриває. А на вулиці вона майже ніколи не будиться, хіба просто відкриє очка подивиться чи я є і далі спає. Свій візочок дуже любить, я навіть в хаті її туди кладу, коли вона плаче, то зразу заспокоюється:)

5. Hanny

Hanny Active Member

А мені таке тільки снилось, в візочку спали максимум 20 хвилин , а як тільки просиналась, бігом треба було брати на руки, тому і віддали возика і гуляєм тільки в слінгу!!!

6. zetta

zetta Well-Known Member

в мене теж так, загалом дивлюсь в нас подібний режим...правда в візок дома не кладу бо нема на то причин. Навіть не скажу чи моя шось аж так любить дуже.. їй все одно в чому головне шоб зручно, тому ми по потребі то в мандуці то в візку). Ти пишеш шо масажем укріпляти животик, а які на то показання?

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

8. olangel

olangel Well-Known Member

Оооо,то напевно так кльово було! :) Як би не цей обідній сон на балконі я не знаю як би прибирала, готувала, прала)))
    Хто то пише? Бо мені ця педіатр-генетик теж сказала, що в малого слабкі м'язи живота і тре масажики робити. Я не бачу на то причини, але може я не права? (

9. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

мені педіатр сказала що дитина в 3 місяці.як її піднімаєш за ручки,ніби хочеш посадити,повинна головку гарно тримати,а в мого ще провисає...порадила давати віт.Д)))
    то дійсно так має бути?
    і ще: малий страшно смокче свої пальчики...то перехідне? чи треба не дозволяти? бо всі радять знову ж таки давати дурника...

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

і наша смокче)) найулюбленіше заняття- знайшла ,що в неї є пальчики і кожен по черзі облизує або всі разом))

11. olangel

olangel Well-Known Member

То нормально, вивчає себе))) мій майже всю руку до рота запихає і чухає собі так верхні десна)
    А на рахунок дурника навіть і не думайте) як на мене, пальчики смачнійші :)

12. zetta

zetta Well-Known Member

перехідне... не хвилюйтесь.
    а гризунці певне дарма придумали... принаймі в мене жодна їх не гризла))

13. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Останнім часом мучить мене один момент. Коли ставлю дитину на ніжки, то дуже вона пальчики загинає і потім на них стає. На масажики щось не горю бажанням ходити, тим більше зараз. В неті хотіла найти якісь вправи, масаж стоп/ніг з цього приводу, але конкретно не знаходжу. Може хтось щось знає, де відео знайти з відповідними вправами.

14. natorella

natorella Well-Known Member

най сама його п*є
    вона скоро будуть хотіти шоб діти в 3 міс сиділи

---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

всьо з часом прийде
    головне не взувати в хаті в ортопедичне взуття

15. SoLana

SoLana Well-Known Member

А Ви не спішіть з тим "ставанням", дитина сама має сістистатипіти...
    бо
    Я старалася, коли мала вже почала ходити, щоб була босою (без взуття), навіть на вулиці (в мене тоді літо було:girl_wink:)

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

Ну впринципі мав би вже тримати, до 3-з місяців, не знаю правда чи зарадить цьому вітамін Д, виклайдати більше на животик шоб мязи шиї тренерувалися - це так.
    Ну Ваш взагалі вже перевертається!

17. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

В нас через газики і сильне напруження почав кровити пупок. Пригадую уолись хтось з дівчат писав про схожу проблему (здається algo), що робили з тим?

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Найкраще нам закапування хлорофіліптом помогло. як не найдете такого, то зеленкою.

19. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Та власне я з тим ділом не спішу: все чекає своєї природньої черги)))) Але час від часу на тверду поверхню босяком на секунду-дві ставлю, коли якусь зарядку/розминку робимо. Просто в малої пальці майже пістійно завернуті, навіть коли вона лежить собі.

20. natorella

natorella Well-Known Member

як метеор, і на пузі по колу крутиться, але якшо піднімати за руки, то голову ше не піднімає врівні з тулубом

то називається гіпертонус, помасуйте самі, коли дитина у ванні, наприкад. посадіть, а самі порозминайте нозі
    ну і тонус проходить з тренуваннями. буде босенька пробувати ходити - мине

Статус теми:
Закрита.