Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

сказала, щоб купив нурофен і якісь свічки, якщо раптом буде дуже висока температура.
    я такі під час вагітності використовувала від болях у спині. і у мене вони є. їх можна і від температури дитині?

не знала..а я якраз сьогодні один раз помастила йому в ротику "дентол бейбі". а чому не можна їх використовувати? чому потрапляють в реанімацію? мама щойно дзвонила і їй на роботі порадили якісь тамблетки купити, вони краще допомагають від болю під час прорізування зубок, чим мазі. зараз вона уточняє назву. хоча Панадол теж усуває біль при прорізуванні і тоді чи варто ще щось мазюкати? хм..

2. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Ви спробуйте собі помастити, через 10 хв. після мазюкання ефект легееееенького заніміння зникає, тобто дія локальна і дуже нетривала - то навіщо тою хімією мазати.

Можна, і при прорізуванні зубчиків можна (так в інструкції пише), але нам не допомагав ні від першого ні від другого.

3. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

То типу гомеопатія, трохи біль притуплюють. Температура ніби не сильно збивають, але висока температура сама по собі не біда, якщо дитину сильно не мучить. Її й не можна збивати "зовсім", та й не вийде. Дехто каже, що то як плацебо:)

От точно не скажу, але там в складі анестетики. От маєте склад

Кака, словом. Крім того, діє тимчасово, після притуплення болю він може бути ще відчутнішим. Читала недавно статтю, що дитина після цього гелю мала анафілактичний шок.

4. natorella

natorella Well-Known Member

слухайте, ну то вже взагалі - лікування за юзерпиком
    цицю взуби і носимо постійно
    або зубогризки в холодильник і прикладати

5. Polalex

Polalex Member

Вони, напевно, "Дентокід" називаються. Мені теж їх радили, але з першими нижніми ми обійшлися без мазей і таблеток, а от на 2 верхній я їх використала. На диво, синочок спав майже спокійно всю ніч, не смикав себе за вушка і прокинувся в гарному настрої з 2 верхнім зубчиком :)

До речі, це не зовсім хімія, а гомеопатія. Там у складі белладонна та ромашка :)

6. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Таки поперла я вчора ще раз до лікаря. .
    На цей раз нас послухали, подивились горло, вушка, все чисто, і головне хрипів нема (як то вчувалось мому чоловіку). Сказав лікар, якщо мене сильно тривожить, що вже два тижні нема покращення, то він випише антибіотик. Але попросив не спішити з ним, дати ще шанс організму самому поборотись, почекати хоча б день-два. (ну я і не планувала антибіотик давати).

7. Orman

Orman Модератор-бомба

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

чомусь Сергій того не любить. А любить сухар з домашнього хліба. Я вдома роблю так: сухар на мотузочку собі вішаю на шию, Сергія привязую за спину і за спиною він гризе той сухар і тихенько мугикає. Тільки так заспокоюється. А просто на руках - істерика. на підлозі - теж, привязаний на животі - теж...
    ми 2 тижні кашляли через день. Якось дивно так. І от, в понеділок пішли послухатись. Жорстке дихання, щось подібне на хрипи. Здали аналіз крові - лейкоцити зашкалюють. Виписали антибіотик. Думала, не буду давати. Але вночі дитина ледь не задихнулась, ледь відкачала дренажним масажем. І дала антибіотик. Весь вівторок Сергійчик був блідий, вялий, ніякий, тяжко кашляв. Масажувала, носила, допомагала відкашлювати. Сьогодні нам вже краще, завтра йдемо слухати до лікарки.
    Сама в шоці, що так воно непомітно протікало і так запустилось.

9. natorella

бо чоловік чув бриніння слизу, а хрипи справжні *голим* вухом не почуєш

---------- Додано в 17:41 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

а ми викликали, і досі чекаємо
    певно не прийде
    а з дитиною в якої темпра 40 я не піду в поліклініку
    ай хоуп шо то в нас вірус,чи розеола
    спина і руки болять третій день від того постійного носіння, но але най вже так

10. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я би подзвонила в полуклініку і трохи покричала. Як то не прийде? А вік дитини знають? Бо минулої зими я малій викликала, лікар йшов 5 годин, а виявилося, що не поцікавився віком пацієнтки. Але мала тільки кашляла, то я й підганяла. Вони по ідеї до дітей швидше ногами рухають.

11. natorella

виш
    а я тіки написала, а лікарка в двері
    вона нині і в поліклініці і казала шо на прививки багато прийшло люду
    послухала - все ок. вірус
    - а ви на прививку як? нє? ну то написати відмову прийдіть.
    дооообре

12. allja

allja Well-Known Member

Синочка вже 2 день, після 18 год. як підмінили...Плаче, груди не бере (шукає, але губиться перед цицею). Какає ріденько, жовтеньким, часто пукає. Ні масаж животика, ні пеленка не допомагають. Я п"ю водичку з кропу, але змін немає. Лише після довго носіння та колисання на руках через плач трохи заспокоюється. Це коліки так "проходять"? Чим можна ще допомогти йому?
    Інколи перед тим як пукає, то тужиться і може захникати (ніби починає плакати), але пукне і далі спокійний. Часо навіть будиться через те.(

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

я б на зміну погоди зіпхала ту поведінку.

14. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

дивлячись, що дитині 3 тижні і на вечірній час доби, схоже на коліки.
    носити животиком до свого живота, і циця, класти спати собі на живіт

15. allja

allja Well-Known Member

В такому маленькому віці?
    Носіння животиком до животика допомагає на деякий час, цицю не завжди бере (губиться, як я вже писала), а спить чомусь(?) тільки в татка на животі
    Власне на ніч та поведінка переходить. Тобто триває то все десь з 18 год. до 21год. тоді купаємось, цицяємось і засинаємо.

16. Женічка

Женічка Well-Known Member

якраз в такому маленькому віці ;)

17. silvia

silvia Well-Known Member

може не зовсім сюди...але маю таке питання ( може хтось подумає, що я ненормальна))))
    синок гарно перевертається з спинки на животик і спирається на локтики, потім руки опускає в різні сторони, лежить на животі, вигинається, заносить дупу - хоче перевернутись з живота на спину, але не виходить - заважають руки, які по різних сторонах.. тоді й починає стокнати і кричати . Мушу його перевернути назад на спину і так одне й те саме.
    ПИТАННЯ - де повинні бути ті руки, щоб я правильно його перевертала, щоб йому бідному підказати, щоб так не кричав гвалтом.

18. cjomcjomka

сиджу і думаю, думаю, думаю...
    Я би ті руки все ж вперед витягувала. Бо назад він може їх спинкою прилягти - і болітиме.
    З Дмитриком та ж історія була :) він ще і ввісні ті руки загинав десь, перевертаючись - і плакав.

19. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Щось в нас осінь почалась неоптисмістично: тільки пару днів як окликала від вірусяки, перестала соплити-кашляти, як вже другий день температурить. З носа не тече, не кашляє, висипу нема, але кричить криком.
    Зуби чи горло? Але ж ніби ковтає нормально, не плаче.
    Як температура перевалює за 38,5 даю дитячий панадол. Що ще робити? Чекати? Йти знову до лікаря хай горло гляне?

20. cjomcjomka

якщо не можете викликати - я б сходила...
    Ми далі кашляємо мокро...

от завтра підемо здамо аналіз крові і що мене цікавить: норми аналізів є для піврічок і для річних дітей. А нам 8 міс.Які норми - більш "наші"? з чим звіряти?

Статус теми:
Закрита.