Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

мені ще з сашкою лікарка сказала забути про перекись, якщо не гноїться( а ми двічі виходили з пологового вже з підсохшим пупцем) і обробляти тільки зеленкою-один раз,ввечір після купання.

можливо і ти забери перекис і подивись?

2. silvia

silvia Well-Known Member

- ідентично було у нас. Зараз масажуємо шийку і голівку вже не закидуємо, почали тримати гарно. Коли лежимо на животику, довго тримати голівку ще важкувато, у вас як з цим? добре пасете коні?

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

З Юлькою ми теж вийшли з пологового вже з відсохшим відвалившимся пупочком. А цього разу малому вчепили на пупок той зажим-крокодил і все. Пупчик ниточкою не перевьязували. І в общєм у нас той пупчик в кінці першого тижня почав гноїтись і погано пахнути. Рванули в пологовий до неонатолога, нам пупчик підвьязали, перевьязали і відкрутили. Сказали капати перекисом і зеленкою.
    І я сама точно не знаю чи ота сукровіца то нормалньо і на неї не зважати чи вимивати її. Бо перекис шипить і булькає, коли на пупочок капаю.
    Морально зрєю щоб намастити пупочок мірамістином чи хоча б стрептодицу в порошочку всередину насипати.

4. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

от і продовжуйте в тому ж дусі. така реакція говорить про те, що пупок ще не зажив.
    а кірочки нема?

5. kati

kati Well-Known Member

а як же він заживе,якщо його постійно розмочувати перекисом? Все ж таки,якщо немає гною, то краще тільки припікати зеленкою.Ну то моя думка.

6. Corena

ну от в нас зажив, при тому, що лила перекису багато.
    то ж тільки двічі на день обробка робиться, а весь інший час пуп підсихає, провітрюється. обов"Язково підгузник загинати ,щоб не парився.

7. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

о, то просто як в нас, колись, в нас місяць не гоївся, я теж перекисом, потім зеленкою, а потім потрапила до лікарки в якої народжувала, і випадково в неї запитала, а вона каже, що так радять робити тільки напевно в нас (перекис + зеленка), що краще просто капати спиртом декілька разів в день і ні в якому разі не чіпати тієї сукровиці засохшої, навіть як буде на волоску висіти, дока сама не відпаде (а я її чемно кожен раз розмочувала), так і стало, за 5 днів пупець зажив!
    Можна і просто зеленкою (вона на спирту) , але ми капали спиртом. А перекис мочить, ним краще не робити.

8. silvia

silvia Well-Known Member

у роддомі сказали лише зеленка, педіатр - перекись + зеленка. Сама прийшла і показала. Капала перекись, шипіло, промокала тампоном, капала зеленку.

9. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

ага, та педіатр що до нас приходила мені багато чого радила і воду давати обов'язково!!! і ще новонародженій дитині виписала антигістамінні ліки (бо в неї на щоках трохи прищики) і ще від кашлю понавиписувала ( але мала не кашляла, навіть не знаю чим вона керувалась), треба трохи їх поради фільтрувати, або мати лікаря, якому довіряєш. А медсестра як приходила, то навіть руки не мила! Я була в шоці!

10. silvia

silvia Well-Known Member

ні, наш дільничий педіатр хороший! лишнього не призначить, заспокоїть коли треба....наразі скарг не чула..

11. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

а як ви масажуєте шийку? самі? і як скоро був результат? я роблю масаж і вправи вже більше місяця, але результату із піднаманням голови не має(( правда я шию майже не масажую..боюсь трохи. на животику коли як: коли тримає 1 хв, коли більше. а калясці, як лежить, то може і до 3 хв триматися. я знаю, це мало..тому й переживаю.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

кірочки де?
    візуально звичайний пупок, але всередині в складочці засохла сукровіца, не знаю як ще пояснити.
    Я власне те і роблю що перекисом з піпетки разів 5 заливаю, потім все там чищу і заливаю зеленкою. Але може занадто тщатєльно ватними палочками той пупочок вичищаю...

13. uliana

uliana Well-Known Member

Нема чого хвилюватись!!!! всі дітки різні...хтось в такому віці сам вже перевертається, а хтось ні! в мене Єва також недуже любить на конях лежати і я тим абсолютно не переймаюсь:) хоть масажики і гімнастику робимо з 2-х міс. Якщо дитина активна і добре тримає голівку, коли її носять вертикально,то нащо себе мучити!

14. zetta

zetta Well-Known Member

нiколь, перекис не даэ заживати бо розкисаэ навпаки.

15. Almariel

Almariel Well-Known Member

мені в Німеччині акушерка казала тільки вимивати засохлу кров і цукровицю своїм молоком на ватній паличці. повністю чистенький пупик став за к-ка днів до місяця.

16. Corena

як мені показала наша сімейна - заливаємо перекисом, пошипіло, стираємо легко ватою те - що стирається, не мордуємо так, щоб здерти все на чисто, за кілька разів те засохше зменшується і зникне. ну і в кінці зеленка.

17. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Дівчата, мій малий вже другий день тре очі. Що то може бути? Поведінка не змінилася, активний, спить як завжди. Я його вмиваю звичайною водою, мию руки. Чому б то.? Думаю, якби б щось боліло, він би плакав. ттт

18. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

мого малого нині зранку обсипало по всьому тілу...
    до того кілька днів був марудний,навіть гаряченький(я Т не міряла,то так долонею помацала),в ротику трохи білого нальоту було-подумала що то може яка молочниця,й обробила кандідом,трохи підкашлює...
    я то все списувала на зуби,бо якраз прокльовуються,але ота висипка...може то кір?
    лікарка трубки не бере.

19. Svitlana83

Svitlana83 Well-Known Member

коли є кір, сипе поступово. А починається все як простуда, соплі, конюктивіт, кашель, температура невелика. Потім висипає.Декілька днів. Є велика температура. Обсипало повністю- температура спала.

20. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

все таки в малого краснуха.
    Т нема,обсипало зранку моментально,лімфовузли великі.

Статус теми:
Закрита.