Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

як називається не знаю, знаю що то взагалі не страшно, пройде з часом (але бувають і інші плямки в дітей , що залишаються, але теж не є чимось страшним). Тому, що є у Вашої дитини може тільки лікар сказати. Ми взагалі звертались до лікаря з гемангіомою, яка мене більше турбувала, а про ту пляму на потилиці питали "заодно" .

2. silvia

silvia Well-Known Member

і знов я сюди.....
    у малого на бороді і біля ротика рожевенькі дрібненьки прищики.....це може бути від того, що смокче кулачок, попадає слинка, я стараюсь витирати але...особливо їх помітно, коли молочко попадає на бороду....? чи треба чимось обробляти?

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

вмивайте ромашкою. то дійсно від заслинювання

4. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

будь-який підгузниковий крем підійде, щоб шкіра була захищена від постійної вологи.

5. Pesyk

Pesyk Member

У нашої дівчинки коротка уздечка язика, дільничий лікар казала звернути на це увагу бо можуть бути труднощі коли почне розмовляти. Хірург теж дільничий, правда не певна в його професіоналізмі, каже, що коли виникне проблема тоді будемо про то говорити, що зараз рухати того не треба. Мені казали що ту уздечку підрізають чи щось таке, але може то в випадках коли вона дійсно проблемна, знаю що дітки не можуть в такому випадку ссати груди, наша ссе, все ніби ок. Хтось таке має, хто що робив, чи не робив нічого? Дякую

6. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Ми нічого не робили. Якщо дитина ссе, значить не настільки вона вже й коротка. Так, можуть бути проблеми з вимовою, але це все перших років (принаймні я так думаю). В мого чоловіка коротка - говорить нормально, хоча в дитинстві не вимовляв "р", але то перехідне. Вуздечка має здатність розтягуватись, можна робити вправи спеціальні, коли дитина трохи підросте на вимову і таке інше.

7. Halina

Halina Well-Known Member

У нас дільничий хірург казав підрізати бо будуть проблеми з вимовою. Казав що в ранньому віці (місячному) то є менш травматична процедура ніж потім. Ще казав що прицмокування (яке є не завжди) то є тому що коротка уздечка. Ми вирішили не робити поки нічого. Коли дитина буде добре говорити і будуть проблеми з вимовою тоді і будемо думати що робити.

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в мене була коротка уздечка. В немовлячому віці підрізали - зрослась назад. В 6 років хотіли знов різати, бо букви Р не вимовляла. але потім знайшли хорошого логопеда, вона показала мені вправи і все чудово!

9. Pesyk

Pesyk Member

У нас постійно холодні ручки і ніжки. В кімнаті температура 23-25 градусів, вдягнені по хатньому, в человечку байковому, ніжки і ручки закриті. До тієї спеки, яка вже перейшла, теж була дощова погода, але такого не було. В чому річ не можу зрозуміти.

10. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Pesyk, не переймайтесь - холодні ручки і ніжки в дитини то нічого страшного і не є ознакою, що їй холодно.

11. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

100%, ви ще маленькі, терморегуляція тіла в донечки Вашої тільки встановлюється. Коли їй дійсно буде холодно Ви то зрозумієте, навіть, не треба буде ручки/ніжки трогати)

12. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Ой, дівчата я сьогодні вночі ледь не посивіла!! Уявіть собі мала впала з ліжка!!! Вона тільки трошки сплакнула і заснула далі. Здається її ніц не турбує, грається, як завжди. У когось падали такі маленькі діти? Поділіться, бо відчуваю себе зовсім мачухою,,,,

13. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Моя перший раз впала, коли їй було 6 міс. з візочка , під час сну, вдома (яким чином вона звідти вилізла, я досі не знаю, адже ще не вміла сидіти), нічого страшного, окрім синячка маленького, не було, трохи плакала. А от коли почала повзати-ходити, то падає трохи, то з ліжка вночі (тепер підсовую крісло), то з дивану злазить і якось перечепиться, впаде. Мені здається немає таких дітей, що не падають:girl_cray:

14. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Ми якраз вперше впали в такому ж віці. Нічого не було, як і після наступних енних падінь. Якщо поведінка дитини не змінилась - все добре.

15. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Ми перший раз теж падали з дивана десь у віці 6 місяців. Я дуже налякалася, але дитині нічого не було. А зараз, коли повзає, хоче ходити, то частіше буває. Не хвилюйтеся, якщо дитина поводить себе як звичайно, то нічого страшного нема.

16. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

дівчата, у мене малий досі не підтягує голови до грудей, якщо взяти його за ручки,коли він лежить на спинці - опирається ногами, руки напружує.. голова закидується назад. коли тримаєш дитину на руках, голову тримає нормально. у кого коли дітки почали підтягуватись за ручки?

17. Almariel

Almariel Well-Known Member

може ліньки просто? бо моя доня вже давно підтягується, але іноді береш, а вона геть розслабиться - голова назад відвалюється.

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Софія десь в три місяці
    Марта ше не вміє:)

19. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

навіть не знаю,що і думати. тільки один чи два рази підряд він піднявся і потримався пару секунд. і не знаю, чи піднімати паніку чи ні. бо ми зараз не у Львові, а тут невролог всім підряд ставить внутрішньочер.тиск і йому треба показати результати узі і т.д. А ми того не робили. От завтра мусимо йти знову до невролога..я вже не знаю,кому виріти. Чи лікарям, чи подругам, чи інтернету..я геть заплуталась(( Рахую, що дитина моя нормальна, але всеодно гризуть сумніви "а може варто зробити узі? щоб потім пізно не було", а з іншого боку, що воно покаже?

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

маю питання за пупочек...
    нам 18 днів, і ніби то пупочек вже нормальний, але всередині коли промиваю, то бачу що є є трішки підсохлої сукровіци. Перекисом тричі на день попучок обробляю, потім капаю зеленочки...але така ситуація є незмінною вже може з тиждень. І всередині пупочка трішки почервоніння. Ніяких виділень суттєвих чи неприємного запаху немає...
    Чим помастити щоб скорше загоїлось?

Статус теми:
Закрита.