Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

він її турбує?

2. napoleona

napoleona Well-Known Member

ніби ні)
    я толком не можу роздивитися, але може то шкіра, вона просто весь язик своїм зубчиком покусала)

3. Logos

Logos Member

Дівчата нам невролог поставила діагноз помірний міотонічний синдром, хто з таким стикався?

4. natorella

natorella Well-Known Member

а які скарги були? внаслідок чого таке поставили? як в дитини взагалі з перевертанням і прухами?

5. Logos

Logos Member

невролоог сказала, що "дрябла спина", потрібно масажі, а з перевертанням тяжко в 3 місяці перевертались, а зараз нехоче, я думала вона просто лінива, а тут такий діагноз, доречі лікар не пояснив мені що то таке

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

мій малий майже в 5 не перевертається. І настя не переверталась,і я не переверталась. То привід для хвилювання? Але, певно, не тільки в перевертанні справа?

7. Logos

Logos Member

ну, ще питала чи пнеться сідати, але також не сідає, а так дуже активна

8. Женічка

моя Настя сіла в 9 місяців. ніхто нам ніяких діагнозів не ставив.

9. Orman

Orman Модератор-бомба

а не рано? і що таке "пнеться"? Варя сіла з положення "повзти" :), до того нікуди не пнулася.

10. Logos

Logos Member

"пнеться" то з її слів треба дати доці ручки і вона має тягнутись сісти, я неспішу садити, нехай сама сяде, мене то зараз не турбує, мені цікаво, що то за зараза міотомічний синдром і чи потрібно ті масажі?

11. natorella

юра не пнувся, бо йому не давали
    то невропатолог з звичайної поліклініки? чи якийсь прохвесор?

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

це судоми, уповільнене розслаблення м*язів

12. Logos

Logos Member

з поліклініки, от думаю чи йти до прохфесора

13. natorella

а в мало є оте
    ???

14. byzja

byzja New Member

Народ підкажіть може хтось з таким стикався, пройшов тиждень як вилікували животик, дитина почала їсти і набирати вагу, вчора не покакала, ввечір зробила клізму, вилізли каки синьо-зеленого кольору як мякий пластилін, дитина 2 день їсть раз в 5 годин по 50 грам кашки, шо мені з нею робити?вже ніби нема такої спеки шоб не хтіти їсти, чим це могло б бути спровоковано?

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

а скільки дитині? я так розумію ви не на гв?

16. byzja

byzja New Member

без тижня 3 місяці,ні вона не хотіла сати груди, доки могла, доти зціджувала, за сьогодні втратила 10грам

17. Женічка

як не хотіла ссати груди? А від чого животик лікували? Чим зараз годуєте?

18. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, порадьте відносно кашлю. Ситуація наступна. Ми всі (малий в тому числі) підхопили якийсь вірус. Я закладена (класично - горло-насмарк-кашель), чоловіку здіагностували бронхопневмонію. Малий (рік, правда, вже минув на днях) почав кашляти 5 днів тому. Температури не було ні тоді, ні зараз (не міряла спеціально, але бачу по дитині). Звернулись відразу до дільничої - послухала, хрипів тоді не було, призначила ереспал, амбробене, вібрукол (останнього не давала).
    Всі дні ми гуляєм, малий на ГВ, даю більше пити.
    Сьогодні були повторно в поліклініці - бронхіт, "втішила" дільнича, що запалення на разі (!) нема. Призначення - далі то саме + супрастін. Якщо до понеділка не мине -антибіотик (!)
    Стан малого - дитина активна, нічого не бракує.
    Але кашляє і хрипи я чую без слухавок. Кашель мокрий, в грудях булькоче. Сьогодні перший раз робили масаж гр.клітки.
    Вже купили флюдитек в сиропі. Думаю, може амбобене замінити.
    Послухала Комаровського (кажу відразу, не є його суперприхильником :)) - він не рекомендує дітям відхаркуючі.
    І що робити?

19. byzja

byzja New Member

а отак не хотіла, 20 секунд ссала, а потім відверталась, крутилась, кидалась і кричала, вона з самого народження була неспокійна,але зціджене молочко їла, 2 тижні тому і воно почало пропадати, я вже не могла зціджувати, догодовувала нутрілоном комфорт, почала переводити на малютку нутриції, 2 тижні їла а вчора поїсть 20-30 грам і випльовує, а нутрілон дала щойно то зїла, шо сталось шо вона малютки не хоче не розумію....але надіюсь шо то єдина причина її голодування(((( а животик навіть лікарі незнали від чого точно лікували, після 9 вечора і до 2 ночі кричала не своїми голосами, какала зі слизом і зеленими з жовтими пухирцями каками, копроскопія показала гриби...

20. Женічка

ви дитинку з молочка на одну суміш,потім на іншу, якої ж ви хочете реакції від її животика? Можливо, спробуйте ГВ налагодити,у нас на форумі є досить багато дівчаток, котрі вам в тому допоможуть. Молочко ще не зникло,я так думаю.

Статус теми:
Закрита.