Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. silvia

silvia Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

- нам на огляді в 1 міс теж так сказали....наразі подивимось що скажуть у 3.....

2. konvalia

konvalia New Member

У моїх двох був такий діагноз + пірамідальна недостатність, не давала нічого, тільки пару курсів масажу.

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

у моєї молодшої було маленьке тімячко, навіть дуже маленьке. в 9 місяців взагалі закрилося. Я на початку переживала дуже, а потім заспокоїлася. Дитина здорова, ніяких признаків ВЧТ я не помічала, нічого не давала. Спала добре, почувалася добре.Єдине- старалася одразу заспокоювати і не давати сильно плакати.

4. Натуля

Натуля Well-Known Member

І ми спимо вночі добре. Плач був перший місяць але то було більше від животика. І на зміну погоди буває плаче. Ну є тремор підборіддя. Але то часте явище і все це переростається. Мене як маму другої дитини, нічого не тривожить в поведінці маляти... Напевно просто ванни на травах поприймаємо.

5. olenkastar

у моєї був місяців до семи він)

хвоя! ми їздили в брюховичі, збирали гілочки і шишечки. Потім я їх варила півгодини і 12 год настоювала- купала дітей і сама купалася. робили так 1-2 рази в тиждень. Діти спали просто чудово,і я теж. в мене самої від таких ванн самопочуття покращувалося.
    ну а коли не було хвої- то купували звичну сіль чорного моря і купалися.
    :girl_yes2: А знаете який був у всьому тому великий плюс?- нам педіатр не могла назначити вітаміну Д:girl_tender:

6. Molecule

Molecule New Member

малому точно такий самий діагноз поставили,але призначила тільки масаж і хвойні ванни.
    Я так думаю, що більшості ставлять такий діагноз,бо мусять щось написати.
    Мене коли з малим виписували з пологового то такі дурниці понаписувала неонатолог. Написала що я перенесла важкий грип(а я про це навіть і не знала всю вагітність проходила здоровою)і дитина має внутрішньоутробне інфікування.
    Короче,якщо у чомусь сумніваєтеся,то краще йти ще до іншого спеціаліста.

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

У моїх обидвох тім"ячко манюсіньке, тому рахую це не як якус патологію, а як особливість саме моїх дітей :connie_pull-pigtail
    педіатр наша теж не призначає вітамін Д через тім"ячко, а от невропатологша сказала, що ОБОВ"ЯЗКОВО ВІТАМІН Д, ДО ЧОГО ТУТ ТІМ"ЯЧКО, ну і який з неї невпропатолог :girl_emo:

8. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

хахаха, а нам сказали, що маленьке тімячко і викачане волосся - то від того, що я даю забагато віт Д. А я його упше-то не даю :) :) :)

9. Orman

Orman Модератор-бомба

а ми по лікарях не ходимо і ніхто нам нічо не каже :)

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, у нас так важко ріжуться зубки:sad:
    чим можна трошки притупити біль? мала не спить майже всю ніч і так ротиком як риба робить, так мені її шкода
    у мене вже нема сили(

11. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Оля, а точно від зубів? Від жари не може бути? Бо в нас зараз нічого не ріжеться, а поведінка вночі та сама. Сьогодні я не витримала того ниття і вертіння, постелила ковдру під відкритим вікном на підлозі і ми нормально поспали пару годин. В кімнаті +29 в 7.30 було:8:

12. olenkastar

я теж думаю, що то від спеки.

13. napoleona

точно, бо у нас другий ріжеться, маєм темп. і так все гризем, що то ужас

14. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

Дівчата, підкажіть, будь ласка, у скільки місяців ваші дітки почали добре тримати голову? Моїй дитинці 3 місяці і він ще погано її тримає. Голова трохи "пяна". Коли тримаю на руках, гарно тримає повретаючи вправо-вліво, але він її закидає назад, коли ставить голову прямо. Коли він лежить на спинці, і я намагаюсь легенько за ручки його підняти, голова запрокидується назад. Тримаючи під пахвами, голова також закидається назад і він трохи вигинається. А як викласти на животик, то на ліктях піднімається, але голову тримає до хвилину часу. При цьому він у мене активний, гарно їсть, агукає, сміється, навіть перевертається на бока . Були вчора на огляді, ортопед відхидень не бачить, а невролог (про всяк випадок) виписала направлення в обласну лікарню на УЗІ мозгу і на нейросонографію (бо їй не подобається, що він закидає голову і вигинається дугою) щоб уточнити діагноз - або у нього внутрішньоч тиск або якийсь синдром ЛДН, або нічого, і то просто йде невелика затримка у розвитку звязана з стридором. Я не знаю, що робити.. Нам показали,які треба робити вправи, масаж. Я вважаю, що він нормально розвивається, просто ще варто почекати тижні два, кожна дитинка розвивається індивідуально, прийде час і він гарно її триматиме. Чи я не права? У кого були такі випадки? Що ви робили? Це наша перша і дуже бажана дитина, і ми дуже переживаємо.

15. Tagonga

Tagonga New Member

Здається, ви самі відповіли на своє питання... Викладайте дитнику частіше на животик, щоб він утримував голову (можна іграшкою яскравою привернути увагу) і м"язи будуть укріплюватися.

16. silvia

silvia Well-Known Member

не розумію, чому вдень дуже часто після сну малеча не просто просинається спокійно, а кричить з ревом в захльоб, треба взяти на руки - тоді зразу стає тихо......
    вночі і зранку просинається звично, тихо, потягаючись.... в чому причина....?

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а вдень ви лежите поряд з дитинкою, чи вона спить сама? може так хвилюється де мама? в мене теж доня так "кличе" маму, коли я не поряд.

18. silvia

silvia Well-Known Member

спить саменький у ліжечку або на ліжку ( але лише вдень, вночі спимо разом)

19. olenkastar

:) як дівчина розгагадала вірно постом вище причину плачу))

20. napoleona

дівчата, вчора у малої побачила на язичку типу маленького білого прищика, сильно не придала уваги, а сьогодні він уже більший, що це може бути?

Статус теми:
Закрита.