Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

та ладно...ото останній тиждень моя дитина так погано спала вночі, я давно такого не памятаю, щоб я її заколисувала на руках! Вертілася, хникала, зривалася серед ночі і плакала...А от вчора вже ніби,ттт, стало спокійніше. Читала, що було якесь рідкісне повнолуння (ну вже пішло на спад від сьогодні), можливо повпливало

2. Almariel

Almariel Well-Known Member

3. natorella

natorella Well-Known Member

діти дуже метеочутливі
    в нас дощ, то юрко на вечір такий був марудний

4. olangel

olangel Well-Known Member

та то жах якийсь, в малого зуби, він і так дратівливий, а сьогодні посеред ночі так заплакав, що аж чоловік прокинувся(його переважно танком не розбудеш), а в мене серце прихопило( і всю нічь не спала, та й сьогодні цілий день в істериці, навіть від циці відмовлявся(((((
    А соплв і зуби можуть бути пов'язані? І взагалі, як з соплями боротись? А, то малий дихати носиком взагалі не може( капаю з ранку і ввечері морську водичку.

5. natorella

natorella Well-Known Member

промивати часто
    і соплі можуть бути *на зуби*
    фактично то не від зубів, просто коли зуби прорізаються, то імунітет слабшає і організм починає отак давати збій - темп-ра, соплі, пронос

6. olya_d

olya_d Well-Known Member

Вже десь більше тижня малий какає жовтою водичкою, спочатку я думала, що з"їла щось не те, сиджу на дієті, але каки (якщо то можна назвати каками) і далі такі. І їсти малий майже не хоче, кілька разів потягне і все, далі просто тримається за цицю або взагалі випльовує
    Чи в когось було таке і що це означає?
    І ще: що мені можна їсти і що робити взагалі при кашлі в малого? Фруктів, вітаміну С він поки що не переносить. Чи просто перечекати той кашель?

7. olenkastar

як часто?
    який кашель? мокрий? сухий?

8. olya_d

olya_d Well-Known Member

якщо одного дня покакає рази 3-4, то наступного - 1 раз. але часто коли пукає, то виходять жовті крапельки.

я би сказала, більше сухий, ніж мокрий. Але коли починає плакати чи говорити, то трохи чути хрипіння.

9. olenkastar

http://healthy-back.livejournal.com/198973.html
    прочитайте ось це і заспокойтеся ізробіть висновки!!!
    Бажаем вам і вашому малюку здоровя.

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Дякую!
    а на рахунок какання є привід тривожитись? Бо вчора в неті стільки начиталась, що аж страшно. Та й аналізи в нас в лікарні роблять жахливі.

11. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Я вже стільки всього позабувала щодо того, як і в яких кількостях мала какала, але ви мені нагадали. Ми десь в такому віці точно ще 2-3 рази какали на день, а то і більше. Ну і теж дуже ріденьким - майже як вода. Але я з того приводу навіть і не думала турбуватись, бо дитина була жвава, не капризна. В нас каки були рідкі десь ще місяць-півтора поки не ввели прикорм.

12. olya_d

olya_d Well-Known Member

Тиждень вже в нас тягнеться кашель, навіть почав сильнішати. Вчора малий цілий день або спав, або капризував, не допомагали ні руки, ні прогулянки, ні циця. Вночі дуже сильно закашлювався, не міг їсти, постійно плакав. От не знаю, чи звертатися в лікарню, чи ні. Боюся, бо під час плачу в малого якісь такі дивні звуки виходили. Але ще більше боюся, що як тільки приїдемо в лікарню, то нас почнуть змушувати лікуватись в стаціонарі.
    чи в когось був кашель в такому віці? І чи довго тривав?

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

на що подібні? на свист? хрип?
    свист - зле, хрип - відносно, може накричати, але можуть бути і хрипи, свист - то обструкція чи спазм
    якби моя дитина в 4 місяці тиждень кашляла, я б її послухала
    про стаціонар: ваше право написати відмову від лікування в стаціонарі чи давати дитині ті препарати, які вважаєте за потрібне

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Хрип.
    Слухала його сусідка-терапевт на тижні - казала, що було просто жорстке дихання. Але від вчорашнього дня бачу якесь різке погіршання. Ось тільки недавно заснув більш-менш спокійно.

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

хай ще раз послухає

16. Artemida

Artemida Well-Known Member

Мій Дмитрик теж кашляє вже десь тиждень. В понеділок слухала дільнича, казала все чисто. Казала, що то може бути від слини, бо нічого підозрілого не бачить. Виписала сиропчик Флюдитек для поегшення відкашлювання, але я не давала (подумала, що недоцільно хімію в дитину пхати, якщо хвороби як такої нема, тим більше, що у старшого від таких сиропів завжди розлади травлення). І от вчора-післявчора кашель став якийсь ніби глибший, таке враження,що ціла купа там того мокротиння і йому важко то все відкашляти. Кашляє переважно після сну, хрипів і свистів поки не чую. Що робити не знаю (ще раз в поліклініку не хочу, бо дільничій довіряю не дуже, але боюсь ускладнень)

17. olya_d

olya_d Well-Known Member

от і я так само боюся.
    Покличу сьогодні ще раз сусідку, щоб послухала.
    Але на рахунок лікування, якщо знадобиться - не знаю, як робити. Ще й проблема в тому, що в нас в місті не знаю жодного педіатра, якому би я довіряла. В одних панацея від всіх хворіб - біфідум, в інших - одразу антибіотики.

18. SoLana

SoLana Well-Known Member

Оптимальним б було послухати дитину, а потім вже по ситуації зорієнтуватись.

19. olya_d

olya_d Well-Known Member

Послухала нас сьогодні сусідка-терапевт, її слова: хрипів ніби нема, але дуже жорстке дихання, кашель мокрішає, починається бронхіт. Виписала: антибіотик Оспексин суспензія 5 днів, сироп подорожника 5 днів, ну і біфідум. Поки що я нічого з того не даю, хочу завтра поїхати ще до іншого лікаря.

20. apelsyn

apelsyn New Member

Ми теж прихворіли. Мав температуру 38(я не збивала), почав мокрим кашляти. Прийшла лікарка, сказала- вірус, послухала - чисто, але горло червоне. Виписала сироп Пентоксил, Анаферон і антибіотик Флемоксин-Солютаб, якщо би темпратура не спадала. Але температури на другий день не було, то я АБ не давала. Але кашель якийсь ще гірший став, мокротиння не відкашлюється. Кашляє не часто, але такими приступами, 2 рази аж вирвав. Може його натерти чимось(жиром якимсь) чи компрес поставити(з картоплі, наприклад)? Зволожувач включений постійно..
    А і ще.. Понос вже з тиждень, ще до температури. Животик не турбує.. Може з зубами співпала застуда? Мама моя каже що застудився, бо ослаблений імунітет через зубки.. Може таке бути?

Статус теми:
Закрита.