Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

та, якщо в дитини нема імунітету, то ще хіба щеплення бракує до повного щастя! логіки нуль!
    я щось не розумію, то при простих сопельках відразу має температура підніматись? який зараз діагноз? яка причина тих сопель?

2. Maternity

Maternity New Member

Діагнозу як такого немає, соплі в неї почались від мене, бо я захворіла і мала температуру. Два дні мала трималася, а на третій в неї появилися соплі, а ще через 3 дні вона трошки захрипла, але вже пройшло. Наразі боремося тільки із соплями промиванням і чисткою носика. Ніс чищу оскільки малій 4 місяці і вона більше часу проводить в положенні лежачи і соплі не витікють самі від соляного розчину.

---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

Лікарка почала розказувати мені про імунітет і всю ту пургу, щоб я надумала зробити малій щеплення. Наразі я сказала що пишу відмову до року, бо щось я не впевнена що хочу робити ті щеплення.

3. Corena

носіть малятко на ручках побільше, мені дуже допоміг нормальний аспіратор для носиків. він дорогий, проте дуже дієвий. бо то може кашлем закінчитись, коли мокроти опустяться на бронхи.

я ще такого не чула, щоб колоти дитині прививку, в якої типу не працює імунітет. ви наслідки уявляєте?
    то нічого страшного ,що дитинка від мами заразилась , в нас теж таке було, і ніхто ніяких жахів не розказував. просто пропускайте мимо вух такі перли.
    гуляйте на сонечку, провітрюйте хату, повноцінно харчуйтесь і все буде ок.

4. lydmila

lydmila Well-Known Member

...сьогодні доця (4 місяці) запхала палець в око, дуже плакала...після того як око відкрила було вилно царапину на зовнішній оболонці ока. Промила око ромашкою. Почервоніння було лише зовні, нічого з ока крім сліз не текло. Зараз доця спить , думаю бігти до лікара чи промивати , підкажіть?

5. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

питання- а білий наліт на язику то що? може бути така реакція на температуру? в малої майже 39, соплі , 2 нижні лізуть (один вже виліз, інший пропихаеться) і сильний білий наліт на язику, вона той язик весь день висовує, явно її турубує то, що зверху. от мені цікаво- що воно є?

6. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Оленка,мені знайома докторка казала що то пов"язане з животиком,типу як дизбактеріоз чи шо...не знаю наскільки то правда

7. napoleona

napoleona Well-Known Member

у нас таке вже тиждень нижні 2 лізуть, темп 37, були у лікарки на плановому то нічого на то не казала

8. Corena

як я малою хворіла, то мама завжди казала покажи язик :) , дивилась, чи білий. то я пам"ятаю ,що при температурі завжди був білий. що то означає, не знаю...
    може її сушить від температури?

9. olenkastar

до речі, зригувати стала багато. може і животик теж..
    певно все на купу- її зуби + я хворію.
    дякую всім, хто відгукнувся))

10. natorella

natorella Well-Known Member

+++
    мені мама все казала як я була мала - температура така шо язик білий

11. olenkastar

39 електроним при відкритому роті(( бідака спить і муркає.

12. ManyuManyu

ManyuManyu New Member

ну як є темп то треба давати багатто пити, якщо дитина вже пє, або часто прикладати до грудей

---------- Додано в 21:36 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

у нас в такому віці теж таке було, я навіть пееживала за то в якись момент, але потім пройшло

13. olenkastar

У нас циця нон-стоп ;)

14. natiok

natiok Member

в моєї малявки температура 37.3 або 37.5 тримається вже 5 день, горло не червоне, трошки сопельки течуть...лікарка каже кров з пальчика здавати, але ж не хочеться мучити мальоту...можливо зубки, але ж ясна трішки набрякші, не червоні...(дитині 7 місяців) хто шо порадить???

15. olenkastar

в моєї під 40 температура, соплі, горло червоне- лікарку не кликали, кров не здаем.
    З 37 температурою я б взагалі не парилася)

16. сяняНЯНЯ

чим можна в домашніх умовах помастити борідку малому? а то слюні течуть ріками і личко таке страшненьке зробилось,аж чуть не пухирці.

17. Corena

якщо маєте, то крем під підгузник. він добре вберігає шкіру від постійної дії вологи. бепантен можна ще спробувати.

18. natorella

в нас те саме, але хіба на ніч мащу, бо вдень все рівно витирається шматинками те мащення (судокремом мастимо)

19. сяняНЯНЯ

я 2 рази теж ним мастила ,але так як Ви пишете-за день то змивається і певно ніякого ефекту...вночі спробую) трохи страшно вже на то дивитися,щоб такі ранки від слини?

20. natorella

та бо в роті кисле середовище від молока - тому і роз*їдає так (я так думаю, не стверджую)
    ну і не витираю, а тільки промокую

Статус теми:
Закрита.