Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

+імунітет укріпляти)

2. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Оленка,дай якусь наводку...як,чим? бо теж мої двоє від грудня ніяк не виздоровіють...

3. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Оленка нічого нового чи особливо не скаже
    гуляйте, не кутайте дитину, пийте чаї з медом/малиною чим маєте
    не знаю чи ви садочкові - але якщо дитина часто хворіє, я б імхо не водила в садок
    вітріть приміщення перед сном/вдень
    є кварц - кварцуйте спальню (маю старий як світ) - кварцую кімнату де спимо часто
    і то весна починається - зараз у всіх знижений імунітет - можна уникати скупчень людей в супермаркетах тощо (там де гуляє купа мікробів)

5. lydmila

lydmila Well-Known Member

А чому не купати- це знижує імунітет?

Останнє редагування: 28 Лютий 2012
  6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Сміялась:)
    Купати - це не кутати) кутати - в значені сильно багато одягу, декілька слоїв.

7. olenkastar

+ салат з кореня селери, моркви і яблук
    +чай з ехінацеї,
    + горішки (найкраще кедрові), зернята гарбузові
    + кисілі з чорниці, клюкви
    + вода!!!! Пити воду, чисту джерельну воду
    + багато позитиву і справді хорошого настрою! прощати помилки іншим і перш за все собі, не старатися бути ідеальною мамою і ідеальною дружиною , любити дітей просто так і такими як вони є , радіти кожному новому дню і дивитися на світ очима дітей)

а я б взагалі його б відмінила) Дітки не вміють казати, що шось не так і свої переживання/страхи показують хворобами

8. SoLana

SoLana Well-Known Member

9. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Дівчатка може не туди пишу, може подумаєте що недоречне питання, але асеодно...... В моєї донечки, їй 11 місяців, на ножках ніхтики постійно тріскають, ламаються, Обрізаю дуже часто( но трішки відросте то вже велика проблема, бо може на пів ніхтика піти тріщинка ) змушена за цим вже дуже пильнувати. Ніхтики дуже тверді! На руках теж тверді, але там легше....

10. Pulupjak

Pulupjak Active Member

І знову я(( Збираюся йти гуляти з донечкою, і побачила на нижній повіці почервоніння. І щось мене то мучить щоб часом небув "ячмінь". Я з тим ніколи не зустрічалася. Шо робити??? І чи можна гуляти в такому випадку?

11. Hanny

Hanny Active Member

промивай ромашкою і якщо вітряно не гуляй!!!

12. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Дуже дякую!!!Тільки запарила ромашку) І мабудь вже сьогодні побудемо вдома( Головне щоб пройшло.

13. Женічка

Женічка Well-Known Member

мали сьогодні свій перший похід до поліклініки.
    набрали за місяць 1 кг, я чомусь хотіла більше :)
    якийсь дивний і неуважний хірург нас оглянув. Сашка лінтюх страшний, ніц не хтів робити, ні голову на животику припідняти, ні нічого. Настя номер два, та теж лінтюшкою була страшною. вдома, як викладаю на животик, то то велика рідкість, щоб пан підняли голівку, лежить собі, як мишка, а вже як набридне, то так жалібно хникати починає :)
    навіть не віриться, що пройшов вже місяць (майже).
    як я і думала, наші акне сприйняли за мамин гріх у вигляді "заморських фруктів", я засміялась і спитала, як вони здогадались :) грузили нас БЦЖ.

пи.си. дівчата, мені соромно, але я навіть не знала, що у маленьких хлопчаків єячка можуть з мошонки втікати, яке я необізнане створіння, аж самій соромно за себе. а хтось мені казав, що з хлопчиками лекше в тому плані, та де там :)

14. Logos

Logos Member

Моя малеча почала кашляти і я пішла до лікаря щоб послухали, то одна сказала що ніц нема, а друга сказала що червоне горлі о приписала проспан і лісобант, нехочу давати ніц порадьте що робити

15. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Лісобакт певно. Нам таке при червоному горлі прописували. І щось типу проспану теж. Я тоді послухалася чоловіка і Богданку і нічого не давала, але пару разів слухали малу. За тиждень вже зовсім не кашляла.

16. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

Мій малий теж кашляв минулий тиждень і трохи соплі мав ніц недавала тільки носик соленою водою чистила бо в хаті дуже сухо і пройшло. Мені колись лікар казав що немовлята не хворіють бе високої температури. Тому виходила з того температури нема активний значить все добре.

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

якщо я не помиляюсь, лісобакт треба розсмоктутвати?
    а як то має робити дитинка у 2 місяці?

наша висипка опускається на плечики, відповідно, з лобика зникає. хтось мав таке? бо у мене комплекс починається несерйозної мами. у всьому починаю собі відмовляти в їжі.

18. Burmosyk

Burmosyk New Member

розтираєте в порошок, змочуєте мізинець і мокаєте його в порошок. дитинці змазуєте в ротику щоки з внутрішньої сторони, лісобакт зі слиною надійде до горла. наша лікар каже, що горло обов'язково потрібно підтримати.

19. olenkastar

а моїм вона не допомагала(((
    поміг чорний чай

20. Maternity

Maternity New Member

вчора була в лікарки на огляді (нехотіла йти до неї бо дитина там постійно плаче, але оскільки мала має соплі, то вирішила піти щоб її послухали, бо вже мали таке раз, не пішли і вилилося то нам у обструктивний бронхіт) і от вона мені заявляє, якщо у дитини в ході хвороби немає температури, то в неї немає імунітету до хворіб. Бо в нас температури небуло ні при бронхіті ні тепер (соплів набралася від мене, бо я хворіла із температурою). Комусь таке говорили і чи то правда, бо щось я вже геть дурна з тими лікарями? Ну і вся ця розмова була на фоні моєї відмови від щеплень.

Статус теми:
Закрита.