Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

В мене особисто гемоглобін не є низький, два тижні тому здавала 138, а в малої був 117 і впав до 108. Я вже писала, що тим не дуже то би переймалася, але мали робити третю прививку і здали аналізи, а гемоглобін 108(( от і вже другий місяць з тим возимось.

2. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

то вам знак зверху, щоб одумалися і прививок не робили:girl_claping:

3. zetta

zetta Well-Known Member

дівчата, моє мале другий день спить раз в день.. вестись мені на такі зміни чи то ше замало в 8міс?

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

В нас один сон періодично, еоли старша дома, але бачу, що поки потребує двох.

5. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В нас таке теж було, а потім знову переходило в звичний режим , я називаю це "переломний період:)"

6. Vika

Vika Well-Known Member

маємо підозру що в дітей коклюш. дівчата, може хтось стикався з цією хворобою, розкажіть як лікували.

7. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

8. morkvao

morkvao New Member

Коклюш це жах, але залежно в якій формі протікає. Ви привиті чи ні? Нічим особливо не лікується (свіже повітря постійно, гуляти цілий день). При коклюші кашель з кожним днем має посилюватись. Ну і звичайно чим менша дитина тим гірше.

9. Vika

Vika Well-Known Member

лікарі самі не знають. мала кашляє 2 місяці, малий 2 тижні. кашель саме такий як описано коклюш. заходиться, червоніє, сльози течуть, ну і вдих голосний під час кашлю.
    не привиті. пів року тому відмовилась від АКДП.
    знаю що ліками не лікується, але може якимось народними методами можна пришвидчити процес видужування.

10. SoLana

SoLana Well-Known Member

тут десь була така тема ось Можливо пригодиться.

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

11. morkvao

morkvao New Member

Знаю, що не можна дитину нервувати. Ніяких стресів (збільшує кількість нападів). Ну і можна попробувати літак (напр зі Львова в Київ, але то дорого). З медикаментів: препарати, які блокують кашльовий центр в мозку (то вже хіба лікар може призначити).

12. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Кашлюк лікують коні)))
    Сходіть з дітьми на іпподром! ЗАпах коней вилікує кашлюк

13. Люша

Люша Well-Known Member

так, я про це в темі про кашлюк писала колись. Дуже допомагає дитині дихати в самій брудній стайні зранку.

14. Pulupjak

Pulupjak Active Member

А я щось неможу зрозуміти з чого в моєї донечки температура піднімається,нежиті немає, горло не червоне, активна, їсть і щось небачу щоб зубчики нові виглядали. Після вчора вночі піднялась, потім під обід майже до 39, я збила і думала все і тут сьогодні в цей же час 38, потім через 10хв міряю 37,7 - так скаче. Я розумію що це добре що організм бореться і неприходиться медикаменти давати. Але всеодно переживається в чому причина

15. Halina

Halina Well-Known Member

Коли ми хворіли (сестра була зовсім маленька 1 рік чи що, а мені років 11 було) нас возили в сосновий ліс дихати повітрям, і вся хата була в соснових гілках. А ще мені давали пити молоко від кобили (сестрі не давали бо то малим дітям казали не можна). А ще ходили гуляти біля річки.

16. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Здайте аналіз сечі та крові.

17. Vika

Vika Well-Known Member

лікарка підтвердила коклюш. в малої вже проходить.
    а в малого початок. призначила антибіотики і ереспал. а конюшень нажаль а нас нема.

18. zetta

zetta Well-Known Member

в нас таке було недавно... лікарка хіба жарознижуючих навиписувала. потім була висипка, але я так і не зрозуміла чи то розеола чи реакція на вітаміни які я вирішила попити як раз в той час. але зуби ми таки отримали )

19. Vika

Vika Well-Known Member

ще й гемоглобін в малого 92.
    порадила залізо пити. ну і м"яса побільше.

20. morkvao

morkvao New Member

Антибіотики без потреби. Їх би можна було пити коли хвороба тільки почалась, а якщо дитина вже 2 тижні кашляє то вони не допоможуть. І ні в якому разі не заставляйте дитину їсти. І подивіться на сайті Комаровського про Кашлюк.

---------- Додано в 11:28 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ----------

Антибіотики без потреби. Їх би можна було пити коли хвороба тільки почалась, а якщо дитина вже 2 тижні кашляє то вони не допоможуть. І ні в якому разі не заставляйте дитину їсти. І подивіться на сайті Комаровського про Кашлюк.

Статус теми:
Закрита.