Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Людок

Людок New Member

Ох, чула про таке, що файна штука поки дитина плаває, встигаю вечерю зготовити

2. ZaKohana

ZaKohana New Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Зуби і температура.
    Ще я запитаю. Два дні назад вилізла у нас друга верхня двійка. Трішки травматично в тому плані, що шкірку над зубом мала зачепила, і з кров'ю випхався зуб. Вчора ввечері піднялася температура. Не велика, до 37.4. І надалі є. Чи підвищення температури у такому випадку також трактувати, як "на зуби"?

3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

В малого подригує підборіддя часом (коли от він задумається про щось, або здивований або після плачу). Було вже проходило, а тепер знову. Так не хочеться ходити по невропатологам. Нам і так ще раніше (й місяця не було) казали що й кесарський, і збудливий і т.д. і якісь порошочки приписували. Не стала давати. Тремор ніжки й сам минув. А ось підборіддя подрагує. Чи це привід для занепокоєння?
    І ще питання нарахунок алергійки. Читала що дехто дає ентерогель щоб всяку бяку виводити. Чи таким маленьким теж можна? і в яких дозах? Дякую.

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

щось мені підказує, що в порошочках міг бути фенобарбітал. Тому добре, що не давали, тим більше, що
    Що ж до підборіддячка, то в мого Дмитрика подригувало часом коли його роздягала. Наша дільнична лікарка казала "легенький тремор" і ніде нас не скеровувала. Не підкажу, в якому точно віці минуло, але минуло саме.

Щодо алергії і ентеросгеля.
    1) точно алергія? які прояви - висипка? Якщо висипка - точно не акне новонароджених? бо його часто з алергією плутають.
    2) якщо алергія - вона не сама по собі, вона - на щось. Знаходимо і виключаємо алерген.
    3) я б не давала сорбенти такій крихітній дитині "про всяк випадок"

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

от у нас теж та сама опера, алергічний дерматит (діатез) невідомо на що
    в мами гіпоалергенна строга дієта, в дитини купання-прання в воді без нічого
    і так вже місяць часу
    я вже думала що може то нехарчове, бо в малого загалом досить суха шкіра
    але лікарка каже що харчове або від миючих
    і будь мудрий..

час від часу намотую круги навколо аптеки (купляти протиалергічне-не купляти)
    покишо не наважилася, але лікарка мало не крутить пальцем біля віска, каже жи не можна запускати
    акне новонораджених наскільки знаю то до 1,5 місяців
    воно нас так і було, після того личко очистилося на декілька тижнів і почала прогресуваи алергія

тому поради виключити алергени і буде щастя не всім помагають

6. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а після того можуть початись підліткові вугрі
    я не жартую, в мого Лук'яна так було - на третій день в пологовому з'явились акне новонароджених, десь в 2 місяці личко очистилось, але приблизно в 4 знову з'явилось акне, ще гірше. Я сиділа на дієті, але ситуація не змінювалась ніяк. Були в кількох дерматологів - підтвердили що то по суті звичайні прищики, а все через гормони, і ніяка дієта не зарадить. Пройшло з часом саме. Але з алергією їх важко сплутати - видно було що то один в один звичайні підліткові вугрі.

7. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Юль, то точно алергія. Такі плями суховато-шершаві і вони його торбують інколи, на животі, були на спині - вивели, а ще ручкі не зверху дуже сухі.. Намагаюсь визначити. Почалось все з вітаміну Д. Та давно не приймаємо. То минає, то знов. Швидше на все на рибу.

швидше за все харчове. я думаю якщо схильність є то поки не переросте нічо не буде толку - тільки полегшувати. у мене був діатез до 5 років, і то не факт що діагноз вірно поставили.

---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ----------

я б теж, та хочу почистити трохи кишківник..та воно не розчиняється повністю у водичці, а він давиться.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

може спробуй сама приймати

9. Женічка

Женічка Well-Known Member

від чого почистити кишквник двохмісячній дитині?

10. natorella

natorella Well-Known Member

від всього?
    я колись мусіла приймати ентеросгель
    фууууууу, ледве той місяць витримала
    ви серйозно? дитині в 2 місяці? мдя

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

12. natorella

Останнє редагування: 5 Листопад 2013
  13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Ну я ж не лікар..я раджусь. Проте прояви алергії воно знімає добре. А малого вони турбують. Я тільки за те переживаю.

14. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Думаю, дівчата праві. Ви б не експерементували на мацьопі)))в два місяці навіть на ШВ кишківник не може бути зашлакований аж настільки щоб вже давати сорбенти. Небуває "безобідних" ліків.

15. natorella

воно чистить то, шов кишківнику провокує висип
    а вмалих дітей, буде вичищати ВСЕ

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

а ви шо хтіли? щоб пілюля була солодка?)))
    я наразі пробую на собі ентеросгель, чи вплине якось на ту висипку
    то з тою дієтою так смакую його, як морозиво))) не буду лукавити - трохи вертається (то певно рефлекс, організм таку інопланетну консистенцію не сприймає)
    але малому давати ще рука не піднімається, може якби вже прикорм був то легше би далося

17. natorella

іра, я чи не догледліла,чи ти не писала - якого гатунку висипка?

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

19. ZaKohana

ZaKohana New Member

Порадьте, як лікувати/чи лікувати червоне горло? Температури, нежиті немає, легке підкашлювання. Педіатр порадила декілька днів не гуляти (особливо при вітряній погоді). Як бути?

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

кажуть лікарі шо алергічна, щоки, чоло, груди живіт
    під памперсом ттт всьо гуд
    вкраплення, узори, на грудях-животі більш дерматитне

Статус теми:
Закрита.