Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

неефективні і небезпечні - шкіра всотує алкоголь (або оцет, якщо додуматися оцтом натирати) і дитина матиме алкогольне отруєння і загальну інтоксикацію. Воно вам треба?
    і то можуть бути зуби - в Лук'яна теж перша партія зубів була безпроблемна, хіба посмаркав трохи, а друга партія нагнала високу температуру, теж, до речі в 8 місяців це було. Вдень температуру не збивала - він був сонний, млявий, але переносив температуру нормально, хоч була вона більше 39. А ввечері таки дала свічку, бо бачила що з такою гарячкою йому некомфортно спати і боялась що вночі ще більше підніметься, а я не вслідкую.

2. invisible

invisible Well-Known Member

Теж вночі мусила збивати, бо піднялася до 39, мала дуже плакала і не могла заснути.
    Зараз тримається в районі 37, але надвечір певно зросте, бо капризна. Скажіть, чи можна/треба при такому стані гуляти (в слінгу)?

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А в нас зубчик видніється:girl_in_love:
    Наразі лише гостра цятка. То довго ще може вилазити?
    Таки мої підозри були не марними:)
    Ну і в малого напевно молочниця в ротику. Корінь язика обкладений таким білим і піднебіння. Сьогодні зранку те біле злізло місцями, то там язичок червоний. Читала в неті, що то таки молочниця, але малого ттт ніби не турбує. Протираю ротик легким розчином соди.

І наші плями на шиї не сходять. Я думала, що знайшла причину - порошок для прання новий. Забрала порошок, все прала лише милом або й просто водою. Стало трохи краще, а зараз знову почервоніли ті плями. Що ж то в нас так все на купу...

Я вичитала, що і висип і молочниця може бути пов'язано з появою зубчика. То дійсно так?

Завтра викликатиму лікаря додому, подивлюсь що скаже.

4. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

в слінгу через гарячку може бути зажарко, крім того на вулиці вітряно, а дитина з температурою зазвичай пітніє, тому, мені здається, не варто. У візку теж, напевно, не пішла б гуляти - вітер і у візок задуває, а дитина гарячкує. З нежитем я гуляла з сином, з кашлем - теж, подалі від людей, але з температурою - не наважилась.

5. natorella

natorella Well-Known Member

на вулицю не радила б йти, краще по черзі провітрити кімнати в хаті

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

в нас теж таке було і час від часу є. Педіатр, якій я дуже довіряю, сказала, що то наліт від молока. Бо молочниця наростає. А той наш наліт є і потім зникає.

7. Fistawka

Я теж надіялась , що то наліт. Але сьогодні вже на губці плямки є. Ну і на піднебінні навколо тих плям такий ободок червоний, запалений ніби і під тим білим червоне дуже. Тому таки моя надія пропала на молочний наліт. Ну і такого ніколи в малого не було. З'явилось раптово. Я таки на молочницю думаю. Подивлюсь що лікар завтра скаже.

8. Megan

Megan Well-Known Member

В нас таки видніються ікла. Точно такі симптоми як у вас. Додався понос. Питання: чи давати додатково пити? Циці не дуже хоче. Какає по 5 разів в день - рідким і часом слизь присутня.

9. Fistawka

Будете мати вампірятко маленьке?)))

І мій малий сьогодні вже 5 раз покакав. Останній раз зі слиззю. Чи понос, незнаю, бо він завжди ріденьким какає.
    Ну але ми їмо нормально ніби, як все.

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

протирайте содовим розчином (можна і не дуже легким) якомога частіше, бо чим далі - тим гірше. молочниця навряд чи сама зійде, а потім буде боліти і не хотітиме брати груди.

11. JuicyFruit

JuicyFruit Member

У нас є 2 такі плямки - одна на шиї, а інша на грудях. Вже десь місяць, з"явилися ще до того, як почали догодовуватися. Питалася у двох педіатрів, то обидва казали, що це алергічне.Але нічого робити не казали, мовляв само пройде. Максимум мазати зволожуючим кремом, радили Бепантен. Я своєму одну плямку на грудях мажу кремом, а до іншої не дістаю. То обидві без змін. Зараз трошки посвітліли, але інколи бувають і рожевенькі (думаю, що від тертя з одягом).

12. Fistawka

В малого ті плями теж якось раз червоні, раз бежеві і коли вони бежеві стають я щоразу тішу себе, що вже проходить. Але ні, потім знову червоніють. І від тертя одягом в тому числі, бо місце таке - якраз горловина всіх кофтинок-бодіків там реться. Найгірше те, що їх стає більше, і бачу, що ті плями якби розтягуються, більші стають...(((

А ще скажіть мені, якщо зубчик показався, то буде мучити дитину поки не вилізе повністю? Бо сьогодні вночі був просто дурдом. Малий відмовляється брати груди! Починає смоктати і в крик. НУ бо не їв практично в ночі, груди дуже понабирали, відповідно фонтани страшні... Думала, що може та молочниця почала заважати їсти, але язичок став чистіший набагато...

Цю ніч чоловік просто проносив малого на руках... До 2 ше спав трохи, а далі тільки його кладеш, в крик. І просто тримати ні, ходити треба, щоб не плакав. Я думала та ніч ніколи не скінчитьс... То так триватиме поки не проріжеться? Чи я марно на зуби спихаю, може дитину щось інше турбує?

13. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

в доні(9 міс) були прозорі соплі , капали но-соль, тепер вони позеленіли. далі капати но-соль? чи щось інше ?

14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

взагалі не повиннен, у нас як тільки вилазили, тобто прорізувались у Максима усі признаки зникали. Хіба може десь другий зразу лізе?

15. Fistawka

Дивилась, ніби немає.
    В нас відколи зубчик показався, вже 3-я ніч весела... Такі концерти...спить тільки на татові, хниче, плаче, просинається щопівгодини, груди не бере. Набирають на ранок такі бідони!
    Йой, і то тільки перші, самі прості зубчики, а шо ж буде, як полізуть всякі кутні, ті, що важче даються...
    Але в малого ще навіть вся поверхня не показалась, лише гострий кутик....

16. Oriana

Oriana Well-Known Member

Нам найперший важко дався - з температурою і т.д. А всі остальні -без особлих ознак тільки слюні, вже он кутні вилізли і все ок.

17. Fistawka

О, ви мене втішили))) Може і нам так пощастить))

18. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

це як пощастить. В Андрійка перші нижні зуби вилізли тихо і непомітно (в 5 міс. рівно), зате коли лізли верхні (рівно в 6 міс.)я з перестраху викликала швидку (правда, там лізли 4 на раз), а потім всі решта зубчики, крім ікол, виросли непомітно і я так і не знаю коли там в нього всі зуби виросли.
    Даруся, бачу, почала, слинитись, певно можна починати морально готуватись нам теж.

19. katysik

katysik Well-Known Member

А ми вже слинемось більше 3-ох тижнів і вічно кулаки в роті, страшно уявити, що буде як ті зубки підуть :girl_impossible:

20. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

То не показник))) У нас було те саме а нижні вилізли досить легко.
    Просто в такому віці і починається слиновиділення а також знайомство кулачків з ротом а рота з кулачками )))

Статус теми:
Закрита.