Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

але ж ви ще не робили тест на кількість попісів, тож це поки ваші думки, нічого більше.

2. glasses

glasses Member

Ну так, і ще як каже моя знайома, якби він був голодний, той на руках би плакав, а так ти ж його береш і він не плаче.:girl_claping:

3. ZaKohana

ZaKohana New Member

Оль, ну ти що?! Хіба ж ми для того збиралися, щоб малюків міряти/важити/порівнювати і потім сльозами обливатися?

Та він у тебе такий файненький, нічого йому не бракує. Є дрібненькі діти, є грубасики. Плюс генетика. Моя малявка у татка пішла свого. А він у нас висоокий, ну то вона вже апріорі не може бути сухариком маленьким. До речі, ми за минулий місяць менше 500 гр набрали. І то, якби чоловік не поважив, то не знала б.
    І не плаче він у тебе постійно! Хіба дивлячись на тебе вирішує трошки схлипнути, щоб підтримати матусю за компанію.

4. fiesta

fiesta Well-Known Member

Моя малявка тре ножками, коли плаче або дуже капризує (стопами тре одну до другої). То нормально чи може щось означати? Може її щось турбує в ножках чи то вона так показує своє незадоволення?

5. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Таааакс... Сьогодні малий геть капризний. І я не розумію чого :sad: Стогне часто, два рази взагалі на крик зривався, на циці висить і часто какає (але не поносить, просто часто). Тому думаю два варіанти: щось з'їла не то і його болить животик; або зубки мучать тому він спить з цицею в роті а вже через то багато какає... І як то розрізнити?

6. invisible

invisible Well-Known Member

Оля, що ти собі таке до голови взяла??? А ну кинься того. Нормальна в тебе дитина! Ну всього на півкіло менше важить ніж моя. Зрештою ти сама не дуже висока і чоловік теж. А в мене чоловік 1,82 м і як то кажуть "грубу кістку має". Плюс різні ваги, різні обставини (більше чи менше поїв, попісяв чи покакав). А відносно плачів... Моя теж переважно плаче і ниє, якщо не на руках...
    Хоча, я от теж собі надумала, що наші ровесники вже і туди-сюди перевертаюся і повзають і на карачках стоять і регочуть, а ми лише на бочок перевертаємося і сміялися досі від сили 3-4 рази...

7. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Оля, не панікуйте, бо маю такого самого сухарика, за минулий місяць набрала аж 300 грам, в цьому місяці не ходили - бо не ходили... нас хірург-ортопед вже два рази питала чи нам хватає молока, бо дуже худенька ляля, але моя мама каже що і я така була дрібненька, то мабуть гени... а ось з приводу попісів, то в мене запитання: маля ложу без підгузка і вона не пісяє аж до ранку, то нормально?? від 22:00 вечора і приблизно до 7 ранку -сухо. При тому що прикладається до циці за цей час три-чотири, а то й пять раз.

8. Plenilunio

А зранку як? Бо ніби є дітки які і не пісяють вночі. Але тоді зранку багато і часто...

9. Almariel

Almariel Well-Known Member

о, то ми такі були. до 7 місяців, а потім яаааак почали вночі пісяти, що мусили підгузник вдягати(((

10. JuicyFruit

JuicyFruit Member

У мене така ситуація була 2 рази тоді, коли я свого досить тепло одягнула на ніч. Він спітнів і тому і не пісяв, бо не мав чим. Але при стандартних умовах він після купання і до першого нічного годування взагалі не пісяє (десь 3 години).

11. Vinnikomachka

воно-воно

в квартирі жарко, тому спить лише у футболочці і накриваємося обидві простинькою

12. Plenilunio

:) ну то насолоджуйтесь тим. Бо мій от, наприклад за ніч пісяє 2-4 рази. А сьогодні мучився, погано спав і увесь час цицявся, то заливав щогодини (весела була нічка)
    Якщо жарко то може краще взагалі без футболочки?

13. glasses

glasses Member

Ми спимо тільки в підгузнику, з відкритим вікном, спимо разом, то я накриваюсь разом з ним легеньким покривальцем, але він любить то скинути.
    Я вирішила робити перестановку ліжка, треба певно пробувати доставляти ліжко сухарика до дорослого, бо я сьогодні зловила свого сухарика на ранок по середині ліжка, лицем до підлоги:girl_crazy:

14. Vinnikomachka

деколи і таке практикуємо, спить голенька, але дуже любить скидати ногами простиньку, то щоб зовсім не замерзла деколи одіваємо

оо, то вже небезпечно, в нас на з небезпечного боку дивана спить тато, а решта боків страхують бильця, то я поки що сплю спокійна

15. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

А коли дітки починають так активно перевертатись? Бо моє жабеня лише на бік деколи перевертається. А зі спини на живіт чи навпаки - то для нас фантастика :) Акробатичних трюків з ногами в роті теж не робить.

16. glasses

glasses Member

оскільки ми такі сухарики, то ми вже робимо десь з вашого віку, а так по-різному буває. Незабаром почне і Ваш так робити, то глаз да глаз:)

17. ZaKohana

ZaKohana New Member

моя також любить увісні "по справах" повзти. Тато то страхує, але ж вона йому прямо під руки підповзає. Останні дні спить, відвернувшись від мене демонстраційно попою, перпендикулярно, ногами до грудей і на животі :girl_haha: І їсти вирішила вночі також на животі.

18. invisible

invisible Well-Known Member

Для моєї це ще досі фантастика :) Певно попка заважає :))) Лінтюх малий. Тільки два рази сама на животик перекотилася, і то випадково по дивану, де трохи схил був. А на животі як набридне лежати, то почне репетувати, замість того щоб самій попробувати перевернутися...

19. glasses

glasses Member

А ми новий маємо прікол - повземо назад:girl_cool:
    Щойно від педіатра прийшли, все добре, казала поїсти більш калорійну їжу.

20. Almariel

Almariel Well-Known Member

то в перли? чи ви себе обмежуєте в їжі і недоїдаєте?

Статус теми:
Закрита.