Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Virginia, 4 Грудень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. invisible

invisible Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка у перший рік життя 2 (продовження)

У донечки моєї подруги ідентичні симптоми, сказали якась кишкова інфекція і багато діток на неї зараз хворіють...

2. Krosha

Krosha Well-Known Member

А сказали лікарі? І як визеачали, що то кишкова інфекція?
    В мене мала на грудному, то не знаю, чи дуже мала б впливати на неї такого роду інфекції :girl_sad:
    А чим ту кишкову інфекцію лікувати? :girl_impossible:

3. invisible

Так, педіатр до неї приходила. Визначали напевно "на око" :)

Ну там мала старшенька (1,5 роки), в пісочниці бавиться, контактує з іншими дітками, то може у вас дійсно то на зуби. Призначили їй якісь бактерії пити здається і ще щось.

4. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

В донечки теж була на животику, то ми їздили в Охматид, там хірург спостерігала щось два місяці, а потім порадила видалити, то там хороша медсестра п.Леся нам її припікала, дякувати Богові все добре. Процедура нескладна , потім купати не можна кілька днів і все. Лищився мацюпусінький шрам практично непомітний.

5. StarKa

StarKa Member

Хто каже? де каже? що за спеціаліст?
    У нас на ножці спіднизу маленька гемангіомка на 2 мм, була червона і випукла трошки, на 5-ий день почала присихати і коричневіти..

6. invisible

Та отут на форумі кажуть.:) Могиляк його прізвище.

7. Mammy

Mammy Well-Known Member

В малого на спинi теж пляма э - лiкар не звернула увагу, то я й не переживала... А тепер запереживала (

8. glasses

glasses Member

В нас 2. Одна на чолі, яка явно розсмоктується і вже майже непомітна. вона і на очка залізла. В ПБ казала. що малий себе "придусив" і воно розсмокчеться. І одна є на потилиці. То вона вроді і "тухліє" по кольору, але як малий полежить на спині, вона рожева.
    Підкажіть як боротись з тою спекою?Сьогодні приїхала від мами, в нас температура 32. Жах. дитина вередує. ми на вулиці гуляли. але що толку як вдома така жара(((((

9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ми переселились на підлогу і влаштували протяги. ну до 27 опускається)

10. glasses

glasses Member

А вікна закриті?Я навіть зараз сиджу вся мокра, це просто жах, малий також мокрий, ми вже йому віялом дули.Жах просто

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

нє, відкриті. на кухні квартирка і балконне вікно...якщо спимо - то йдем вже на ліжко, там повітря не так рухається, але це і добре) ну і ми весь час голенькі *навіть без шкарпеточок*

12. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Ми теж. І у візочку ми в простеньких штанятах/шортиках. Без підгузника.
    В слінг одягаю багаторазовий підгузник і маєчку.
    А ми добре погуляли в слінгу з 7-ої вечора до 11. Було не гаряче :) І вчора так і післявчора.... Зранку не виходить бо малий спить до 11-ої

13. glasses

glasses Member

Аналогічно. Дитина цілу ніч була мокра, мені аж страшно. Зараз прийшлось в ранці робити малому водичку і в коло для "освєжєния"

14. natorella

natorella Well-Known Member

от такий рецепт на жару для всіх - тільки з 6 і до ночі

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я спати хоооочу так після годинки 10)) а ще малий пойняв, що якщо крутитися, то я його витягую попісяти і тепер тим так користає і не пісяє.....
    а маєчку нащо? я раз попробувала, то нам без майки саме то.

16. Krosha

Krosha Well-Known Member

А в нас по всіх симптомах - розеола. Здали сьогодні аналіз крові з пальчика, і ще вирішила взяти пробу на герпес 6, щоб точно знати, чи то розеола в малої, чи ні.
    Температури вже другий день в нас нема, вчора висипало тільки личико, сьгодні висипка опустилась на ручки, животик і спинку.
    На 6 чекаємо лікарку (дивує мене тільки те, що в телефонному режимі описували їй симптоми і сказали, що підозрюємо, що в нас розеола, а вона спитала - а від чого ви ту розеолу приймали? :girl_sad:).

17. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Останнього разу як підрізала малому нігті на ніжках (ще минулого тижня) він дригнув правою і вийшло що я необережно врізала на великому пальці. Тепер на пальчику біля краю нігтика трохи вспухло і почервоніло. То може бути що ніготь вростає (бо я так добре не бачу)? І що з таким робити?

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я залила малому пів пальця настоянкою календули, коли в 7 днів теж зачіпила..десь днів 3 було червоне, але ніготь не вріс.

19. sweet baby

sweet baby New Member

В нас теж таке було, навіть вже наривати починало. Мазала левомеколем, все пройшло.

20. invisible

От в нас теж з тим проблема, мала спить до 9-10 ранку, і нормальний більш-менш довгий сон має в районі 13 год. В саму спеку. Не знаю, що з гулянням робити. Бо якщо вона не спить, то гуляти у візку не буде, а в слінгу душно...

Статус теми:
Закрита.