Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка

кажуть коли перенервуєшся,ссудини звужуються і внаслідок цього утворюються гемангіомки. у мене було багато таких нервових ситуацій,нажаль.треба вчитися дивитися на все крізь пальці,а я маю такий характер,що все близько до серця сприймаю от і наслідок...але то всьо таке.зараз унас все ,ттт...минулося
    ну а бабці кажуть,якшо під час вагітності на пузико попаде шось гаряче,то будуть плямки такі..забобони,а може...:girl_haha:

2. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

Цікаво... Про нерви - було пару стресів (свекор влаштував), і гаряче на пузо пару раз попадало - літом на кухні (навіть в мене ще й маленький знак дотепер видно).

3. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Думаю, про гаряче точно неправда:) Бо я перший раз коли ходила вагітна, торкнулася животом розпеченої духовки. Але в обох дітей гемангіом немає...Ну і нерви - то мої вічні супутники життя:)

Останнє редагування: 13 Січень 2010
  4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Дівчата, скажіть, прикоклюші в дітей кашель сухий чи відкашлюючий?
    Шукала в гуглі, але всюди пише, що просто кашель.

5. tslezinska

Кашель з мокротами або середньо-вологий.

6. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

йо\майо
    малий кашляє 4 день. Спочатку були соплі 5 днів, потім кашель зявився. Такий з конкретними мокротами. Темп. нема.
    Докторка позавчора слухала, сказала легені чисті.
    А малий перед сном так кашляв, щопівтори годинина руках стовпчиком носила, аби заснув (як клала, то кашляв сильно).
    Зараз спить.
    Як взнати, чи то не кашлюк?
    Хвилююся дуже.
    Два дні подавала лазолван, сьогодні не давала. Ввечері ноги парили і дренажний массаж робили.
    Мед даю і пити.
    Чую, що мокротиння багато, але він його не викашлює, кашляє лише коли лягає.
    Я даремно панікую?

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Юкола, в нас те саме було... і також спокою не мала бо все думала що то кашлюк, бо цілий день все було ОК і як спати лягяти - то мала заходилась і як наслідок спала практично сидячи щоб не кашляти. Пішли до ЛОРа - це були звичайні соплі, але конкретні, пролікувавши їх, кашель сам потрохи зменшився. Зараз мала відкашлює решти того що ще не викашляла. Кашляє рідко, мало, волого.
    щоб викашлював можна гімнастику робити з різкими наклонами вперед тіла від пояса і видихати при цьому ітрішки тиснути на грудну клітку. Можна мать і мачеху запарювати пити, можна подавати щось типу бромгексину - бо він не лише відхаркує але і трішки провокує сам кашель, його ще не радять перед самим сном давати щоб сам кашель не провокувати. Наскіьки я знаю парення ніг у відхаркуванні не помічне, хоча звичайно і не зашкодить.

8. olenkastar

а ми тут у дідяся з бабусею в камянці-подільському і накінець зрозуміли причину нашого дерматиту....він тут...тільки приїхали-знову висипка по руцям ,на дупці і чухається вся.може вода їй ця не підходить?чи може реакція на кицю в хаті? усі рази,коли у нас була висипка-вона починалася у камянці..ех..так люблю до батьків їздити,а тут постійно малу обсипає:sad: ну нічого..шось придумаю,ми ненадовго.

9. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

а я не розумію чого як ми приходим з вулиці малий трошки вогкий такий.. спинка загалом..
    і завжди на дворі хникає. ніби крізь сон щось заважає..
    чи я зажарко вдягаю не розумію.. та дивлюсь інші мамці може і більше кутають дітей.

10. olenkastar

висправді самі дали відповідь....

11. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

на домашній бодік байкова сорочечка та повзунки, царапки, шапочка поверх тепла шапка та в комбінезон, або замість сорочки з повзунками байкових чєловєчик такий вуличний теж тепленький..
    у візочку на одіялко.. це багато лашок хіба?
    може комбінезончик не дає йому порухатись у ві сні.. тому нервується тиснеться та просинається від того, відповідно потіє..
    незнаю..

12. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

А моя на вулиці постійно плаче - ну хоч невиходь. І постійно треба каляскою "гуцькати". Може не любить холодного повітря?

13. Анута

Анута Well-Known Member

може в слінгу буде краще?
    може плаче вона не від того що вулиця, а просто що її поклали в щось незрозуміле і мами поруч не відчувається?

14. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Мій синочок теж крутиться і інколи потіє. напевно, це через одяг, не любить свіій комбінезон. Хоча мій брат дуже верещав, а він ні - просто крутиться. Я думаю з віком пройде.
    Спить через те надворі рідко, і дома потім не спить. Зразу якийсь "бодрий", навіть збуджений робиться.
    Це напевно повітря на нього так впливає.

15. olenkastar

+1000000:girl_smile:

16. Leila

Leila Well-Known Member

Виглядає що не "бодрий" а перезбуджений. Якщо не можуть заснути вчасно, то потім важко засинають. В мене мала зараз така що ледве вкладую спати, але то на зубки.

17. tslezinska

18. natorella

natorella Well-Known Member

та нє -
    тоді поможе

19. In4a

In4a Well-Known Member

Дівчата правильно кажуть - візьміть слінг, я так гуляла з малим кожен день по 2 години (для фігури добре, знову ж:girl_spruce_up:), бо в возику він категорично відмовлявся їздити, зараз інколи їздить з бабусею (то вже не кричить як раніше). Але мені все одно подобається гуляти з ним в слінгу або в слінго-рюкзачку, бо тоді я пересуваюся по всьому місту і заходжу куди хочу, а не обмежуюсь територією свого району.

20. irys214

irys214 Well-Known Member

Збільшені лімфовузли

Можливо на форумі обговорювали цю тему, але щось ніде не можу знайти.
    Недавно помітила, що в моєї Віки збільшений лімфовузол на шиї.:girl_cray: З чим це може бути пов'язано? Десь чула, що можливо в організмі є якась інфекція, імунна чистема не справляється з нею. Що робити?...:girl_in_dreams: І не маю нормального педіатра, а до свого дільничого навіть не хочу звертатись з цим питанням, ну зовсім їй не довіряю...

Статус теми:
Закрита.