Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: Здоров’я малятка

однозначної відповіді нема.
    Я також довго переймалася тим питанням, але тому, що малий рідко какав.
    А потім виряшила: якщо те, що я сприймаю за закреп, не дошкуляє дитині, то я не перймаюся. Так само з частими покаками - якщо я бачу, що це не пронос, какахи не зеліні, не водичкою, то все нормально.

2. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Як побачити що це не пронос, як синочок завжди какає ріденьким?

І ще в малого біля нігтика почервонів пальчик, чим можна його обробити?

3. In4a

In4a Well-Known Member

Я нічим не обробляла, саме зійшло.

4. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

напевно, якби це був пронос, то після такої кількості покаків виходила б сама водичка.

5. Diana

Diana мрійниця

в нас часто таке було, обробляла зеленкою

6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Обробляти нічим не треба, бо дитина ж смокче пальці! Власне, такі почервоніня можуть виникати від смоктання, і так само ж зі смоктанням вони зникають.

7. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

В моєї знайомої дитина перейшла на ШВ бо пропало молоко в мамусі. Дитині 1міс, какає 1 раз на день і через це відчуває дискомфорт. Порадьте що робити, може якесь легеньке лікарство, або народні методи (дієві). В мене, на щастя, з цим проблем немає, тому я сама їй нічого не можу порадити.

8. tslezinska

Вже 1000 разів писалося, що молоко пропасти не може...Нехай в першу чергу (звичайно, якщо вона сама в тому зацікавлена) відновить лактацію. Часто прикладати дитину, чаї лактогонні, мінімум стресів...В гілці про ГВ є толкові поради консультантів.

9. Відповідь: Здоров’я малятка

а мій какає досить довгий період часу 1 раз на день. Минулої неділі ми взагалі три дні не какали..... це закреп все таки - чи якщо малого не турбує - то не хвилюватися?

10. In4a

In4a Well-Known Member

То не хвилюватися і не шукати проблем там, де їх нема :girl_smile:

11. tslezinska

Якщо ніц не турбує - не чіпайте дитину! Тіштеся, що 1 раз на день, бо моє чудо тільки те й робить, шо какає:) Не встигаю прати:) При ГВ нормальним є і 1 раз на тиждень!!

12. Відповідь: Здоров’я малятка

Дівчата, була в 1 місяць на плановому огляді в поліклініці. зараз нам вже пішов 3 місяць ... Це що малого тягати щомісяця на огляд в поліклініку?

13. In4a

In4a Well-Known Member

Ми були один раз, більше не підем! Підчепили нежить там, та й взагалі купа негативу...:girl_devil:

14. tslezinska

А ми не ходили ні разу:)

15. odree

odree Well-Known Member

нас там взагалі не було :) нас і не чекали. я б сказала "нашо воно вам???" з дитям все добре, от і не шукайте ніяких проблем

16. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

а ми ходимо часом, щоб бабусиним дохторам внука показати, бабця ся любить хвалити які в неї внучки гарні, то ми в поліклініку йдем як на показ, одягаємося, марафетимось, нас всі оглядають і кажуть які гарні в баби внуки ттт... всі інші справки і печатки бабуся нам робить без нас.

17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

З дитиною все нормально, в мене теж іноді какав і раз в 2 дні - переживала і чого?
    От останні 2 дні дійсно був привід для переживань - в дитина був такий пронос, такі крики, бідненьке моє.Сьогодні вже нам краще.
    Тільки я не можу зрозуміти на що була така реакція, оточуючі говорять, що через те що я зїла оселедця, але я й раніше його їла і дитині нічого не було.

18. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

ми були раз (коли малій був місяць) і більше не ходили і не хочу

19. наталя 2204

наталя 2204 Well-Known Member

Я ж написала, що дитину турбує.

20. Муська

Муська Well-Known Member

Ми їздили на огляд в місяць,два ,три місяці. Цілий місяць до нас почала видзвонювала медсестра,що пора робити прививки. Ми приїхали в поліклініку ,написали відмову від прививок:girl_crazy:. Потім ще разок заїхали зважитись і все....По моєму і так забагато туди їздили. Зараз не бачу ніякої потреби туди пхатись.

Статус теми:
Закрита.