Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка

так з сухими стоять в холодильнику, та і ті що розвела теж, так ніби в інструкції сказано. ну і на протязі дня діставала з хол. гріла та давала дозу.
    Ну, я вже їх не даю.бо не розумію для чого.

2. Ная

Ная Well-Known Member

Дівчата,мене нині коліжанка питала поради,а я навіть не знаю толком шо їй сказати,бо самі з тим ні разу не стикалися. В неї дитина-6місяців,мучиться від хронічних запорів,дільнича настійливо радить лише клізми,коліжанка робила лише раз,більше не хоче навіть. Дитина на ГВ+прикорм(яблуко,гарбуз,гарбузово-картопляна зупка),компотик з кураги,чорносливу,родзинок.Може хто знає чим допомогти в такій ситуації?

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

мабуть,то скорше до Тані Яремко:)
    я в випадках некакання(бачу що мучиться з животиком,а не просто "некакає день") даю варену броколі,чи кефірчик..або зовсім ніц не даю-просто циця.ну і чайочки відповідні-ромашка,кріп.

коли була маленька-то виключала новий продукт і лишала лише на гв далі,значить неготова до прикорму.

але хронічний запор???виключно на ГВ?то як?знаю,що на ГВ дитина може какати раз в 3 дні і то не страшно,значить все йде ляльці в організм.якшо пісяє нормально,більше 12 раз -тоді все в порядку.інше питання-чи мучає животик дитину?чи їй болить?є дискомфорт?які каки?

4. Ная

Ная Well-Known Member

Та я теж дивуюся-як то?:girl_in_dreams: З прикормом таки поспішили точно. А решту-знаю лише,що після народження лікували стафілокок,від тоді і проблеми з каканням так і не вирішились чомусь:confused:.

5. olenkastar

ой...той стафілокок.маю подругу,син якої десь в річному віці мав стафілокок.зараз в 2 класі,без дюфалака не какає..так лікувалися..

6. Анута

Анута Well-Known Member

може трошки притормозити з прикормом? може того всього забагато для дитинки?
    а якщо вже щось робити, то може краще курс біфідумів аніж клізми?

7. olenkastar

до речі...симбітер хвалять дуже.але він дорогий і несмачний.нам його радило багато,то ми давали Софії при алергії-випльовувала,але тих пару капель ,що потраплляли добре подіяли:)

8. Анута

Анута Well-Known Member

він як кефірчик.

ми свого часу пили самий звичайнісінький біфідумбактерин (російського в-ва сухий в пініцілінових баночках). Теж стафілокок лікували...

9. Galya

Galya Well-Known Member

Нам колись від проблем з некаканням дуже помогли зупки з бурячком (ну типу борщ:)) Ну і з прикормом треба трохи притормозити, подивитись чи на самому ГВ буде ліпше. Дитина в 6 місяців на ГВ з голоду не помре.

10. In4a

In4a Well-Known Member

Дівчата, от почитала тут і не знаю що робити. Висипка в малого так і не проходить (2 міс.), лобик як наждачка, щоки червоні, але ще на руках і на ногах прищикі (і білі є, і червоні) :girl_sad: Лікар 100% скаже висіювати, а я, начитавшись тут, не хочу...Боюся стафілокока того :girl_cray: Може щось порадите?

11. veronka

veronka зла друзя

а якщо малеча какає двічі-тричі протягом дня?? це значить, що молочко не дуже добре засвоюється?(((((

12. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

В мене дитина після ранкового годування зригує майже все молоко, незнаю з чим це повязано.І напротязі дня таке також іноді трапляється, незважаючи на те що я завжди ношу його у вертикальному положенні після годування, щоб відійшло повітря.
    Хтось стикався з цим?

13. veronka

veronka зла друзя

Моя доня тільки перші пів місяця не зригувала, потім з 1,5 місяця постійно і дуже багато, незважаючи на те чи носила її стовпчиком чи ні, а зараз - час від часу. Маргошка вагу набирає нормально, весела, здорова, посміханькається і тішить нас, тому мені здається, що нічого страшного нема що вона зригує))))

14. Angel

Angel Well-Known Member

оооо! в нас то була проблема №1!і при чому десь до 7 місяців! тереза постійно зригувала,таке враження було ,шо воно просто витікало,слинявчики міняла кону годину,бо було просто неможливо.я аж з нею на узд їздила провірятись.все закінчилось коли мала сама і довго почала сидіти..

15. Galya

Galya Well-Known Member

А як ви знаєте? Спробуйте вилити на стіл 2 ст.л. молока і подивіться якого розміру буде пляма. Від зригування дитини шось подібне? Тоді все в нормі і не варто так хвилюватись.

16. Анута

Анута Well-Known Member

я б більше сказала, що всі дітки індивідуальні і не варто даремно себе накручувати. А судячи з фотографій вашої донечки - її пампусикам ніц-а-ніц не бракує ;)

17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я б не хвилювалася через зригування якби Олексійчик не закашлювався, коли зригує, все переживаю щоб він не вдавився, боюся залишати його одного.Коли він не спить положити його на бочок нереально одразу ж перевертається на спину.

18. Ная

Ная Well-Known Member

Ірушка,моя дитина зригувала дуже сильно і багато,була великою шанувальницею циці,часом до чотирьох годин біля грудей,думаю,переїдала і тому зригувала.
    Якшо дитина при частому зригуванні добре набирає вагу,то все решта-проблеми вашої пральної машинки:girl_smile:. Я поки то не зрозуміла,то в свій час купу нервів собі з"їла.

19. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

Я би додала, якщо дитина при зривуванні гарно наберає вагу і БАГАТО ПІСЯЄ (Как провести тест на «мокрые пеленки») і немає інших тривожних ознак то переживати нема за що.

20. veronka

veronka зла друзя

То капець:girl_mad::girl_cray:, чим далі тим більше малеча пхає руки-пальці до рота, годі саму залишити - запхає і тішиться, я їй цицьку щоразу замість пальців пропоную... та де там... дурника не даю взагалі (десь зажбурнула))) Вона ще маленька зовсім, але то мене бентежить, чи не спровокують ті пальці-руки відмову від циці, чи сильно то на прикус вплине... чи то не звертати уваги і перестати щоразу ті пальці-руки витягати чи то що з тим робити???:umbrage::clapping::confused::confused::confused:

Статус теми:
Закрита.