Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Iryha

Iryha Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка

Не переживайте так, якщо вашого педіатра не має, то на виклик прийде інший. Я також сьогодні виклик зробила бо наша також у відпустці. Незнаю хто прийде? Ще небуло. А саме краще знайти доброго лікаря і взяти моб. тел. Дзвонити в разі потреби і викликати. А до свого ходити так тільки на відвідини для галочки. В мене як мала була маленька я так і робила.

2. Муська

Муська Well-Known Member

In4a
    "Дівчата! Малому 5 тижнів, температура 37,2 вже третій день. Нічого ніби то не турбує. Це нормально?"

Температура в межах 36,0-37,5 вважається нормальною температурою у маленької дитини, але при умові, якщо підвищена температура не супроводжується ніякими іншими симптомами.

3. veronka

veronka зла друзя

Допоможіть, будь-ласка, у малечі чітко з 23 до години 4 ранку крики починаються, а вдень все добре - весела, активна. Що це окрім коліків могло б бути??

4. MaryF

MaryF Well-Known Member

В п"ятницю в мого малого піднялася температура до 37.2-37,3, але я не переживала, бо лізло 4 зуби. В суботу почав в трохи покашлювати, температури не було. А неділю кашель був сильніший і я трохи злякалася. Вирішила відправити чоловіка в аптеку за якимось лікарством, але подумала, що краще не займатися самолікуванням, а завести до лікаря, а той вже шось призначить. Чергового лікаря тел. не мали, тому вирішили поїхати на Орлика. В лікарні нас послухали і сказали, що є страшні хрипи з двох сторін і потрібно обов"язково лягати в в лікарню. Ми так і зробили. Малий температури не має, веселий, бавиться, одним словом на хворого не похожий. Ввечері до нас приходить медсестра робити укол цефатоксину (антибіотик), я відмовляюся, а на мене дивляться великими очима.
    Виявляється в лікарню кладуть всіх навіть, які з червоним горлом приїхали і всім колять антибіотики, а я єдина, яка відмовилася.
    З ранку приходила ше одна медсестра і дві лікарки і всі мені втиралиі, шо я в тому не розуміюся і дитину обов"язково треба колоти.
    Але найцікавіше почалося, коли прийшла лікуюча лікарка. Одним словом мене назвали поганою, безвідповідально мамою, яка не дбає про свою дитину, але антибіотика вколоти я їм не дала. Але в кінці ми все таки домовилися, шо якшо результати аналізів будуть погані, то ми все ж таки будемо колотися. Здали ми аналізи з пальця, з вени і сечу. Аналізи були ідеальні і на наступний день нас відпустили додому.
    Тепер маю науку на все життя і ніколи за дурниць не поїду в лікарню.

Забула додати, що в понеділок зранку хрипів вже не було чути.

А скільки дитина може кашляти, бо мій ше трохи кашляє, а вже 5 день.

Останнє редагування модератором: 30 Жовтень 2009
  5. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Те саме було і у нас, тільки нас швидка забрала в інфекційну лікарню, а там вже хто як хотів, так і лікував. Втекли додому і дитина повністю ожила, тільки дві ночі весь час здригувався вночі і плакав(після уколів). Зараз вже заспокоївся.

6. demko

demko Well-Known Member

В нас таке саме, температура піднялась ввечері(правда менша 37,7)з ранку дала чай з малиною і Афлубін.Температура спала і більше не піднімається.Визвала лікаря, вона сказала що це вірусне, бо трішки горло червоне.Приписала Нурофен три рази в день, а для чого як немає температури?!Даю тільки Афлубін, по краплі кожні дві години.

7. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Такий кашель може бути підступним, щоб воно дитинці потім на легені не впало його тре "зрушити з місця". Ви можете купити такий сиропчик на травах Проспан, сприяє конкретно отому відкашлюванню або пару днів масаж поробити на спинку (якщо вмієте).

8. veronka

veronka зла друзя

Дзвонила мені сьогодні дівчила, з якою я була в пологовому, ото ж капець - ще в пологовому зансли інфекцію в пупочок :sad:(коли його одірвали, то лікарка казала, щоб певнний час прикривали і памперс не торепвся його, але вночі, коли дит.сестра їй допомагала, то забрала бинтик), довго лікували антибіотиками, тепер от пробіотики дають:ireful1: отож дзвонила запитати скільки дитинка має какать, а то її ляля по 7 разів на добу може:8: от я і думаю - щоз однієї сторони, уся можлива набута, але скоріш ненабута "флора-фауна" у малої вбита, то може то так і має бути, а з іншої - чи то раптом не понос (по консисттенції, каже, як манка) і час до лікаря??

9. Iryna

Iryna Well-Known Member

В малої температура 37, носиком трошки сопе і така якась така неспокійна цілий день:girl_sad: незнаю чи викликати лікаря вранці, бо у самої кашель і температура 37,3 :girl_cray: переживаю...........

10. Yaremko

Yaremko Well-Known Member

А хіба 37 це температура?

11. Iryna

Iryna Well-Known Member

щойно перемірювали 2 способами: анально- 37,2, а в паху ножки- 36,9. Який вважати точнішим?

12. odree

odree Well-Known Member

обидва вірні. в попі температура завжди буде вища і норма там 37,2-37,5

13. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

не хвилюйтесь температура в таких маленьких діток до 37.5 це нормально і в попі завжди на пару градусів більша

14. галіна

галіна Well-Known Member

хто знає чи можна давати 7місячній лялі чайок з калини.Бо вагітним точно знаю що неможна

15. IRUNCHYK

IRUNCHYK New Member

У немовляти нежить.Що робити?

Моїй донечці 2тижні,але вже десь підхопила нежить і температура 37,0.Може хто підкаже чим лікувати.

16. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: У немовляти нежить.Що робити?

капати молочком і аквамарісом (хьюмер), витягувати грушечкою.
    якого кольору сопельки?

17. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я от постійно читаю, що мамці міряють маленьким лялям температуру. А для чого це потрібно? Я ніколи цього не робила і щось навіть не задумувалась, що це потрібно.

18. Натуля

Натуля Well-Known Member

А ви впевенені що це нежить? Я в книжці читала, що при високій вологості в кімнаті в немовлят можуть бути сопельки, а при сухому повітрі - навпаки закладати носик. В нас в такому віці теж була така проблемка. Наш лікар сказала, що це стридор- завуження носових проходів і що це з часом перейде. Ми накупили купу тих грушок маленьких і ще таку грушку - слоника з пласмасовим товстим хоботком. Мучили дитину і не знали як толком виягувати сопельки поки свекрусі в аптеці не розказали як правильно це робити. І соплі були більше на молочко загусле подібні. А тепер я просто закапую аквамарісом носик і чищу ватним жгутиком.

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ГОДУВАТИ ГОДУВАТИ ГОДУВАТИ материнським МоЛоКОМ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    + чистити носик грушечкою з аквамарісом як написала Ольга;)

20. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

я думаю, що не можна. А з якою ціллю?

Статус теми:
Закрита.