Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка

обговорювали і неодноразово в темі про ГВ
    але тут вже і до мене досить сказали :girl_haha:

• Подобається Подобається x 1
  2. In4a

In4a Well-Known Member

Дівчата, дякую велике за всі відповіді! :girl_in_love: А ще маю таке питання: гуляю з малим, він ніби спить, аж прокидається раптом і хоче цицю, до дому йти з півгодинки, і не заспокоюється поки не отримує свого... Літом все ясно, а як бути зимою?

3. natorella

natorella Well-Known Member

ги, одяг для годування, слінг
    або

зайти в аптеку якусь, попросити таксиста (мені 2 рази доводилось просити - вмент пускали в машину)

• Подобається Подобається x 9
  4. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дівчата, хочу розповісти вам про жах, який я пережила за чотири дні. З температурою 39,5 швидка в 1 годині ночі завезла нас на Мечнікова в інфекційне відділення. Була лише температура, яка збивалась лише на 2 години. Лікарі сказали, що червоне горло, і це мабудь вірусна інфекція. Я запитала, може це через зубчик, який у нас довго не може вилізти, відповіли:"Ні". попали ми туди в четвер вночі. Рано в пятницю здали аналізи і у нас знайшли палички в аналізах. Наш лікар сказала не переживати, це від горла. не лікували нічим , лише кололи анальгін з дімедролом усі три дні, щоб збити температуру. В неділю зранку синочок один!!!!!! раз пропоносив, і чергова лікарка відразу сказала збирати манатки і йти на другий поверх у відділення кишкових інфекцій. я пояснюю, що я хочу почекати до понеділка коли прийде наша лікарка і , що вона скаже. У відповідь: "ні, забирайтеся на другий поверх, нам з поносами тут не потрібні, я вже виписала вам туди лікування:поставлять пару капельниць з антибіотиком і все пройде, не переживайте, вставлять йому венфлон в руку і все." я питаю звідки вона ЛОР, може знати, як лікувати від кишкових інфекцій, у відповід "Нам дуже розумна мамочка попалась, буде мене ще вчити, у мене ціле відділення дітей і я не маю часу вас слухати."Я в істериці, уявляю скільки там інфекцій моя дитина може понабирати(сальмонельоз, дизентерію, стафілокок і т.д.). Це чергова вирішила лише по одному памперсі........ Дзвоню до чоловіка, приїжає на машині і ми збираємось додому. Документів і виписки мені не дали, бо я не пишу їм розписку, що не маю до них притензій. При виході підходить до мене одна мама з другої палати і дає номер до хорошого лікаря. Дзвоню, через годину він у нас вдома. Оглядає дитину, не бачить ніяких проблем, але направляє нас на аналізи на сьогодні в Охмадит(він там працює). Здаєм аналізи і через 3 години він мені дзвонить:"Дитина повністю здорова, тільки низький гемоглобін, ніяких паличок ніде нема. Це зуби!" Якби я не втекла з лікарні, вже два дні дитині б капали капельниці......від кишкової інфекції.

5. In4a

In4a Well-Known Member

Дівчата! Малому 5 тижнів, температура 37,2 вже третій день. Нічого ніби то не турбує. Це нормально? Лікаря не хочу запитувати, бо вона ж без сотні аналізів не скаже нічого, а в поліклініку йти їх здавати зараз, коли всі хворіють, собі дорожче...

6. odree

odree Well-Known Member

якщо дитя нічого не турбує, то і ви не хвилюйтеся дарма. а чому вирішили поміряти температуру?

7. In4a

In4a Well-Known Member

Бо гарячий на дотик...

8. odree

odree Well-Known Member

зрозуміло. тоді поки маля нічого не турбує, то не шукайте нічого.

9. Leila

Leila Well-Known Member

А ви не забагато його кутаєте може він ще просто не вміє нормально регулювати температуру тіла. Я теж така ж перестрашена, що може забагато вдягала малу, особливо як всі хто тільки може казали одягай бо їй холодно вона ще маленька.

10. In4a

In4a Well-Known Member

Якби ж він ще міг сказати, що його нічого не турбує...
    Досить легко одягнений, бо вдома батареї шпарять, маємо +25-26С.

11. odree

odree Well-Known Member

в малят це завжди помітно по поведінці

12. malibu

malibu Well-Known Member

Важко читати такі дописи. Аж мурашки по тілу бігають. Найгірше те, що лікарі з дипломами які мають рятувати життя, завдають ШКОДИ. Я б їх полікувала :girl_devil: :girl_devil: :girl_devil: їхніми методами....

Як в малого була температура 37,5 я викликала лікарку, вона нам сказала здати сечу на аналіз. Баночку з аналізами дідо повіз в поліклініку а ми з карапузом туди не ходили. А вже по телефону лікарка сказала що аналізи добрі. Я заспокоїлась.

Останнє редагування модератором: 28 Жовтень 2009
  13. natka75

natka75 Well-Known Member

катастрофа з нашими лікарями, не дай Боже попасти в лікарню, залікують до смерті,я в шоці!!!!!!!!!!!!Виздоровлюйте!!!!

а у нас продовження кашлю у малого чи якоїсь інфекції триває, кашлю сильного нема, але вже соплі появилися, цієї ночі знов 38темп., годину висів на руках,дала таблетку і компот і заснув до ранку.
    А у мене самої почалися симптоми грипу, горло пече, кашель з глибини легенів десь, сиджу на роботі ледве, бо починає "ламати" все тіло, випила Терафлю, чай за чаєм....

14. In4a

In4a Well-Known Member

Я ще така "зелена" мама :girl_crazy: "...я только учусь..." :girl_smile:

15. odree

odree Well-Known Member

але ви МАМА, ви відразу помітите, як щось з вашим малятком буде негаразд :)
    ну от і питається для чого було робити зайві хвилі? :)

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Цікаво чи оголосять епідемію грипу? В мого малого сьогодні піднялась температура до 39, і раз буквально кашлянув. Прийшла дільничний педіатр, з ходу сказала, що то бронхіт і виписала антибіотик;). От скажіть мені, вони що всі такі хворі на голову. Який бронхіт? Викликів від неділі 30 в день, а воно бронхіт і антибіотик тулить:girl_cray:

17. Loyal

Loyal Well-Known Member

В нас був якийсь цікавий грип. На протязі сутки в малого темп 39,4, а вночі 40 точно було! На ранок навіть збити не могла. Приїхала "швидка", сказали вірусне. Лікування симптоматичне - темп збивати після 38,5, далі може бути насмарк, кашель, а може і не бути. От ми сьогодні вже маєм 36.6 і як нова копієчка.
    Що то за хвороби якісь незрозумілі? І чого чіпаються?

18. malibu

malibu Well-Known Member

Я мама трохи "перелякана", для мене ж спокійніше, коли прийде лікарка, послухає дихання, подивиться горлишко (я сама горло малому не можу подивитись, не вмію) і скаже що все добре. Можливо я так роблю бо лікарка у нас нормальна. Але швидше для заспокоєння душі, ніж сидіти і переживати. Отака я боягузка, чи шо?:confused:

19. tania

tania Well-Known Member

Привіт. Що робити якщо дитина засинає в 5-7 годині ранку спить до обіду а потім протягом дня підсипає по 20 хв. і до ночі все по новій.

20. Tanuchka

Tanuchka Well-Known Member

О, маэмо то саме.. Думаю може не давати спати, а ввечері після ванни укладати, так де там.. нехоче.

І ще хникав вчора, може животик? Я огірок їла :sad: А сьогодні щось зарідка кака в нього.. Чоловік каже викличи доктора. Вони взагалі до немовлят мають часто ходити, а до нас наша медсестра прийшла 1 раз. педіатр у відпусці десь 5 тижнів буде, потім і мед сестра йде казала.

Статус теми:
Закрита.