Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В моєї куми і її синочка теж постійно холодні руки, на вулиці жара а руки лідяні.

А він тепер з 3-х років, ми хотіли купити малому, а фармфцепт попередив що помінялись виробники і він якийсь концентрованіший став, чи що, то му вже з 3-х років можна давати!

Останнє редагування модератором: 20 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  2. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка

В нас теж так було. Це нормально і зовсім не означає, що дитині холодно. Теплорегуляторна функція в маленьких ще не працює так, як треба.

• Подобається Подобається x 3
  3. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата,в мене малого обкидало,при чому спочатку одну щічку,потім другу,потім за вушками,потім шийку і тепер верх грудей,прищики червоні,особливо коли він закричить,а сьогодні зявились білі верхівки.були в лікаря,казала,що то алергія на їжу і мазати чередою,я вже нічого не їм і мажу,і не проходить :sad: що то може бути?а то мені неспокійно,вже десь тиждень не проходить :sad:

4. odree

odree Well-Known Member

а температура, ще якісь симптоми???

5. natorella

natorella Well-Known Member

тра поставити лінієчку - скільки то вам?
    може то гормональний висип новонароджених? шкіра адаптовується

• Подобається Подобається x 2
  6. Ксеня26

Ксеня26 Well-Known Member

я_тут, в нас такий висип був, десь в три місяці, тоді в дитини зашкалював стафілакок...а як дитина какає? і чи тільки на грудному?

7. Galya

Galya Well-Known Member

В моєї вже 5 пломб, ще 1 треба ставити, пару зубів посріблених. Вперше пішли правда в 2,5 роки. Ходили до приватного стоматолога (ми з чоловіком теж до нього ходимо, та й клініка надає послуги дітям теж). Лікар дуже акуратно все розказував їй, показував, щоб вона нічого не боялась, каже що через силу нічого не робить, бо то буде страх на все життя. Ми дуже задоволені, мала ні разу не крикнула (не то шо я, коли мені роблять зуби:)) Вона в мене взагалі при чужих дуже чемна і слухняна, але я вважаю, підхід лікаря теж важливий.Якщо бажаєте, дам координати в ПП.

8. Drimka

Drimka Well-Known Member

Дівчатка, в мене подружку в понеділок кесарили на 37 тижні, спочатку ніби з хлопчиком все добре було, провда ще лежав під ковпаком і капали глюкозу, сьогодні кажуть, що ще не може добре сам дихати і будуть відправляти на Орлика. Моя подружка вся на нервах , хвилюється, бо ж її ще кілька днів не виписуватимуть, а дитя заберуть. Може в кого була подібна ситуація, то поділіться ньюансами. В яке то віділення кладуть, які хороші лікарі, які не дуже, скільки там дитину тримають, чи як маму випишуть, то можна лягти до дитини, чи тільки відвідувати. Буду вдячна за будь-яку інформацію, бо хочу потім до неї подзвонити, трохи розговорити, пітдримати.

9. я_тут

я_тут Well-Known Member

Нам сьогодні 7 тижнів,на очисні висипання не подібно,бо дуже рясно,сьогодні вже не такі червоні,але шкіра шорохувата дуже. Дитинка спокійна,температури не було,какає так як звично кілька разів вдень. Їмо ми тільки цицю.

10. natorella

в нас чистого місця не було)) так обсипало
    а купаєте-мажете??? чим??

11. malibu

malibu Well-Known Member

Моя знайома, теж родила передчасно, дитинка лежала під ковпаком, мама могла її тільки відвідувати. Вона, кілька раз на день зціджувала молоко та возила в лікарню бо малеча самостійно не могла цмокати. Малеча лежала не на Орлика, а на Мечнікова. Нажаль інших нюансів не пам*ятаю. Та з дівчинкою все добре, росте і радує батьків.

12. natorella

знайома лежить там - домовились з кимось
    дитина народилась на 35 (здається тижні) - старіння плаценти
    не знаю шо там з годуваннями (я зробив шо міг(((() - але лежить там точно знаю
    як мають можливість- то най попробують домовитись шоб поклали і маму

• Подобається Подобається x 5
  13. я_тут

я_тут Well-Known Member

Наталь,купаю в травах шалфей,череда,ромашка,не мажу практично нічим,так можу присипкою чи кремом під підгузник

14. Drimka

Drimka Well-Known Member

Хлопчика вже забрали на Орлика. Там кажуть якийсь супер-новий центр з сучасним обладнанням зробили, дитину оглянули, кажуть нічого страшного, лише легені ще самі не справляються. Але з іншого боку написали список ліків на кругленьку суму... і не знаю, що думати. Мамі, обіцяли, що якщо все буде добре завтра зі швами, то з п"ятниці переведуть до малечі на Орлика, правда будуть на різних поверхах, але то вже таке. Сподіваюся, все буде добре.

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дівчата,хтось давав дитині бісептол? лікарка призначила

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ащо з малим???

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Та кашель не проходив,виписала бісептол,амброксоль. То даю амброксоль і вже краще сьоні. А бісептол не даю бо Ані нашої форумчанки мала мала сильну алергію і температуру на нього

18. tania

tania Well-Known Member

Дівчата. хто шо давав мацьопам при насмарку. В масі не тече з носа, а сидить всередині. Ми капаєм то шо доктор казала але шось недуже. Може якісь методи є щоб то все вибрати з носа. Бо навіть їсти з соски нормально неможе.

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

ой,і у нас з носом пригоди. три дні не дихала, я ніц не робила,крім саліну,хіба з ним могла щось троха видути, вночі не спала.
    а вчора вже "пішло", потекли зелененькі наші, і моментально на кашель. звечора вже підкашлювала. оходили трошка в садок і знову.....

ох ті шмарки :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

20. natorella

помити солоою водою (будь-якою) і еуфорбіум

а ше (до слова) нам соплі пройшли аж в карпатах
    тіки приїхали в гори- зразу зеленина потекла, аж вилітала)))

Статус теми:
Закрита.