Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка

Ну, по-перше, витягніть з ризетки ту протикомарину штуку. Вона комарів не вбиває, а лише присипляє на деякий час (бо ж інакше виробнику не вигідно було їх продавати!), хіба ви щоранку всі закутки пилососити будете, щоб тих сплячих комарів зібрати. По-друге, дітям ті штуки протипоказані, та й дорослим не є корисними. Як-не-як, а то є якийсь хімікат у вигляді аерозолю чи диму, який дитина вдихає...а зараз діти і без того алергіки...Краще справді повісьте сітки на вікна!
    Я пам"ятаю, що мені в дитинстві помагав солоний розчин або сік кульбаби (нарвати молодого листя, помити й перемолоти у м"ясорубці, віджати сік).

• Подобається Подобається x 8
  2. kati

kati Well-Known Member

В мене питаннячко. Хто дава дітка ПРОСПАН?
    Ми зараз прихворіли, прокашлює, насморк. Вчора /позавчора 37. Сьогодні нема.
    Малому нічого з ліків не даю, тільки проспан.І от хожу і мучаюсь, що мені робити, подзвонила до лікарки, то вона зарзу мені антибіотки каже, я не хочу.Тут ще і батьки по 20 раз на день дзвонять і грузять. що малий хворий а я його не лікую...

• Подобається Подобається x 2
  3. mashka

mashka Well-Known Member

Kati, маю таку саму проблему. Лікарі часто перестраховщики. Але може ліпше не давати антибіотиків. Краще прослухати у лікаря, якщо в легенях чисто подавайте сиропчик і збори відхуркуючі. Ще дуже класно від кашлю сушений цвіт бузини. Я малому потроху давала. А антибіотики ми лиш за зиму встигаємо до 3 разів попити (з ангінами, бронхітами і тонзилітами). То тримайтесь хоч влітку без них.
    Швидше виздоровлюйте!

• Подобається Подобається x 4
  4. kati

kati Well-Known Member

а де взяти його?

5. Irusya

Irusya Well-Known Member

Цвіт бузини направду хороший дієвий засіб від кашлю, ще й цвіте зараз - сушіть і заготовлюйте на зиму, я вже так зробила. Але тре бути обережним з дозами, бо у великій кількості це отрута. Діткам робити слабенький чайочок

6. mashka

mashka Well-Known Member

Бузина якраз зараз квітне. Може в селі у родичів є, вона ж, практично, у кожному дворі росте.
    ось тут є рецепти http://svitlytsia.crimea.ua/index.php?section=article&artID=1148

7. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Дівчата,чую,що буду хвора,спасайте,хто які методи знає,може якісь ліки для профілактики?

8. odree

odree Well-Known Member

може анаферон

• Подобається Подобається x 1
  9. Натуся

Натуся Well-Known Member

Я деякий час Афлубін в капельках приймала,але меншу дозу ніж там пише.

Щось мою малу комарики покусали і воно понабрякало,мала плаче...:girl_cray: а я просто вже не знаю що робити...Раніше такого не було...Підкажіть що робити,бо до лікаря поки йти не дуже хочеться...:girl_cray:

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

У моєї Юстинки від комариних укусів страшенні гулі робляться,то я наношу Феністил гель (протисвербіжний,антигістамінний та антиалергійний засіб) і через добу набагато краще.
    Витягнула інструкцію,а там протипоказ для немовлят і діток молодшого віку :girl_sad:.

11. Natalka

Natalka Well-Known Member

Попарте ніжки, або натріть п*яти "в*єтнамською зірочкою" + теплі шкарпетки, в ніс оксолінову мазь.

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Питання: як можна визначити,що в дитини болить чи піся чи мочевий?

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Порадьте..Любчик схильний до захриплості...тіко крикне-рикне і вже проблема зі зв"язками....вже надоїв той голос як старого хлопа....та і дитинка некомфортно себе почуває...чайочки, молочні коктелі мало що допомагають..мо які трав"яні збори?

14. Масік

Масік Well-Known Member

а може краще спробувати тренувати голосові звязки , ну це мені так в голову прийшло , але якщо логічно подумати , то ефект повинен бути . Десь чула що діток з трьох років на хор беруть , або пробувати з ним самій пісеньки вчити .

15. Масік

Масік Well-Known Member

Для початку здати аналіз сечі , і оглянути б радила лікарю. якщо є патологія то будуть зміни в сечі

16. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Якщо болить сам пісюн, то мали б бути зовнішні ознаки як-то набряклість, почервоніння, дитина повинна була б плакати при дотику до нього. З сечовим складніше, оскільки він всередині. І болі як такої він давати не повинен, якісь проблеми з сечовим можна виявити лише за аналізом сечі та УЗД.

17. katrinka

katrinka Well-Known Member

Уляночко, старий добрий метод, пити сирі яйця, діткам добре 2-3 перепелині з цукром збити (гоголь-моголь), як правило малі люблять такий напій і імунітет укріпляє

• Подобається Подобається x 3
  18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Порадьте щось народне від діатезу. В малого на одній щічці ну ніяк не сходить. Повністю змінила харчцвання ще 2 тижні тому, а результату нуль

19. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Діатез так швидко не проходить (принаймі в нас тримався десь біля 3-х тижнів). Нам виписали мазь гомеопатичну "Ірикар", але в інструкції написано, що вона для дітей з 1 року. Чесно кажучи, три дні я, все-таки, нею мазала доцю - все пройшло, але до цих пір я не певна, що зробила добре...

20. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, мабуть тут вже про це питалось...але пеперитаю ще раз бо навряд чи знайду...
    Якщо у калі дитини присутній слиз і при цьому дитину нічого не торбує, і якщо слиз не постійно а так, час від часу. То це щось таке що треба виясняти і діагнгостувати, чи то нормальне явище і просто кішечник і шлунок налаштовуються на нові види їжи?

Статус теми:
Закрита.