Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. madey

madey New Member

Відповідь: Здоров’я малятка (перший рік життя)

У нас продолжение...пятнышко сошлоно начал слизиться глазик...не хочется в поликлинику тащиться..наверное там мы и продули глазик... Наверное -это коньюктивит :sad: Чем можно промывать?

2. tsebenyak

tsebenyak New Member

сечею її!!я собі так конюгтивіт вилікувала за2 рази!! нехай попісяє і промити очко кілька раз ваткою!! гірше точно не буде

3. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

можете промивати око ромашкою або чорним чаем (без ароматизаторів, чисто чорний чай), на ватний тампон і протираете із зовнішнього кінця до внутрішнього.

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Це може бути нормальним для дитини, особливо в перші місяці. Які були пологи ? (стимульовані чи ні, крапельниці, КР?). Перші місяці дитина переживає досвід вагітності і пологів і адаптується до світу. Чим спокійніше навколо неї, чим спокійніша мама, чим більше контакту з нею (годування на вимогу, носіння на руках і\або в слінгу, спільний сон і т.д.), тим швидше це мине. А гіпертонус найкраще лікується маминою любов*ю, масажем (бажано мамою, там нічого складного немає), можна разом ванну приймати, це також гарно розслабляє, добре впливає на нервову систему, якщо в задоволення.

---------- Додано в 16:30 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

І про дизбактеріоз в немовлят почитайте

5. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Дівчата, тут десь писали про каки в наших діток. В нас вони рідкі з білими зернятками і зі слизом. Це мене трохи турбує. Хоча дитина добре їсть, спокійна. Може, з часом пройде?

6. olenkastar

має турбувати лише слиз...і то...
    в моєї були пару раз з слизом- корегувала своє харчування.

7. Nana11

Nana11 аспіранточка

Хтось знає, чи на Сихові в поліклініці роблять масажі для діток? хотіла б з малою походити, бо досить не спокійна(думаю наслідок родів) а виписали нам кіндінорм, давати препарат не хочеться, ше ж дуже мацьопі...

8. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Не працюють ссилки.

Не стимулювали, тільки капельниці з глюкозою були. Правда під час вагітності було багато стресів.

В нас багато слизу і в малого постійно в животі бурчить. Шо б то мало бути?
    А про дисбактеріоз я подумала, бо приймала антибіотик від маститу, коли він мав 2 тижні.

9. olenkastar

а то зле? я навпаки думала, бурчить- значить кишки працюють))

а що значить неспокійна?

10. Halina

Halina Well-Known Member

Я лікарці при огляді, сказала що чую як у животику щось булькає і бурчить. Вона сказала що це нормально, навіть добре бо дитина сама справляється з животиком. Гірше коли мучиться, ніжки піднімає, а газики не виходять.

11. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Поняття не маю, тому тут питаю (не дружу з докторами).

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

зимою в поліклініку ходити, то хіба бацили збирати, тим більше з такою маською. В дит. поліклініці є масажисти, які можуть і додому приходити.

13. Nana11

Nana11 аспіранточка

Це коли спокійна але навпаки. Дуже велика кількість складових такого висновку треба дитину бачити і знати шоб зрозуміти про що я. Просто так своїй дитині таких діагнозів я б не ставила.

---------- Додано в 11:13 ---------- Попередній допис був написаний в 11:11 ----------

Впринципі так і хотіла, просто так написала походити, малося наувазі шоб домовитися і нам пару зробили, я б подивилася потім би робила сама...

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Треба попросити модератора поправити. А взагалі-то в гуглі можна методом копіювання-вставляння за назвою шукати ;)
    любимые заболевания здорового новорожденного
    о лактозе и лактозной непереносимости (или лактазной недостаточности)
    Дисбактеріоз у грудної дитини або гадання по вмісту підгузника

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

Дисбактериоз - синдром раздраженного кишечника: эссе - анализ проблемы

15. olenkastar

про неспокійних -гіперактивних дітей пише Синельников
    "Тики и гиперактивность

Эти два заболевания часто встречаются у детей. Одна из причин такого поведения – отсутствие безусловной любви родителей к своему ребенку. Есть чувство долга, но нет любви. У родителей такого ребенка в подсознании действует программа уничтожения детей. В прошлом это проявилось, например, в желании матери сделать аборт или в мыслях о том, что беременность несвоевременна и нежелательна. Теперь это могут быть мысли о том, что заботы о детях мешают реализоваться в жизни, мешают устроить личную жизнь. Часто обиды, претензии и ненависть родителей по отношению друг к другу являются причиной болезни. Как только родители меняют свое поведение, как только они начинают по-настоящему любить своего ребенка, а не заботиться о нем из чувства долга – ребенок тут же успокаивается, расслабляется.

Я знаю об этих причинах не только из практики с пациентами. У моего сына когда-то тоже были тики и очень дерганое поведение. В то время я очень сильно акцентировал свое внимание на работе и совершенно потерял интерес к своему ребенку. Мне было гораздо интереснее часок-другой посидеть у компьютера и поработать над книгой, чем общаться с сыном. Кроме того, в моей семейной жизни происходили определенные перемены. У матери были аналогичные программы. Короче, мы, родители, занимались своим самоутверждением в жизни и совсем забыли о ребенке. Ребенок тут же отреагировал на дефицит любви. Мне пришлось провести переоценку ценностей и изменить свое отношение к сыну, к работе, к семье. Тики прошли, и ребенок начал успокаиваться, так как стал ощущать любовь родителей. Иногда все же он ведет себя очень активно, особенно в школе на уроках. Я продолжаю работать над собой и учусь сочетать в себе любовь к детям с любовью к работе, к женщине, к людям и ко всему сущему в этом мире, так как понимаю, что здоровье моего сына зависит от моих мыслей и эмоций."

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

Тут ніслова про непрофесіоналізм лікаря який приймав роди, і напхав маму літрами окситоцином.

17. Dolche

Dolche Well-Known Member

Дівчатка, порадьте щось від сухості шкіри. В малюків стала дуже суха шкіра (аж лущиться). Лікар сказав, що це від того що я їм солодке. Я стараюся утримуватися (хоча жахливо важко!), але що зробити зі шкірою зараз?

18. Януся

Януся Well-Known Member

Дольче, нам від надмірної сухості допомогли ванни з відваром вівсяних пластівців.

19. apelsyn

apelsyn New Member

Dolche, нам допомогла дієта. Була сухість від халви. Вірніше, від її кількості))
    І дуже зволожує звичайний Нівея Софт і дешевий дитячий крем Антошка протиалергійний.

Дівчата, в мене малий захрип. Ні температури ні нічого. В горло не дивилась - не розуміюсь, завтра викличу лікарку.. Що це може бути?? я панікую..

20. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Мені теж педіатр радила цей кремчик, казала, що при сухості шкіри в малюків гарно зволожує, але на рахунок солодкого.....не знаю...просто сказала, що в немовлят таке не рідкість!

Статус теми:
Закрита.