Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка (перший рік життя)

гамериканські педіатри кажуть, що на гв каки можуть бути практично будь-якого кольору і консистенції, варто звертати увагу хіба що на наявніть слизу або піни, бо це може вказувати на дизбланс переднього/заднього молока.

п.с. в моєї доці каки спочатку були по консистенції як суп-пюре і з білими крупинками, зараз буває по-всякому

2. Osya

Osya Active Member

Я навіть в якійсь книжці вичитала, що вони з часом зеленіють :connie_pull-pigtail

3. Kvakywa

Kvakywa Member

Порадбте, пліз!!!!
    Моїй маленькій принцесі 4 місяці......і час від часу бувають запори, може не какати 5 днів, потім приходиться і ставити клізмочку.....неприємно то все!!!!!
    В одній книжці прочитали, що коли діти починають сідати, ходити і лізуть в них зубки то таке буває.....
    Лікарі кажуть що то норм...треба ставити клізму....
    в кого було щось подібне, що робили?

4. Natalya

Natalya Well-Known Member

Ось тут це детально обговорено: http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=44849.

5. Kvakywa

Kvakywa Member

Моїй маленькій 4 міс. купаємо щодня! Інколи додаємо трави! Місяц тому купили круг на шию для купання!!!!! В малої свято! 30-40 хв. вона зайнята сама собою.....супер....всім раджу

6. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Наша теж обожнює з кругом, навіть тепер не уявляю собі купання без нього!

7. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Напишу ше тут. Прошу поради. Були в невропатолога. Малий дуже неспокійний, погано спить. Запідозрили гіпертонус. Докторша нас подивилася і прописала Дормікінд 3 рази в день на протязі місяця. Малому 3 з половиною місяці. Не хочеться таку мальоту заспокійливим пхати.

8. marycherry

marycherry Member

Сходіть до декількох невропатологів, бо нам один невропатолог такі ліки прописав, що я прозріла (в інструкції писало після черепно-мозгових травм), багато побічних ефектів ще й недешеві. Я прислухалась до Комаровського, що нервова система у дитини дозріває. Ніяких ліків не давала. Пройшли курс масажу. І все нормально:girl_tender:

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

тіки запідозрили і зразу лікувати??
    а раніше як спав?краще? може зуби лізуть, тому і погано спить?
    а може купати на ніч в ванні з хвоєю? вона заспокоює. ліки завжди вспієте дати, а оот побічну дію лік уже не забереш((

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Гіпертонус найкраще лікується масажами, а не ліками, можливо походіть в басейн з дитиною.

11. madey

madey New Member

Девченки подскажите,что это может быть?. :shok:Дочурке 3 месяца.Утром встали - смотрю - в глазике небольщое кровяное пятншко, похоже каппиляр лопнул, малышку вроде бы не беспокоит, но я боюсь, вдруг, это что-то серьезное.Откуда оно появилось непонятно!Нужно ли сразу бежать к врачу или можно подождать? А к какому доктору лучше сразу обращаться?

12. agalinka

agalinka Active Member

Краще показатись, до педіатра, а той мабуть скерує глянути очне дно, у нас так було.

13. In4a

In4a Well-Known Member

Могла просто ноготком залезть в глазик, у нас такое было, сходили к окулисту, сказал, что механическое повреждение, само все прошло.

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

а що значить неспокійний і погано спить? питаю, бо одна справа, коли дитина хоче бути в мами на руках і тому не спить сама в ліжечку і не хоче взагалі сама лежати, а друга справа, коли дитина постійно на руках, але всеодно плаче.

15. madey

madey New Member

ничем не лечили...ничего не капали?

16. olena

olena New Member

Аналогічно, мали таке- минуло само.
    Правда окуліст з поліклініки ,сказавши що не знає що то таке, виписала про всяк випадок тетерациклінову мазь і левомецитинові краплі,
    ще й подумувала чи не призначити часом антибіотик.
    От і йди потім до такого спеціаліста- швидше покалічить , ніж полікує.

17. Halina

Halina Well-Known Member

Дівчатка! Ваші дітки себе царапають? Чимось обробляєте чи змащуєте ті місця?
    Мала себе сьогодні царапнула і то так гірко плакала що і не знала як заспокоїти.
    Може то я якось нігтики не правильно обтинаю?

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Моя перші місяці доряче себе царапала. і зараз деколи може. обробляла хлорофілом хіба вже як кров текла!

19. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Малий себе царапає час від часу, але я нічим не обробляю, само проходить. Нещодавно досить сильно поцарапав себе в око, з внутрішнього боку склера була повністю червона. То сталось в суботу. Подзвонила окулісту,назначила краплі, але я так і не капала, закапала своє молочко. В понеділок вже майже не було крововиливу, а в вівторок око вже було чисте.

20. Myroslava82

Myroslava82 Well-Known Member

Вдень він весь час на руках й вночі багато будиться і весь час з цицею. Доктор сказали, що то ненормально. Але гіпертонус лікуюють масажами, а не валерянкою нібито. Та й здається мені, що в нього дисбактеріоз (каки з слиззю) тому і неспокійний такий.

Статус теми:
Закрита.