Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Люша

Люша Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка (перший рік життя)

ні, цьго разу як раз все природньо навіть нош-пи не вкололи(я родила швидше ніж щось могли б зробити))) і вакцинації не було... і нічого крім мого молока не їв.

2. apelsyn

apelsyn New Member

Слиз буває, але не постійно. Понос теж, але переважно каки "красиві"))) жовтенькі і однорідні (стали такими після курсу біфідума). А от слиз буває.
    Може є щось, що можна додавати до води для зволоження??
    Угу. Під повіки заглядала.
    Якщо можна - точну адресу. І розкажіть чому здавали і які були результати.

3. Натуля

Натуля Well-Known Member

Дуже класно допомагає крем Ліпікар. Він є точно в аптеках Сальве. Коштує більше 100 грн.
    Скоріше за все там вам обов"язково щось найдуть.

4. nalia

nalia Member

Це чоловік носив, з його слів я зрозуміла що це в тому корпусі що генікологія з правої сторони.А робили бо мала цілий час плакала, стілець був досить водянистий, з слизю.Нам висіяли золотистий стафілокок і гриби кандіди.

5. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я даю ложку крохмалю у ванночку і ніяких трав. Змащую молочком для тіла малу після купання.
    І дійсно хороший крем ліпікар (доречі, коштує вже під 200грн)

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

в Романа була та сама історія, висіяли на Зеленій стафілокок золотистий.
    Суху шкіру рятувала, додаючи в ванну олійку Еспафлор.
    Недешева, але її вистачає певне на все життя. Я так баньку і не використала досі.

7. Lithium

Lithium Active Member

Ото і я маю везти, але на орлика хочу, там скільки дам в кишеню, бо вже мене мої вумні дохтори дістали. Ми робили копроскопію то там були нюанси, треба сіяти, щоб бачити яснішу картину і призначати лікування.

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

Що це може бути, що дитина не спить в день, лише по 15 хв і на вечір уже так капризує, що не знаю як заспокоювати?

9. Януся

Януся Well-Known Member

Залежить, що ви розумієте під отим "не спить". Моя доня не спала вдень сама десь до 6 місяців, я мусіла лежати поряд,тоді 1,5 години сну забезпечено і дитина спокійна. Я тільки вставала- 5 хвилин поспала і прокидалась, потім капризувала. Так що ми або спали разом або якщо було дуже гаряче вдома, йшли на вулицю і Януся спала у візку. Згодом у 7 місяців перейшли на 2 разовий сон,то спала на балконі у візочку.

10. Hanny

Hanny Active Member

То є нормально в такому віці! Моя Софійка спала по 7-8 разів на день отак по 15-20 хв і то з цицьою, а ввечері марудилась, капризувала, тільки циця-мама і гопца-ца!!!

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

я лежу весь час з нею або вона на мені:)
    просто дуже вже хоче спати і очка такі вже втомлені а вечером вже такі і стерик, що навіть цицю не хоче брати
    а вночі так спить, лягає о 23 -00 і перший раз просинається о 3 30 або 4 00, потім о 7 і дальше о 10 чи то нормально?

12. nattsol

nattsol Well-Known Member

в її віці і 15хв. рахуються)
    а капризи - це так звані кольки, просто точно ніхто не знає чому діти плачуть; в китайців є ще термін такий: 100 днів плачу.
    в середньому після 3-х місяців (і до перших зубів :girl_crazy:) дитина стає спокійнішою.

13. Holly

Holly Moderator

14. Dolche

Dolche Well-Known Member

Як я вже дні рахую до тих 3-х місяців :girl_emo: Слава Богу не довго залишилось :girl_tender:, бо відбули всі коліки по повній програмі :girl_sad:. Мала вже набагато спокійніша стала і то з кожним днем помітно, а в малого коліки почалися пізніше, то ми ще трохи капризуєм.

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ----------

До речі, моя мала зараз так слиниться і смокче свій кулачок і мій палець як вхопить собі запихає в ротик, я ото почала заглядати їй в рот чи то бува не зубки. Ранувато ще пра? :girl_in_dreams:

15. Dobra

Dobra Well-Known Member

Це процес довгий - зубовилазання)- в нас почався в три місяці з такого ж, слюні, гризіння всього, вилізли аж в майже сім, але мені здається там всередині ясен процес хоч повільно але іде, і дитина відчуває певний дискомфорт.

16. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а чому ні?
    у нас майже те саме.Коли лягає в 21 год спати, то встає в 1-2, поїсть, попісяє, покакає і далі спати. і потім ще встає, приблизно через 2-3 години.

це кращий варіант. моя постійно хоче бути на руках, я її ношу весь час (окрім нічного сну і то засипає на ніч лише на руках).вже теж чекаю, коли їй стане цікаво полежати самій і повпражнятися з переворотами і повзанням))

17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Я вже писала десь, моя почала слинитися в 1,5 місяця, я чуть не впала і гризе все шо їй під рот попадеться, але дівчтака мені на форумі казали шо це нормально...подивимся коли зубки повилазять...
    Наша така самісінька була, я за день падала просто з ніг, а тепер доця мудра стала, на руках їй спати не зручно, любить собі на ліжку розвалитися і потягуватися:girl_crazy: на руках не заколишеш ніяк...

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

і в нас був період нелюбіння рук... тепер закінчився. Зараз тільки на руках і то треба її носити по всій хаті, не дай Бог сісти чи встати, зразу крик:)

А на рахунок плачу, то моя також три місяці плакала... просто так, бо не можу сказати. що болів її животик, бо і пукала нормально і ніжками не тягнула, зато плакала так істерично, що я пару разів думала викликати швидку, бо не знала, що з дитиною.

19. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

І в нас теж почався період плакання, особливо по вечорах. І ніби й животик не болить, і не голодний, а плаче і плаче.. І спати довго не лягає, єдиний спосіб його заколисати - то покласти татові на живіт:girl_smile: Зразу засинає:girl_smile:

До речі, хотіла запитати: в нас закисає ліве очко. Чим можна промивати?

20. lovefreedom

lovefreedom New Member

Привіт,дівчата! Мій манюнь досі прекрасно гамав. їв цицю добрих півгодини, а з бутилочки 130-150 грам випивав. а тепер (десь два тижні уже) почав погано їсти. спочатку хоча 90 грам зїдав, або 10 хвилин циці, вчора ледве 80 впихали, а сьогодні - 30-40 і більше не хоче!!! я вже після грудей баночку в нього впихаю і навпаки!!! щойно 25 грам зїв, а it 40 ледве ложечкою в нього влила. я в ротик, а то молочко одразу з ротику витікає. я вже ледь на плачу.... тільки кулак весь час товче... може хтось знає що то може бути?
    тільки не нападайте на мене за баночку)))))) мушу час від часу давати, бо малий так груди ссе, що тріщини робляться до крові і одразу гнояться... він так гамає, а потім животик лікуємо... правда останнім часом все ок, давала останнім часом пляшечку шоб подивитись скільки зїсть. а так дитина більш-менш нлрмально поводиться - усміхається, агукає, бавиться...

Статус теми:
Закрита.