Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Здоров’я малятка (перший рік життя)

У вас часом опалення не включено?

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

ні.
    а від мене вона може заразитись?

3. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Теоретично - може. А практично дитина отримує молоком антитіла до маминої хвороби вже тоді, коли ще мама може навіть не знати, що хворіє.
    Вас що турбує?

А щодо дитячого кашлю - послухайте, де він - поверхеневий, чи грудний?

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мене повний букет хронічних: тонзиліт, гайморит, а від того і насмарк постійний восени, зимою.
    В малої кашель поверхневий і тільк зранку,

5. vanilia

vanilia Miracles are real

Не даю я діткам атму... Буду радитись з іншими лікарями.

6. olangel

olangel Well-Known Member

Як має поводити себе малюк?)я розумію,що стандартів нема..але мене налякали тим,що він меньше ніж за добу скинув250гр і він постійно спить,всі дітки тут кричать,вередують,а він спить,або їсть і одразу засинає....

7. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

то є нормою(я по професії медик,то ще з курсу педіатрії пам'ятаю про те що народжуючись дитинка втрачає у вазі через 1)стрес при народженні,тобто лежала дитинка у лоні матері під серцем де тепло,ситно і нероздільно із мамою,а тут якась сила виштовхнула його в такий невідомий холодний-голодний світ:girl_smile:
    2)пуповина всихається і зменшується у вазі
    3)вага втрачається із першими випорожненнями-меконієм

То теж нормально,дитинку нічого не турбує,матуся з цицею під боком,що ще потрібно:girl_tender:(мій малюк такий же спокійний був,коли всі навколо плакали і не спали).Насолоджуйтесь материнством і відпочивайте.

8. apelsyn

apelsyn New Member

Згідна з MakarOnka. Мій теж втратив в перший день 250 гр, при тому що меконій майже весь вийшов з нього ще в животі:girl_crazy: і він зовсім не какав. І спати така малеча має практично постійно.. Спить- значить нічого його не турбує.
    Ти не переживай, головне!

9. Halina

Halina Well-Known Member

Ми скинули 200 гр. і першу добу тільки спали і зовсім не їли. Не дозволяли прикладати, бо дуже маля наковталось навколоплідних вод. Що я за ту добу пережила то важко передати. Сиділа над дитинкою і тільки витирала то зелене що відригувала.

А вам тільки насолоджуватись материнством, бо дитинка їсть, спить собі і мама біля неї.

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І моя чемно спала і гамала молозиво. я сама дивуваласьчого кругом дітки кричать і плачуть а моє ні. значить нічого не турбує!ми втратили 190 гр. неонатолог скорботно сказала що тре щось думати бо на одних грудях далеко не заїдеш. але я знала що в нас ще є запас 200 грам ( до 10:wacko: та й не велась на провокації!

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

і ми такі чемні були, правда скинули лише 150г, а у першу ніч мені казали що дитинці може не вистачити молозива і як буде плакати щоб я не мучилла себе і її і дала суміш, але нам всього вистачило:)
    а чому діти плачуть(це суто моя думка з того, що я побачила у моєї сопалатниці) я лежала і спала зі своєю малявкою разом у ліжку, хоча скільки лікарів заходило всі казали поставити її у ліжечко,бо ще задушу, скину з ліжка, сама не висипаюсь і т.д... от авона ставила свою дитинку у ліжко і воно там заходилося, я питала чому не з собою ставиш - нехай привикає від тепер спати сама:girl_sad:
    таке було у нас

12. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Дівчатка незнаю чи правильно вибрала темку. В мого синочка постійно на дупці прищики і коли підмива його то все таке щершаве, що я тільки не робіла перепробувала мазі Десити, Судокрем, Чікко крем, Бепантен, Крохмаль, звичайну олійку, господарське мило, різні підгузники та міняла їх часто, просто знаходились без підгузників в звичайних пеленках, купання в різних травах все безкорисно. хто може порадьте щось.

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Може то алергія так проявляється? в моєї були чоки шершаві, дупка і ножки.

14. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В мого теж таке було. Міняла Памперс на Ліберо, Гаґіс. Мастила судокремом і пройшло десь в 1-1,5 місяців

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а крохмаль який? найкраще допомагає кукурудзяний.
    ну і плюс, може ви їсте шось, що йому не підходить?

16. nattsol

nattsol Well-Known Member

в нас було з точністю до навпаки: мені весь час здавалось, що лише мою дитину і чути, бо всі чемно спали в ліжечках з дурниками і догодовувались з пляшечок, а доня була під боком або на руках і мала лише цицю)

17. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата,потребую поради. Синочку 3,5 місяці, на ГВ. Досить довго мав жовті білки очей, а жовтуватий колір шкіри є досих пір. Були в педіатра - вона сказала, що збільшена печінка (промацала ніби-то руками), рекомендації - допоювати і давати печене яблуко (як, ви ще не даєте яблучка??) Я чемно помахала гривою, ясно, що нічого давати не буду. Питання наступне - чи в когось таке було?
    В місяць робили УЗД (малий зригує, йшли, щоб виключити завуження стравоходу) - печінка тоді була в нормі.
    Зараз не хочу тягати дитину по лікарях - вже зі зригуванням наслухалась дурні. Можливо в чиєїсь дитини також була так довго жовтяниця, буду дуууже вдячна за відгук

18. SoLana

SoLana Well-Known Member

Навіть може якесь печиво, наприклад "Марія", в моєї малої (правда коли вона сама його їсть) на дупці зразу шершаві плямки з"являються.

19. olangel

olangel Well-Known Member

Ми набрали сьогодні 75гр і виписались з пологового!))))
    Але підкажіть починаючій....Якого кольору мають бути какі(бо в нас зеленуваті і вже починаються поради), на скільки нормальним є зригування і чи треба кожен раз класти на пличе щоб зригнув, і чи нормальним є те що в нас є червоні плямки?
    Не кидайте тапками, бо знаю, що не раз обговорювалось це, але не маю нагоди зараз в неті сидіти :sad:

20. apelsyn

apelsyn New Member

В нас були жовто-зелені яскраві. Зригування при ГВ є нормальним, я свого ношу стовпчиком після їди - повітря випускає. Червоні плямки в нас теж були, і то сильні, аж поки кишечник не очистився і само все пройшло (в місяць.)

Статус теми:
Закрита.