Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка (перший рік життя)

Я Віталіка тиждень назад мало не вилупила, як побачила що він Романові оту вафлю дав вкусити один раз. Тепер він знає що то на смак і найгірше - то йому сподобалось. Я постійно воюю з Віталіком, щоб ніяких цукерків і сочків магазинних. Він то сам не купує, але як гуляють, все хтось добрий запропонує, то він і візьме. Хоча я завжди на прогулянку пакую їм щось таке, що можна похрумати і попити.
    Після сотого лєкбезу, навчився звонити мені, і питати, чи такето-таке можна давати.
    В знайомої - знайомої, трьохрічного малого, після строщеної пачки паличок забрала швидка. Подробиць не знаю, але не раз тут на форумі читала, в кого з дівчат діток алергія, то після отих натуральних паличок з зайчиками йдуть загострення. Сама дивувалась, бо в складі і вправду нічого аж такого не написано.

2. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

питали, чого ягоди-виявляється, що у багатьох діток після вишень і малини зявляються аналогічні висипання..чого-не знаю....навіть від своєї.."не підсипаною"

3. Yoda

Yoda New Member

4. Fleshka

може тому мій Ромко підсвідомо не може то їсти...організм не сприймає і все...чорницю ж і абрикоски їсть...

5. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Чекала нині трохи в черзі в педіатра і мала заснула. спить вона в основному з відкритим ротом,але дихає носиком. якась дама з черги сказала, що то дуже зле!! не уточнила чим,лиш би налякати. ніколи про то не задумувалась. що скажете?

6. Fleshka

не тусуватись біля надоїдливих тьотьок

7. allusya

allusya Well-Known Member

У нас був такий період також, потім пройшло. Я навіть не задумувалась, що то може бути погано :)

8. Klava

Klava Member

Думаю, якщо дихає носиком, то проблеми нема. У нас так часом буває, що нижня губка провисає. То я уві сні сама закриваю ротик малому - перевіряю, чи дихає носом. А от коли ротом дихає - то справді зле.

9. natorella

natorella Well-Known Member

залежно як лежати, якшо голову назад закинути, то людина фізіологічно автоматичновідкриває рота

10. LadyEva

LadyEva Member

Я сама якось отравилась ними, всю ніч не спала, зранку температура- 38, лежала пляцком весь день.

11. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Маєм температуру, вночі малий вирвав, і все. Зараз ні рвоти ні поносу немає, тільки Т.

12. geregala

geregala Member

А в мого три тижні тому саме на чорницю була страшна алергія, багато не давала, може ягід 5-7 до сиру і все - зразу випипка на щоках потім по руках, все тіло червоне, я ше такого не бачила... але в той же день після обіду стала менш помітна, після того були ми в нашого лікаря то виписав сироп Едем і ще якісь капельки від алергії, то назви не памятаю, я давала десь тиждень. Слава Богу зараз не видно тої висипки, але маємо іншу проблему- комарі нас доїдають, весь в цятках, особливо ни личку, шо робити не знаю-може шось порадите?

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Хто знаэ - температура, кашлю/насмарку немає, горло чисте, аналізи ідеальні. Вночі один раз вирвав і все. Шо то може бути? Може на сонці перегрівся?

14. StarKa

StarKa Member

А в нас змінився кал. Не знаю чи то добре чи погано.
    Почали педагогічне догодовування 2тижні назад.

По-перше, з'явився запах різкіший - знаю, що це сигналізує про початок роботи ферментів, так що це не основна проблема.
    По-друге, з'явилися такі подовгасті згусточки щось середнє між комочком гупки і слизі, розміром до 2 см.
    По-третє, що мене лякає найбільше якісь червоненькі цяточки, плямочки - це мене лякає найбільше. Боюся чи вони не кров'яні часом...

Підкажіть чи таке нормально - не хочеться звертатися до лікарів.

15. natorella

а шо ти даєш дитині їсти
    шо давала саме перед тим як були оті плямочки

16. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

В малого почався вночі нежить перший раз. Так з носа тече і троха гарячий. Хто стикався, то від зубів може бути? Бо він слюнить, все гризе і вже 3 дні знову від їжі відмовляється. Маємо вже 8 зубів в 10 місяців, але попередні якось спокійно вилізли. Як визначити чи то простуда чи зуби?

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Крім їжі ще варто звернути увагу на те, що дитина гризе.
    Мене так колись перелякали сині цяточки - виявилось, що дитина гризла олівець.

18. StarKa

StarKa Member

Вибачайте що турбувала, будете сміятися, але згадала, що то кавун був :)
    Зовсім вилетіло з голови, що давала трошки малому пробувати..

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

Знайома купила засіб від комарів від Чіко. Ще не користувалася, тому відгуків не чула, але може захочете спробувати.

19. Надька

Надька Well-Known Member

дівчата цієї ночі пережила я страху. малий ще в неділю затемпературив,38, ні рвоти ні поносу і кашлю. в понеділок температури небуло, а вчора з обіду як 39 появилась то немогла нічим збити, вечером викликала швидку, дали укол, і він недопоміг, до 2 години ночі обтирала водичкою з оцтом,, то трохи збила, так і заснули, а на ранок температури вже нема.зубків ще нема, от і роблюїх винними в
    цьому.

---------- Додано в 08:25 ---------- Попередній допис був написаний в 08:19 ----------

я його купувала в шацьк то нас некусали.

20. natorella

сємьон сємьонич)) ну добре шо згадала

Статус теми:
Закрита.