Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка (перший рік життя)

ні нічого нового з продуктів не давала.Прищики там де ручки згинаються,на спинці та шийка.

2. Іруня

Іруня Well-Known Member

Це 100% пітничка. Побільше тримайте дитину голою. В нас таке бувало, коли я на ніч затепло малих вдівала. Зараз менша спить тільки в бодіку на короткому рукаві ( в хаті +26 ).

3. Vika

Vika Well-Known Member

і мій малий вночі пріє. я ніяк не можу пристосуватися до цієї жари. купаю його перед сном, після купання вдіваю сорочечку і повзуни і шапочку бо коски мокрі. шапку як засинає знімаю, а от що робити з одягом? почну знімати він прокинеться ( ДУЖЕ чутливо спить ). а як ви вдіваєте після купання?

4. Hanny

Hanny Active Member

памперс і усьо, в квартирі 26 градусів і накриваю тоненьким рушничком і то розкопується!!!

5. irushka

irushka Well-Known Member

ви думаєте,що дитина змерзне після купання? Ми Матвійка купаємо в прохолодній воді, несемо мокрого в кімнату, там витираємо і наніч вдягаємо тільки памперс, спить не накритий. А вдень максимум в трусиках, частіше просто голий.

6. Vika

Vika Well-Known Member

я зовсім не проти не одягати його так, але чоловіка інфаркт вхопить як він побачить голу покупану дитину:girl_devil:. я і так воюю за носки і ще дуже багато чого. зараз вже як засинає то роздіваю до бодіка на короткий рукав.

7. nattsol

nattsol Well-Known Member

ми вдягаємо на малу лише футболочку тоненьку (як її лишити зовсім голенькою, вона нервує, ніби думає, що її ще мають купати, але чомусь не несуть).
    п.с. Віко, спешл для вашого чоловіка: наша доця ще спить голопопа за метр від відчиненого вікна. ми її вкриваємо рушничком, а вона розкривається, як їй стає жарко.

8. irushka

а ваш чоловік теж після купання тепло одягається в спеку як зараз? Я просто не можу зрозуміти,чому часто вважають,що дитині зимніше,ніж дорослим, за моїми спостереженнями навпаки з віком люди стають більшими змерлюхами, а дітям не холодно, тим більше в спеку. Перегрів більш шкідливий ніж прохолода, та і шкіра оголена краще дихає, не говорячи вже про загартовування і адаптаційні можливості організму немовлятка.

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

повністю згідна.
    Мій малий спить зараз в маєчці і памперсі (і то вже планую на ніч знімати), інакше не засне, і повністю відкритий, інакше буде плакати. Накрию, то скопає ковдру. І то весь мокрий лежить. А я біля нього в піжамі і під ковдрою)

10. Олюнчик

Олюнчик New Member

дівчатка, а це нормально що малюки гикають дуже часто? Вони від того просинаються, а потім починають пчихати. А ще ми дуже зригуємо, що робити, поділіться досвідом

11. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

в мене малий тоже часто гикає))) помагає коли його трошки поносити стовпчиком або дати груди

12. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

Моя мала почала гикати ще в мене в животі, при чому дуже сильно, мені аж якось не по собі від цього було, а після народження по-моєму ще більше, це в нас буває і просто так, і коли роздягнеш, спочатку думали що змерзла, але в дома і так +27, потім родичі на мене наїхали що то через те що я не допоюю водою, що грудне молоко то їжа, а ще треба давати пити, бла-бла-бла, бо вони так колись робили, і ти так мусиш! Але я просто даю груди і все минає. Але от від чого в дійсності ця гикавка починається так і не знаю!?

13. Олюнчик

Олюнчик New Member

от власне якщо дати груди, то помагає, але ненадовго. Доречі, нам в роддомі неонатолог (як на мене дуже хороший) пояснював, що поки що водичкою не потрібно поїти, вони напиваються молоком.

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

В моїй починалася зразу ж після того, як вона зригнула молочко. Не переживайте, це не шкідливо гикати :). І це ніяким чином не стосується того, змерзла дитина чи впріла.

15. irushka

Чи то я вже з розуму сходжу, чи що, але мені здається, що в Матвійка чути ацетоном з ротика (в Каті ацетономічний синдром, я той запах знаю) і ніби трошки животик здутий, бачу,що й сеча стала насичено жовта. Але здається мені,що ацетономічний синдром проявляється тільки десь після 1,5 - 2 років, а як раніше, то це щось недобре. Не можу знайти детальнішої інформації, може хтось знає чи може бути ацетон в немовлят?

16. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Дівчата, як допомогти малюку прокакатись? Бідася тужиться, плаче, молоко зригує.

17. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Вставте газовивідну трубочку і трішки погладьте животик за годинниковою стрілкою.

18. Hanny

Hanny Active Member

я масувала животик і клала "коники пасти", а зараз беру на ручки животиком до животика і відразу какає!

19. мамочка

мамочка Well-Known Member

нам допомагало купання
    15 хв в водичці і через 30 хв сам какав

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А моя як пукає, дуже тиснеться. з того всього в нас вже пару днів пупок кровить. викликала педіатра, казала мазати зеленкою.а я все одно чогось переживаю!

Статус теми:
Закрита.