Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Здоров’я малятка

А очі?.. як відкрити очі? Таюся з такою силою змикає повіки,шо розкрити неможливо...
    в нас,виглядає,шо теж так само,піду почитаю про ті краплі...
    пише,що не можна дітям до року...

Останнє редагування: 16 Січень 2011
  2. Holly

Holly Moderator

Нам окуліст виписувала Тобрекс
    Оленка хоч і маленька була (3 міс.), теж сильно очі закривала. Я капельки капала в кутики очей біля носа і тримала, щоб головою не крутила. За кілька секунд очі відкривались. Одужуйте!

3. Leila

Leila Well-Known Member

ясно, малій було вже 1 і 4 місяці тоді коли нам назначали, хоча в багатьох ліках пише що не можна, але ж призначають коли треба. А краплі Тобрадекс чи Тобрекс теж добрі читаєте про них.

4. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Ми розкривали шоб хоч трохи капнути, і дуже часто промивала фурациліном, одужуйте!

5. olena

olena New Member

У малого теж недавно був кон'юктивіт,пробувала промивати ромашкою,але ефекту не було,почала капати альбуцидом,то за декілька днів минулось,
    правда він дійсно пекучий і малий страшенно пручався,закапати було дуже важко.

6. ViTanya

ViTanya Member

коли в мого малого в 3 рочки був кон'юнктивіт, я капала левоміцетин і закладала тетрациклінову мазь, промивала фурациліном. Зразу стало набагато краще, але повністю не проходило, через 10 днів, коли я побачила, що повне одужання ніяк не наступає, додала альбуцид (= сульфацил-натрію) - і малий повністю вилікувався. Так, він пекучий, але тепер я б вже малого не шкодувала, а капала його відразу. Часто вдається вилікувати самим альбуцидом, дуже ефективний лік. Крім того, це не антибіотик, і побічних дій майже не має.

7. nflozynska

nflozynska New Member

для наї
    коньюктивіт застосовувала тобрекс і еритроміцинову мазь дполегшення настало вже до кінця дня

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

допоможіть....в мене вже сил нема...1,5 місяці не поборимо то..зараз завантажу фото..то просто капець...можливо,хтось ще якісь способи/засоби знає дієві...

Останнє редагування: 20 Січень 2011
  9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

А Судокремом пробувала? В моєї мами дуже чутлива шкіра на лиці, не може ніяким кремом користуватися, один єдиний їй підходить крем Bambino польський, жирний-жирний, бо є різні - і взагалі як якась алнргія то дуууже гарно загоює.

10. Уляночка

пробували..судокрем..деситин..синька..обліпіхова олія...трави..марганцівка тирозур...

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

туди постійно попадає слина..їжа..пиття..гризуньці..ріки..от і не виліземо...якось би закрити то місце

11. zeza

zeza New Member

У нас подібне було. Мастили фукорцином(рожева водичка) це щось типу синьки чи зеленки, але його використовують часто якраз на лиці. Змивається дуже тяжко.

12. oliv

oliv Active Member

Ми мали подібне (якщо так по фото порівнювати), але не на обличчі, а на ножках-ручках... Багато що пробували. Допоміг нам Елідел (але то мазь гормональна, так що радьтеся). Але зійшло нам за 3-4 дні

13. natorella

natorella Well-Known Member

уляна, не шукай на свою голову біди
    нашо дитину лікувати від природнього
    ну подразнення, ну і шо? у всіх буває. а то буш мастити, воно буде сохнути, мокнути
    тобі воно чим заважає? дитині ж однаково. зараз формуються активно слинні залози - то і буде оте подразнення
    давай замість гризуньця такий рушничок з пластиковими кутиками - він слину вбирає
    і заспокійся
    а то вічно шось собі придумаєш

14. Уляночка

та воно його пече зараза..
    ще й шириться все більше і більше...не надо нам таке

15. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, чи знає хтось які шанси в моїх дітей захворіти скарлатиною: ми в неділю були в гостях і в дівчинки, що теж там була, вчора проявилась скарлатина. Особливо за малого переживаю, я скарлатини не мала, то і він антитіл не отримує.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Юлька останній тиждень якось дивно себе поводить. А точніше таке враження що намагається свідомо викликати рвоту. В неї кілька разів було що вона зїла забагато - чи то я в неї запхала стільки і вона фонтаном зайве мені видала відразу як вийшла зі столу. І вже тепер стараюсь багато їсти не давати, і як тільки не хоче одразу більше не пропоную.... але ж при цьому як їй щось смачно може зїсти свою кашу і потім в мене ще пів тарелі смаженої бульби вигребти і нормально їй, і не ходить, не бекає. А от коли зїсть чи то йогурт, чи кефііру випьє, чи соку і там в неї щось рідке в животі булькає - то вона ходить і бе...бе... Або вона бавиться так і мене дражнить, або вона коли щось пье повітря хапає а потім то відрижкою в неї і нагадує їй рвоту...
    Бо якщо напьється компоту і біжить гратись - то нормально, як наїсться і чимось сиьно зайнята то також нормально. А як спокійно сидить і от сьогодня для прикладу поїла яйце на обід, ковбаску пару кусочків, запила соком - цілу дитячу чашечку невелику... і сиділа бекала, і ніби не рве але таке враження що от от і буде.
    Я щось не розумію, і ніби жвава дитина, і апетит є, живіт не болить, какає нормально і регулярно, ацетоном не пахне.... і як розуміти оті її ніби то позиви до рвоти?

17. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

тотоже...гормональна, а вплив гормонів на маленький організм непередбачуваний. моя дитина мучилася висипками з 3-х місячного віку, рятуввали кишечник симбітером (і ванночки всяки) тоді миналося.зараз теж дуже чутлива до їжі-якшо випє соку чи зїсть якусь їду магазинну,де багато добавок-одразу висипає.

вірю...мою зуділо...то неприємно. купала в ванні з крохмалю або з вівсянкою,вони знімали зуд і загоювали ранки.

а ти ,як мама, вважаєш,що то подразнення просте чи алергія?

18. Юстина

Юстина Well-Known Member

Наша таким чином показує, що ця ложка каші - остання. П"ята вона чи двадцять п"ята. Зробить таких рух ніби хоче рвати, виплюне і більше до неї пхатися з їжою не треба.

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

як на мене, то їжу впринципі соком запивати неварто. Уявіть собі, що в тому шлунку варилось - ковбаса+сік. не знаю, чи буває в таких мальот печія, але в мене точно була б :)
    можливо, її і справді печія мучить. сік легко міг би її викликати.

20. Уляночка

100 % просте...не алергія...тільки локація там,де потрапляє слина і їжа..зранку майже нема, а за день- слина, пиття-їжа, пальці/іграшки до ротика- і на вечір знову подразнення...
    а що то за ванночки..можна детальніше...

Статус теми:
Закрита.