Здоров’я малятка (перший рік життя)

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем dimalozz, 19 Вересень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. veronka

veronka зла друзя

Відповідь: Здоров’я малятка

а те, що смердюче пукає - то моя від народження як какала і пукала, то було схоже на газову атаку:girl_blush2: і це вона майже до 7 міс. виключно на ГВ була)

2. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Що до пахнючих пуків, гляньте скільки в вашому меню мяса і картоплі, бо буває від цього. А ще одна стара і кльова лікар мені казала про випадок, коли дитя какало раз в 7днів, але не твердо. Так що як має м'який живіт, пукає і веселе, то забиріть всі клізми і трубки. Це всі переживають, і я і ви, але діти ростуть і все стане на свої місця.

3. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

З цим ніби розібралась. Це від того, що їм багато сушених яблук. Дуже вже мені вони смакують.
    А щодо нечастого какання - всім дякую, що заспокоїли. Сама розумію, що це нормально, але воно мене постійно мучить. Ось і зараз вже 3 день не какає. До речі, помітила, що став рідше какати, коли я почала вводити в своє меню більше різноманітних овочів і забрала багато мучного. Можливо через це?

4. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ми знову стали какати кожен день, а буває і по 2 рази, чого не було вже місяць точно. Я це пов"язую з тим, що зараз проходимо курс масажів.

5. amurka

amurka New Member

я вже читала колись про скреготання зубів і сьогодні замітила,що моя мала почала скреготати зубками,але не часто,спить вночі нормально,тільки під ранок останні дні щось хниче,поцьмакає цицю засне на пару хв. і знов хниче...
    шо то глисти????????:girl_impossible:

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ага!:girl_crazy: ті що з ясен вилазать!:girl_cool:

7. amurka

amurka New Member

:girl_crazy::girl_blush2: ну то я читала ,шо коли скрегоче то можуть бути глисти,я певно шось недочитала....:girl_blush2:

8. olerusya

olerusya sweet candy ;)

моя Яна постійно таке робить відколи в неї зявилось чим скреготати - то вона просто так бавиться, вивчає себе - свої новозявлені зубки! Ну а якщо вві сні - то її просто ясна болять/сверблять, і вона так рятується! Щось я дуже сумніаюсьщо то якось з глистами повязане! Черговий чийсь ляп на який всі ведуться!:dntknw:

---------- Додано в 19:23 ---------- Попередній допис був написаний в 19:21 ----------

глисти - то зовсім інші симптоми - вялість дитини, відсутність апетиту і гарного настрою, блідість, худоба...

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

дівчата, мо в кого було...Марчик від перших днів свого народження і до тепер ХРЮКАЄ,тобто хрипить/сопить так голосно,що аж я прокидаюсь..це лише коли він їсть...думала пройде,але ні..що може бути причиною

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

О, в Романа так було. Думала - сопельки. Виявилось - вузькі носові шляхи. Казали з часом розвинуться. "Стридор" називаєтьсі. Усьо минулось до 4 місяців.

11. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

В Данилка теж було таке сопіння, я навіть свому дільничому педіатрові доказувала що у нього сопельки, а виявилося що таки дійсно у діток бувають вузькі новосі шляхи. У нас те сопіння дуже швидко пройшло.

12. Уляночка

ну і добре......

13. oliv

oliv Active Member

У наших знайомих таке було, і то дитинка хрипіла практично постійно - то теж казали, що завужені носові шляхи, що то до року встановлюватися може. Їм якраз десь після року зникло то зовсім, а до того - поступово зменшувалося. Так що, думаю, все переростеться!

14. Уляночка

оо.ше в нас дуже сухе чоленько і шкіра голови.....лущиться дуже..змащую молочком чи олійкою, але не дуже ефект...як мене питають що таке..кажу, що засмажгі шкіра злазить:girl_crazy:..

15. Відповідь: Здоров’я малятка

Порадьте щось, бо переживаю...моя доця (9,5 місяців) годину тому вирвала. Їла останній раз кашу о 22.30. Я її помила і вона заснула. Це все відбувалось без криків і плачів, а з усмішкою. Сиджу над нею і не знаю, чи так буває, чи є якась проблема...

---------- Додано в 04:07 ---------- Попередній допис був написаний в 03:59 ----------

Порадьте щось, бо переживаю...моя доця (9,5 місяців) годину тому вирвала. Їла останній раз кашу о 22.30. Я її помила і вона заснула. Це все відбувалось без криків і плачів, а з усмішкою. Сиджу над нею і не знаю, чи так буває, чи є якась проблема...

---------- Додано в 04:12 ---------- Попередній допис був написаний в 04:07 ----------

Ой, з того всього два рази написала одне і теж...

16. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Дивіться за станом дитини, причин може бути багато.Чи є температура? Ще якісь симптоми? Як дитина себе поводить?

17. Відповідь: Здоров’я малятка

Вона ще спить. Температури не має. Поводила себе як звичайно, усміхалась. Дивно, що було причиною того?

18. Neverland

Neverland Well-Known Member

Хочу спитати поради стосовно немовлят і протягів. Ми з чоловіком дуже любим протяги - в нас усі вікна завжди навстіж вдкриті, зимою правда не повністю, але переважно відкриваєм дуже часто, бо погано спимо. Нас протяг не бере - ні разу не застуджувались, але от питання як бути з немовлям? В хаті жара неймовірна зараз, скоро має бути поповнення і не знаю як бути: який власне протяг не нашкодить дитині? Може тут хтось тримає дитину при всіх відкритих вікнах і без негативних наслідків? Бо читала що протяг для немовляти геть не шкідливий, звісно в розумних межах... Але всі родичі вуха вже прокричали що я хвора на голову і дитину хочу постудити, прямо вар"ятка якась. А я собі думаю, чи не гірше парити дитину в таку спеку як зараз? Поділіться досвідом якщо хтось має стосовно цього питання:girl_wink:

19. irushka

irushka Well-Known Member

У нас вдома при найменшій плюсовій температурі вікно завжди відчинене незалежно від пори року і часу доби, коли народилась Катруся, то ніколи спеціально її не закутували при відчиненому вікні. Але вітер в нас кімнаті не гуляє, хоча й двері навпроти вікна переважно відчинені. Ми від цього теж ніколи не застуджувались, навіть не задумувались про таку можливість.
    Думаю, що на сильному перетязі дитину не варто тримати, але свіже повітря повинно бути завжди, пам`ятайте про великі адаптаційні можливості немовлятка і підтримуйте їх. Запарювання і задуха в приміщенні для дитини куди шкідливіша від прохолоди.

20. Fast

Fast Well-Known Member

Зараз я навіть купаю при відкритому вікні. Маю відкриті всі вікна, але двері все ж таки закриваю. Може не завжди, але вітер не гуляє :)

Статус теми:
Закрита.