Здорове харчування

Тема у розділі 'Смачний тарільчик', створена користувачем Lebidka, 27 Квітень 2009.

?

Яке харчування ви вважаєте найправильнішим?

1. Роздільне харчування

56 голосів
    12,7%
  2. Вегетаріанство

23 голосів
    5,2%
  3. Сироїдіння

9 голосів
    2,0%
  4. Їсти все, але в міру (не переїдати)

336 голосів
    76,4%
  5. Головне, щоб смачно

16 голосів
    3,6%
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Здорове харчування

А ми його взагалі не їмо.я колись ще час від часу могла їсти, бо мама щось з нитм готувала. а зараз живу окремо, коханийтого всього не їсть, ну і я відповідно відівчилась :)

2. cream

cream New Member

Може хтось підбадьорить, вже 4 тижні я харчуюсь виключно корисними продуктами, не вживаю солодкого, мучного, смаженого, м"яса, газбульки. В моєму раціоні овочі, риба, яйця, горіхи, фрукти, сухофрукти, нежирні кефір та творог. Голоду не відчуваю, хоч порції маленькі. Намагаюсь дотримуватись роздільного х-ня. Все супер, невиснажена. Проте за цей час втратила всього два-три кілограми, а за два останніх тижня взагалі жодного, що відбувається? Раніше прохарчувавшись так декілька днів ставала стрункою, а тепер безрезультатно тобчусь на місцію. У когось таке бувало?

3. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

cream,вище носика.
    враховуйте вікові зміни,місячні,к-ть води в організмі.
    продовжуйте далі так харчуватись,вага піде.організм не спішить розтаватись з своїми кг,бо пішло обмеження,і він переживає,що лишиться без смачненького.
    найкраще зміни видно за місяць-два.

4. cream

cream New Member

Хі, якраз до Великодня!!! Ура

5. SniganaN

SniganaN New Member

Ви молодець!!!:girl_claping:
    В мене щось подібне, зараз важу 55 кг, а мала б 53 кг (ріст 170 см), можливо через ГВ:girl_in_dreams: Але головне, що добре себе почуваю!

6. cream

cream New Member

Я Вам заздрю, по-доброму. Мене лиш цікавить, що у Вас подібного з моєю ситуацією, чи Ви так, просто похвалитись?

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:11 ----------

І ще може хтось знає, чи калорійне домашнє вівсяне печиво (тісто: вівсяне борошно, яйце, масло, трохи цукру)?

7. Левицька

Левицька New Member

У мене аналогіно. АЛЕ: я нічого не втратила!! Мало того почала боротися з вагою 63 кг, а вчора була 65 !!!!! Хоч вішайся))))))))))))))
    п.с. після 6-ї не їм))

8. SniganaN

SniganaN New Member

Чомусь подумала, що з попереднього моєго допису ви зрозуміли, що я за правильне, роздільне харчування. А спільне в тому, що я, правда не 4 тиждні, а набагато довше, харчуюся так як ви зараз, а от ті 2 кг лишні чомусь тримаються:girl_sad:

9. Goldi

Goldi New Member

Я за те щоб їсти в міру (не переїдати ), але не все, а те що корисне для здоров"я,або принаймі не шкідливе.

10. cream

cream New Member

А хтось може щось сказати про квашену капусту? Вона корисна? До якої групи продуктів належить - до тих, від яких поправляються, чи навпаки?

11. bora

bora Well-Known Member

Певно це ця тема. Хоча я б її ставила в політичну гілку))
    Ще місяць тому я казала, що за Януковича нам доведеться їсти ще гірші продукти, ніж зараз є на ринку. Почуваюся нострадамусом.

12. SniganaN

SniganaN New Member

Квашена капуста дуже корисна і навряд чи від неї можна поправитись. В ній багато вітаміну С і її дуже добре їсти, і пити з неї сік, для профілактики глистів. Якщо Вас цікавить- можете почитати в неті. А поправляються скоріше від: обжорства, неправильного поєднання продуктів (бульба з м'ясом, хліб з маслом, ковбасою), тортів...

13. Skrynya

Skrynya Member

Вона корисна однозначно! А ще кажуть, що від неї груди ростуть!

14. loreniya

loreniya Well-Known Member

певно то брешуть все.... я б уже давно ходила як Анна Семенович....
    а якшо серйозно то квашену капусту неможна їсти тим в кого підвищена кислотність, жога, гастрит... так шо не думаю що вона може бути "основою" для дієти...
    скоро літо, для мене літо то грецький салат форевер!!! їж скільки влізе! ситно - з сиром фета, корисно - з оливковою олією...

• Подобається Подобається x 1
  15. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

все корисне в міру. А моя бабця про капусту каже: "їж капусту, будеш мати дупу тлусту" :)

• Смішно Смішно x 1
  16. Rona

Rona Мама-йожик

в мене з харчуванням цікава штука вийшла... спершу дохтир заборонив гостре, мариноване, копчене, жирне, смажене, соуси (особливо майонез), а дерматолог ще й гаряче до списку додала :girl_mad:
    потім я сама захопилась роздільним харчуванням, харчуванням по групі крові, експериментувала з різними продуктами (в межах дозволених), і чую себе дуже добре, але як заходжу в якийсь магазин а-ля кіоск на вулиці, то покрутившись йду геть - там нема ніц їстівного :girl_haha:
    зрозуміла, що з солодощів найкраща річ, то домашнє варення, ліпше оливкової олії нема, кашки бувають дуже смачні, головне вміти готувати, а тушковане м"яско смачніше, ніж смажене, особливо якщо з травами, духмяне таке...мммм.. :girl_tender: хліб з висівками в Галицькій здобі просто чудо! і чорнослив просто знахідка! а які смачні овочі чи фрукти з сиром домашнім!!!!!!!!

ще є така річ, як зелені коктейлі, то просто казка! пучок-два зелені+якийсь фрукт+трішки водички і в блендер - така штука вимітає токсини, збагачує вітамінками
    звісно, інколи собі дозволяю щось не таке корисне, але то рідко

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

дівчата, а чому відносите мучне до шкідливого?

18. Rona

Rona Мама-йожик

1 - випічка має високий глікемічний індекс (можете погуглити, чим то зле, бо писати тут дуже довго)
    2 - продукт, який пройшов тривалу обробку теплову

в хлібі є вітаміни групи В, які дуже корисні для нервової тканини, але їх найбільше в хлібі чорному, грубого помолу, з висівками

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. Orman

Orman Модератор-бомба

так чоловік зараз вегетаріанець.
    коли ми познайомились ним не був. Я його ні в чому не переконувала, просто пояснила чому я вегетаріанка. Домовились,що готувати м"ясо я не буду (наполіг він, хоча я в принципі була готова готувати). Купував ковбасу, сало, часом мама щось передавала. Я готувала рибу (сама її не їм). Звичайно, що в результаті таких маніпуляцій споживання м"яса зменшилось само собою, і він помітив, що сили в нього не зменшуються, а травлення покращилось.

Потім якось і з рибою поступово все заглохло - продукти купує в нас чоловік, і він просто перестав її приносити.

Також він дуже співчував моїм мотивам (вони етичні, до здоров"я не мають жодного стосунку) - це напевно стало основною причиною чому він теж став вегетаріанцем.

До речі - він спортсмен займається в качалці, де йому ніхто не вірив що він вегетаріанець, бо результати в нього ого-го - м"язи ростуть, штанги піднімаються. Хоча вважається що без м"яса м"язи не нарощуються (міф).

• Подобається Подобається x 1
  20. Orman

Orman Модератор-бомба

щось мене зачмирили вже наніц. Ладно я типу не авторитет :). Не полінувалася - знайшла список відомих людей-вегетаріанців (із здивуванням виявила в ньому Мохамеда Алі). Всіх не кидаю бо дууже їх вже багато. А хто схоче гляне собі в гуглі.

Прошу любити (їх багато, і повірте, ви здивуєтесь побачивши багатьох з них :)):