Відповідь: Здоров"я дітей. А до якого віку потрібно обробляти складочки? Я використовую Бюбхенівську олійку, то проблем не маю. Якщо є трошки почервоніння, то змащую Бепантеном. І ще, спочатку думала, що перший час обійдемось без памперсів. Бавлюся пеленками. Вдень нормально. А от вночі мала постійно в пеленках просиналась, бо їй було мокро. То сну не було ні в неї, ні в мене. Тепер на ніч кладу в памперсі і все добре. прокидається тільки на годування. Як обробляти дитячу шкіру під памперс? Як звичайно чи потрібно мазати кремом під підгузник?
Відповідь: Здоров"я дітей. Я не мазала якось спеціально: тільки перекипяченою олією. А от спеціальні крми з тальками(такого білого кольору) давали страшну алергію.
Відповідь: Здоров"я дітей. Попку помила, витерла, складочки олійкою змастила, вділа підгузник. Я мазала чимось типу крему лише в разі потреби.
Відповідь: Здоров"я дітей. Може дурне питання, але краще перебдеть ніж недобдеть. А попку потрібно мити кожного разу як дитина попісяє? бо як по-великому то зрозуміло.
Відповідь: Здоров"я дітей. Я,наприклад,мала завжди поряд горнятко з теплою водичкою й ватку,просто легенько повитирала й все. зараз,коли вже ходить на горщик-мяким туалетним папером,вдягаю трусики-готово! якщо йдемо гуляти або на ніч,коли вдягаю підгузки,мащу драполеном,бо має якусь алергічну реакцію.
Відповідь: Здоров"я дітей. з 2 дитиною не обробляю нічим і біленька гарна дупця у доці почитайте на форумі про недоліки замазування
Відповідь: Здоров"я дітей. Дівчатка підкажіть може в когось таке було, підкажіть що робити? В нас на тілі з"явились прищики такі водяні 5 штук і вже 3 день і більше немає, як для вітрянки то ніби дуже мало і самопочуття чудове температури немає , апетит чудовий . Що б це могло бути? Я ці прищики позамащувала зеленкою. Свекруха каже що в такому віці це може бути вітрянка в дуже легкій формі, але мене дивує чому так мало прищиків?
Відповідь: Здоров"я дітей. А тих прищиків е обов"язково має бути багато. Маленькі діти часто досить легко переносять вітрянку. До речі на неї зараз багато діток хворіє. Краще б дитину оглянув лікар?!
Відповідь: Здоров"я дітей. Если есть подозрение, что высыпка это ветрянка, лучше показать врачу, 5 мин он сразу скажет ветрянка или нет. потому, что у мамы от страха глаза велики. У меня малую тоже посыпало сперва несколько прищиков на животе потом на ножках, ручках и спине и такими они мне водянистыми показались, пока врач не пришел сидела в шоке, и вспоминала не пересекались ли мы нигде с беременными, чтоб не заразить. Врач посмотрела говорит, алергия, а маму шокаладкой угостили, нездержалась стрескала, и через грудное молоко все пришло к малышке.
Відповідь: Здоров"я дітей. Добрий день! Потребую поради. Моєму старшому синові 10 років і вага 53 кг. Була на консультаціі в дитячого ендокринолога в Чорнобильській, сказав претензій нема. Аналізи добрі, цукор не підвищений, на УЗД також ходили, провіряли щитовидку, також все добре. Але ж вага росте. Незнаю до кого звертатись , дитина активна займається спортом, але боюсь, щоб не було ожиріння. В сім'і повних немає , може щось порадите ?
Відповідь: Здоров"я дітей. Насмілюся виказати деякі думки, щодо Вашого клопоту. Але це лише думки, гіпотези які слід просто перевірити. Повнота дитини може свідчити не тільки про проблеми з щитовидкою, а коли виявлено що там все гаразд, значить один з ймовірних варіантів проблеми це система травлення. Для того аби система травлення правильно працювала, вона вимагає правильного харчування. У Вашому випадку меню має бути складене наперед на два три дні і у ньому мають бути передбачені певні групи продуктів що сприяють покращенню роботи системи травлення, її нормалізації, на вечерю мають бути помідори (сорту бажано малинівка). Поспостерігайте за дитиною. Чи бувають у сина закрепи? Скільки часу проходить від закінчення трапези і до відвідин його туалету "по тяжкому"? Чи вживає дитина чиколядки, чіпси, горішки сухарики і решта шкідливої гидоти? Як багато в раціоні мучного? Як мінімум до двох а краще трьох-чотирьох фахівців, аби мати можливість почути не одну суб*єктивну думку.
Відповідь: Здоров"я дітей. В туалет він ходить раз на два дні, але закрепів немає, буває,що і щодня ходить. З гидоти, то ми всі їмо лише шоколад і то небагато. Єдине чим він грішить, то дуже любить свіжу випічку, печемо свій хліб, кекси. Фрукти не любить їсти, а от м"ясо- то св"яте! Хоча свинину практично не їмо, сала в нас вже, мабуть, з 5 років не було. З сьогоднішнього дня завела зошит, де буду писати скільки і чого він з"їв, а також контроль ваги. Можливо, коли я побачу все меню за тиждень, зможу його відкорегувати, а, можливо, і не в цьому проблема. Також йдемо до ендокринолога, але вже до дорослого, подивимося, що він нам скаже. Ще хотіла запитати, чи хтось ходив до дитячого дієтолога, чи взагалі існують такі спеціалісти?
Відповідь: Здоров"я дітей. Дівчатка,може хтось підкаже-у сина (1 рочок) на ногтях вже вдруге появилися білі горизонтальні полосочки.В неті вичитала,що то може бути нехватка кальцію чи цинку.Ми на ГВ,прикорму малий їсть мало.Може хтось з таким стикався? В мене вже теж одна полосочка на нігті появилася.І задирки на нігтяхтеж,які ще з дитинства не турбували... ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:03 ---------- Він взагалі їх не любить?Чи вони йому як десерт не лізуть?Спробуйте йому фрукти замість сніданку давати,а через годинку(чи коли він там схоче) вже сам сніданок(ну хоча б по вихідним/святам,якщо зі школою таке харчування не вийде). Ну і з мучним мабуть теж треба буде щось робити.Воно набагато гірше впливає на ЖКТ за м'ясо.
Відповідь: Здоров"я дітей. В мене також такі полосочки були, коли я була студенткою, також думала, що це від нехватки кальцію. Але думки на рахунок цього різні: одні кажуть, що це від стресу, а ще чула думку, що це від невеличких ушибів може бути. Щось я боюсь на сніданок фрукти давати, щоб шлунок не болів. Наразі ми з ним разом не їмо після шостої, можливо йому так легше буде відмовитись від вечері, якщо з ним хтось буде , як то кажуть, за компанію.
Постійні хвороби в дитячому садку Дитина вже другий рік ходить до садка, а хвороби все ніяк не припиняються. Тиждень ходимо - два-три вдома. вже не знаю що мені з ним робити. І закаляємо його, і годувати стараюся якісною вітамінізованою їжею, і на море цього літа їздили на місяць... Тількі толку нема Як ваши дітки ходять до садка? Невже не можна уникнути таких частих захворювань?
Відповідь: Здоров"я дітей. На жаль, у мене немає власних діточок. тому може поділитися з вами досвідом своєї куми. Моя хрещениця (майже 2 рочки) теж постійно хворіє на застуди та нежить. До дитячого садка вони не ходять, ще маленька, проте навіть на прогулянці малеча підхоплювала інфекцію. Їм дуже допомогли каплі деринат, педіатр з сусідньої ділянки порадила. Застосовували і для лікування, і для профілактики. Тільки порадьтеся зі своїм лікарем щодо цього засобу, маленьким діткам не варто щось із медикаментів брати просто так, без поради з лікарем! Дуже подобається Маргаритці (хрещениці) і вітамінний коктейль, кума часто його робить. Вибачте, рецепт не встигає перекласти, тому приведу російською. Взяла з кулінарного форуму, кума саме звідти його запозичила Описание: Очень полезно для профилактики сердечно-сосудистых заболеваний, для укрепления иммунитета, для нормализации гемоглобина в крови. Полезно и при некоторых заболеваниях желудочно-кишечного тракта. Я люблю лакомиться с чашечкой горячего зеленого чая, это очень вкусно! Ингредиенты для "Витаминная смесь из сухофруктов" Орехи грецкие (уже очищенные) — 100 г Изюм (лучше всего синий, он наиболее полезен) — 100 г Чернослив — 100 г Курага — 100 г Мед (лучше всего гречичный) — 3-4 ст. л. Лимон (средний) — 1 шт Рецепт "Витаминная смесь из сухофруктов" Сухофрукты помыть, хорошо обсушить салфеткой. Лимон порезать на кусочки, удалить косточки, кожуру не срезать. Все пропустить через мясорубку, не забыв про орехи. Заправить медом, перемешать, переложить в баночку, накрыть крышкой, хранить в шкафу. Можно добавить еще финики, инжир. Не хворійте!
Відповідь: Здоров"я дітей. Прочитала Ваш допис і згадала себе в дитинстві. Мене мама десь в 11-12 років теж водила до ендокринолога, вага була 52 кг при 150 см росту, написали мені в карточці діагноз "перша ступінь ожиріння", батьки дуже переживали, хотіли на дієту садити...але якось з віком вага стала зменшуватись, після закінчення школи я вже сама зайнялась собою: сіла на дієту, займалась щоденно спортом...і на сьогоднішній день мені 25 років, вага 45 кг (до родів взагалі було 42 кг) і все добре... Тому не переживайте, ваш хлопчик з часом похудає і все буде добре...
Відповідь: Здоров"я дітей. А може це через те, що мало прикорму їсть? Мені здається що в рочок ГВ вже повинне бути не основним харчуванням а додатковим... ---------- Додано в 10:44 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ---------- Ми до садочка взагалі майже не хворіли, а тількі но пішли - почалося((( Дякую що рецепт вітамінного коктейлю нагадали! Мені в дитинстві такий теж давали. А деринат - ніби щось знайоме по назві. Мабуть чула про нього, але не користувалися досі. Це щось противірусне? Треба буде запитати в нашого педіатра про них.
Відповідь: Здоров"я дітей. А до чого тут шлунок?Фрукти-це улюблена(та й найоптимальніша) їжа дітей(ну якщо вони звичайно не присіли на чіпси/сухарики та іншу гидоту).Моя думка-за м'ясо/сало вам переживати не варто.Я б усунула злаки і молочне(масло лишити однозначно). ---------- Додано в 22:20 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ---------- В нас ГВ лишається основним,прикорму їсть мало.Ну силою запихати не буду однозначно...Надіюся,що нічого страшного ті полосочки не несуть.