Здоров"я дітей.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Оля, 3 Червень 2007.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Давненько (ттт) ми там не бували)) Все змінюється)
    Колись багатенько опер втручань робилось в старшому віці, та тепер, навпаки (і наша медицина хоч семимильними кроками але йде), чим швидше по віку. Я б не радила Вам відтягувати, якщо будуть таки покази і ,звичайно, якщо лікар наполягатиме.

• Подобається Подобається x 1
  2. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А післяопераційний догляд хіба не легший в старшому віці? Зараз не поясниш навіть малюку, що треба спокійно лежати з швами і т.д.

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Можливо. Та, це ,мабуть,не є пріоритетним і таких випадках.

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

Не знаю де спитати, питаю тут...Чи великі черги в поліклініці ОХМАДИТ?

5. svoybox

svoybox Well-Known Member

Ви маєте на увазі в приймальні?

6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

в переважній більшості так. якщо лікар +- нормальний

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Dominika

ні, під кабінетами лікарів, не в стаціонарі, а в поліклініці на Лисенка.
    ох...мене цікавить невропатолог і ортопед. Може хтось порекомендує хто кращий там є.

8. Raven

Raven Мама малятка

До ортопеда точно велика. Майже завжди, бо багато з району приїжджають.

9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

за них нічого сказати не можу.
    я завжди настроююся на +-2год, хтось тримає чергу, хтось йде гуляти з дитиною (майданчик навпроти). якщо багато дітей до року - то і довше може бути. але уточніть, може лікар по запису приймає (вони так собі +- вирівнюють денну кількість пацієнтів самі), ну і бажано мати скерування.

10. Dominika

коли дзвонила в реєстратуру, то сказали, що в порядку живої черги, підійти до них, взяти талончик і чекати своєї чергт. Мені от цікаво чи можна в них брати талончик в понеділок, але на прийом у вівторок, скажімо, щоб бути першими в черзі:girl_in_dreams:

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

щоб бути першим у черзі, треба зайняти чергу за 1,5год до прийому лікаря. за годину вже будуть 3-4людей. зайняти чергу може будь-хто)

12. svoybox

Дівчата, хелп! Тільки що, після купання, побачила в малої червона піся, тобто великі губи і вся слизова червона, наскільки я могла роздивитися. Протягом дня я помічала, що вона там чухає, але думала їй кнопки від пісочника між ножками тиснуть. І їй то пече, бо не дала мені навіть доторкнутися. Що робити, завтра до педіатра скоріш за все не попадемо? То могло статися через кишкову інфекцію, яку минулого тижня перенесла?

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

я би робила ванночки не гарячі з ромашки, з фурациліном. може просто натерла. а може і щось гірше. якщо їй пісяти боляче то обов"язково аналіз сечі. не затягуйте.

• Подобається Подобається x 2
  14. iriwa

iriwa Особлива мама

як є марганцовка, то можна слабеньким розчином промивати. Ще можна запарювати траву хлорофіліпту ( якщо я правельно пам"ятаю) При вагітності мала проблеми то підмивалася регулярно. Ще можна пробувати чередою підмивати, теж добра при шкірних проблемах.

15. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Без паніки. В Ані таке було в 1 рік. Десь невчасно підмили, скоріше за все.
    Я підмивала ромашкою, зняла памперс (навіть і трусики зніміть, якщо вже без памперса), ну і бепантен підійшов добре. За 2 дні вже було все природнього кольору, а не яскраво-червоне.

16. svoybox

Якби натерла, то почервоніння було б десь в одному місці, а тут все червоне одинаково

Памперса не носить, сьогодні взагалі цілий день в одному пісочнику ходила.

Я собі пригадала, що в нас вчора чи післявчора з крана дуже брудна вода текла, а ще організм ослаблений, то певно якась зараза чіпилась.
    Маю і ромашку, і череду буду завтра підмивати.
    Дякую за поради

17. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Стосовно череди. Колишня обласний імунолог Рівненської області казала, що в череді добре розмножується стафілокок.

• Подобається Подобається x 2
  18. Llyana

Llyana Member

Дорогі батьки, якшо вашим діткам ставлять високий ВЧТ або ж і будь- який інший діагноз, спершу проконсультуйтесь ще в когрсь. Впевнена, більшість так і робить. Але не буде зайвим нагадати. І раджу глянути в ютубі передачу Комаровського про ВЧТ всім, кого то питання торкнулось.
    Нам поставив такий діагноз на плановому огляді в 3 міс в поліклініці на Мазепи невролог Конилюк на основі УВАГА! того, що малюк ставав на пальчики і з положення зі спини погано тримав голівку, коли піднімали за ручки. Виписав нам діакарб і аспаркам курсом на 2 тиж. При тому, що в інстр діакарбу вказано, що не можна годуючим мамам, а про дітей мова взагалі не йде. До слова, узд мозку в нас було все добре і вказано, що "варіант норми", але він сказав, що це не є норма, бо щось там збільшене, мабуть лобні роги.
    Звісно, ми пішли до ін лікаря і спростували цей діагноз в Мироновича в Чорнобильській, оскільки в нас і скарг не було.Дитя добре спить, їсть, спокійне.
    Робіть висновки.
    Будьте мудрі та здорові.

• Подобається Подобається x 3
  19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Хе-хе, нам таке ж ставив лікар з Сихова, тільки от в 3 тижні (!) Ну, але нічого я давати не стала. 3 роки - дитя, як дитя. Зате діакарб і аспаркам ми чемно не пили, почула потім фразу через місяць "бачите, як гарно помогло"

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Мені здається він всім щось приписує. Коліжанка в нього була, то теж діагнозів понаставляв. Пішли до іншого-все нормально. А ліки він прописує ого які. Так що , дійсно, треба
    бути уважним у цьому випадку.