Здоров"я дітей.

Discussion in 'Дитяче здоров'я' started by Оля, Jun 3, 2007.

1. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Я би все ж перевірилась, все таки дитина. Якщо б наклалась один раз - то таке, але двічі..я б перестрахувалась, хоча б сонограму зробила, чи як там, кров здала, показалась ще раз іншому невропатологу.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  2. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Просто огляд. Реакції-рефлекси і т. д.
    Дитина не мала жодних ознак струсу

3. lovikyou

Перший раз ми порадились з усіма знайомими медиками. Всі казали лиш спостерігати, враховуючи, що він просто спокійно заснув. Ми після того були у невролога, десь за 2 тижні, то вона тоді відповіла що то не критично, якщо з дитиною більше нічого не було і далі почував себе добре

4. lovikyou

Ну виглядає що так... Щось скільки не думала, більше ні з чим зв'язку не бачу

5. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

@lovikyou, я також би радила сходити до когось з хороших невропатологів, послухєш, що скажуть, може і якесь обстеження варто зробити, як все добре, то вже заспокоїшся точно, а так будеш тим гризтися...
    Я от начиталася тут про животи великі, то теж звожу малого на узд, бо якось ніби розумію, що то ніби норма, але якось мені то муляє...

• Подобається Подобається x 1
  6. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Для свого заспокоєння зробити обстеження і не гадати. Десять хвилинин займе це обстеження, а так буде муляти Вам.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

7. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ще одна хороша новина
    Верховна Рада прийняла законопроект щодо трансплантації від нерідного донора. Всі ми останнім часом багато чуємо про недосконалу систему трансплантології в Україні, адже у нас дозволена трансплантація лише від рідного донора, що не завжди є можливим за медичними показами. Власне через це наші співвітчизники змушені шукати шалені суми на трансплантацію за кордоном. Через це ми щодня чуємо прохання про допомогу у зборі коштів(осоливо для маленьких діток). І от нарешті крига скресла. І незабаром українці отримають надію на такі операції в Україні, за значно доступніші кошти.
    Між іншим, закон, що забороняв трансплантацію від нерідного донора діяв лише на території України, Молдови та Албанії. Всі інші країні потурбувались про життя свої громадян.
    Отаке...

8. lovikyou

А що робити? Ренген?

9. бетменша

бетменша Well-Known Member

Ми робили рентген після падіння. але шось по ньому точно лікарі ніц не сказали. написали підозру на перелом. тому робили узд. але в малого тім"ячко ше не заросло. по узд все добре було.

10. lovikyou

наше вже заросло... та й пройшло вже 2 тижні, якось не впевнена в безпечності ренгену.

11. invisible

invisible Well-Known Member

Мені здається після ударів/падінь роблять нейросонографію чи енцефалограму, то певно краще в лікаря питати.

12. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Якщо вже тімячко заросло, то ЕЕГ або рентгенографію. Я б:) зробила те і те. Але ЕЕГ точно.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

13. бетменша

та то ясно, що він користі не приносить) антибіотики теж шкідливі, але при пневмонії без них ніяк. Радьтесь з лікарями, нам то все вони назначали. Але ми то все скоро робили і в хаосі, бо їхали по швидкій. Дочитала, що лікарі кажуть, шо все добре. То може справді просто поспостерігати..

14. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

У малого десь тиждень майже щодня ногу корч зводить (підгинає пальці на стопі і каже що болить). Начиталася що то кальцію і калію не вистачає. Шо дєлать? Годувати сиром з бананами чи то до лікаря іти? Якого? Ну і ще у нас, не дивлячись на похолодання, якийсь період нудизму почався :facepalm: - бігає в самій футболці на довгий рукав, а штани, труси і шкарпетки вперто скидає. Вдома градусів 18 (але на підлозі значно холодніше - тягне зі старих балконних дверей). Ноги і руки як лід. То не може від холоду бути?

15. бетменша

Може. Мені колись судомило стопи, як ставала на поверхню холодної ванни

16. raspberry

raspberry Well-Known Member

Може бути і від холоду, але я б і нестачу магнію, калію і кальцію не відкидала. В мене судоми з дитинства. Кінцівки завжди холодні. Але помітила, як проп'ю курс вітамінів, корчі перестають лапати.

17. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Блін, а чого ж воно, дурне, по 10 разів на день роздягається? І соплі ніяк не пройдуть до кінця :girl_in_dreams:
    А як то перевірити? Є якісь аналізи?

18. raspberry

raspberry Well-Known Member

Поняття не маю. Пам'ятаю, що колись якась лікарка мені порадила глюконат кальцію попити. То як тільки починали корчі лапати, я купувала якісь вітаміни і судоми припинялись. Спеціально аналізів мені не робили.

19. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

може
    сходіть на консультацію до когось (педіатра маєте, якому довіряєте?), а пити те, що припише, чи ні - то вже на Ваш розсуд

20. Ripka

Ripka Well-Known Member

Я завжди пю місяць магнікум (такі вітамінки з магнієм, всім вагітним прописуть), то дійсно від судом допомагають.