В мене сестра досі (27 років) не може їсти бананів Самі розумієте, що в той час, коли мама була вагітна, в нас бананів як таких і не було, еспумізанів, та й іншої хімки зі смаком банана теж. А от має таку непереносимість. В неї від малюсінького кусочка починається сильна мігрень і шлунок аж викручує
А я от знаю, що алергія на банан - явище ну дуже вже рідкісне. А ті часті реакції на нього, то як правило реакція на хімікати, якими їх обробляють. Їх же привозять сюди зеленими, зберігають на складах, де обробляють спеціальними речовинами, щоб вони вже тут "достигли" перед безпосереднім продажем. Чоловік свого часу перетинався з тим процесом. Тому їх краще купувати геть зеленими і же вдома вичікувати дозрівання.
@Sonechcko, ГМ основна їжа чи єдина? А взагалі комаровський казав не колупатися в дитячих какашках, якщо дитина не виглядає на хвору. В іншому випадку є дослідження тих самих какшок. Навіщо гадати?
Як взяти сечу на аналіз в дитинки? Нам 1 рік і 3 місяці...На горщик ще не ходимо. Як той процес виглядав у вас, поділіться досвідом.
купіть сечозбірник (він приклеюється до тіла) - попробуйте одразу після прокидання його приклеїти і зловити сечу.
та так було би правильно, але мені, наприклад, не вдавалося - бо малий пісяв тут же ж, як прокидався, просто в перші хвилини, треба було одразу ловити.
Можна помити і приклеїти сечозбірник після першого ранкового прокидання, погодувати, засне і вже, як встане вдруге забрати. Ми так робили о 6 клеїла і вже аж в 9 забирала. Раніше просто не було що забирати
Дівчата, в малого темпеиатура вже два тижні 37 37,2. Почалося з того, що прозорі соплі рікою лилися, на наступний день як не було, в той день було 37,8. На наступний 37,5. Зараз в нас зуби лізуть за цей період вилізла нижня четвірка, і друга от-от вилізе. Та й верхні вже видно через шкірку і ікла проглядаються добряче. То може бути від зубів? Так довго? Педіатр мені каже що то не темп, а може то взагалі його нормальна, якщо дитина бавиться, активна, весела то просто слідкувати. А мене то мучить (((
Швидше всього все так, як каже педіатр. В нас так бувало, 10 днів- 2 тижні незрозумілий стан, а зуби вилазили, і все проходило. Така температура увесь час, чи вранці- ввечері міняється?
В нас була алергія на банан. Спочатку через ГМ, потім - з початком педприкорму. В доні були кров'янисті прожилки в калі. Десь з року минулось, але банани не особливо любить.
Та по всякому, часом 36,8, ,36,9 навіть дуже рідко 36,7 проскакує. Але в основному 37. --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2016 --- То якось не залежить рано чи ввечері
І дарма. В такої маленької дитини це нормальна температура. Почитайте Комаровського на ту тему і попросіть чоловіка на деякий час сховати термометр. Не мучте маля і себе)))
Нам рік і три міс. А Комаровський, ніби, говорить що це є нормою "до року", чи я помиляюся? Чоловік теж мені каже не міряти, А в мене просто псіхоз якийсь (((
Я б теж хвилювалася. Може здайте кров і сечу на аналіз. То вже будете знати чи переживати чи ні. Не хочу Вас лякати, але було 2 випадки у знайомих, що отак була температура без скарг дитини і виявились проблеми з нирками у дітей.
Капучінка, "до року" поняття розтяжне, бо то не значить, що сьогодні мінає рік і в дитини 36,6)))))))) Щоб вас розрадити скажу, що і в моєї таке було, а наміряла лише тому, що тре було робити щеплення. Прийшла до педіатра, кажу оглядайте і коліть. А вона мені - щось дитина гаряча. Поміряли ртутним - 37,1. Ну жопаробиш(((( Дохторіца вже на бумажку рецепт строчить, бо прогнозує початок вірусу, сопель... Приходжу додому, міряю електронним 36,9. Два дні почекала, вірусу не виявилося - і зробила таки щеплення. За місяць в поліклініку закинули ще одну вакцину. Я, щоб не лоханутися знов, поміряла Т - 37,1, за год. - 36,9. Наступного дня то 36,7, то 37. Поки я телилася, вакцину викоритсали, то й Т я перестала міряти. Тоді теж лізли нижні 4 і 3. Послухайте чоловіка))) --- дописи об"єднано, 1 Квітень 2016 --- ну або так.