Не промиваю))) вже все пройшло. Маю ще одне питання. Деколи помічаю під час сильного сміху, або істерики малої посиніння губ ,і навколо губ Вже начиталася... Нам до кардіолога?
Ми до кардіолога на Орлика їздили.Я не зауважила, а масажистка звернула увагу, що у малого посиніння навколо губ. Було незакритим овальне віконечко. Малому було 6-7 місяців. А в рочок все було добре-закрилось.
Нам нічого такого ніхто не зауважував ,при чому мала закатувала істерики при лікарях ,ніхто нічого не казав. Плануємо за пару тижнів профілактичні аналізи-огляди, то зверну увагу. Хай глянуть
Дівчата, в малого вже п'ятий день 37, 37,1. Дзвонила до лікарки, то вона кпже, що то не температура, і взагалі, може це його нормальна температура. Можливо зуби. Спостерігати. Ми з чоловіком тиждень тому мали якусь вірусяку темп 37,5, ломота в тілі, слабість, пройшло за добу, лікувалисся тільки великою кількістю пиття. Малого, наче, нічого і не турбує, бавиться ість, бігає. От тільки та температура. Може дійсно зуби, бо так виглядає, що лізуть потрохи четвірки, але в нас раніше зубки без температури лізли. Що ви на це все скажете?
А чому міряли температуру? Взагалі, для діток (та і для людей взагалі) посунули зараз норми, до 37,2 вже не вважається чимось таким.. Sent from my SM-T230NU using Tapatalk
Поміряли, бо ми з чоловіком мали якийсь вірус, то я контролювала, він мені якимось теплішим видався от і поміряла.
Дівчата, в сина 11 років на голові є гнейс. Ну я так думаю, такі тверді сухі шкірки, не як лупа, дрібна, суха, а саме шкірки. Його не турбують, не сверблять, але іх багато. То може бути гнейс в такому віці? Це пройде, чи його треба вичухувати, як немовлятам? Коли він був немовлям, я не до кінця вичесала гнейс, не повністю, певно боялася.
А в мене дурне питання, чи є якісь вітаміни або щось типу того від бактерій? Моя мала страшний непосидюх, поки я сьогодні закидувала одяг в пралку, вона облизала біде. Знаю, що смішно звучить, але мені вже не до сміху, вона постійно витягає сміття зі смітника, витягує туалетну кісточку з унітаза, дає собаці хліб з руки, а потім сама доїдає, я просто не встигаю вже за нею. Руки мию по 100 разів на день, але то все одно не впильнуєш. Може глисти поганяти, поділіться досвідом?
Оооо) І в нас така ж ситуація, тільки до собаки не підпускаю, тоже маю страх до тих глистів, а малий якраз зараз все до рота пхає)
Маю питання стосовно рибячого жиру - доцільно/ недоцільно давати дитині в 4,5 роки? Прислали нам рідкий і в капсулах, в інструкціїї до капсул зазначено "дітям від трьох років", в українських аналогах пишуть з шести років. Хто давав? З якою метою і чи бачили якийсь результат? Про рідкий навіть не питаю, бо не всуну в нього той аромат), хоча знаю, що за властивостями він значно кращий
Дівчата, скільки рідини пють ваші діти в півтора роки? В мене малий за день випиває близько 2л. мінімум звичайної води (компот/сушку/сок не хоче пити). Чи не забагато? Думаю може здати аналіз крові і подивитись на цукор в крові? Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
в нас виходить всеодно більше, то я не рахую з кашами і зупками ще ту рідину, а саму чисту воду. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
В чт з з доцею 1,6 пішли до сімейного лікаря на планове щеплення бо ще навіть не маєм того що в рік робиться (мали гемоглобін низький). Лікар слухає і сказала, що в дитини груди завеликі, що треба до дитячого гінеколого йти, я собі подумала що вони вже зовсім обнагліли. Пішла до гінеколога, а вона відправила на узд і на гормони. В той же день пішла на узд і там мене приголомшили В дитини почалося статеве дозрівання!!!!! Через те що я годую грудьми і вона взяла моі гормони і треба відлучати. В мене шок іду назад до гінеколога я не готова відлучати і взагалі яке дозрівання в півтора року?? Гінеколог вивчивши дитячу картку сказала, що це все через сильну жовтяницю, що через високий білірубін, який б'є на головний мозок стався гормональний збій і від грудей не треба відлучати мені полегшало, але все одно ще надумую собі чим то все у нас закінчиться
Для чого його давати, думаю це радянський пережиток. Відомо що омега -3 жирів є в 3 рази більше в льоні або в лляній олії, ніж в риб'ячому жирі. І омега-6 жири ця олія також містить хоть і менше. Лляну олію можна в кашки, супи підмішувати Надіслано від мого HTCONE, використовуючи Tapatalk
Сходіть на консультацію до ще одного дит.гінеколога, якщо переживаєте (раджу Чайківську з охматдиту, моя сестра, коли в неї лікувалась, то бачила і кількамісячних немовлят на прийомі)