Здоров"я дітей.

Discussion in 'Дитяче здоров'я' started by Оля, Jun 3, 2007.

1. Raven

Raven Мама малятка

Вже давно користуюсь укус-офф біокон, в гірших випадках феністил. В нас племінниця дуже реагує на всякі укуси.

• Подобається Подобається x 1
  2. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Поясніть мені, розтлумачте, хто знаючий, як протікає застуда/вірус з ускладненнями? Звідки ті ускладненнямв одних беруться в інших ні. Вроді ж намагаються всі лікувати, як з'являються симптоми' Як вберегти дитину від ускладнень?

3. innamorata

innamorata Well-Known Member

Дівчата, може хто знає. Чи є якісь такі аналізи щоб визначити чи є в дитини непереносимість глютену чи ні? бо реально вже задовбали ті висипи у малого. І помічаю що погіршується як поїсть щось мучне.

4. sanches

sanches Well-Known Member

В Синево аналіз на антигліадин

Отправлено с моего Fly_IQ442 через Tapatalk

• Корисно Корисно x 1
  5. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Дівчата, мо хто щось підкаже. В мого старшого з приходом тепла почала облазити шкіра на ступнях, а саме на пальчиках і подушці, таке ніби був мозоль і він трісну, може й тріскати та нова шкіра від того що стає сухою і чуток твердішою. Від чого таке може бути, може не вистачає вітамінів, хоча весною приймали курс?

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчата, малий мій цілий день кліпає очима, так як би нервово стискає. На вечір більше. Майже весь день таке. Вчора впав і думаю сильно злякався. То таке може бути від того? Типу нервове. Впав не сильно, але неочікувано. Не хочу дуже тягати по невропатологах, бо одразу начнуть.. Мож просто почекати? Чи може то проблема з очима, але були десь пару місяців тому, все було гуд. Загалом, моргає коли якось напружений, чи що, чи щось неподобається, бо бавився наче ок, а потім раптом кліп-кліп. Так помітно.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

7. Жменька

Жменька Well-Known Member

а босоніж не бігає? В моєї на морі так почала облазити і трохи ще після приїзду. Але вона там по камінцях боса бігала. Мазали кремом або бепантеном і минулося

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Підкажіть норми цукру в дітей і дорослих..

9. agalinka

agalinka Active Member

У дітей верхня межа 5,5 - 6, у дорослих незнаю

10. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

На скільки пам'ятаю, то 3,3-5,5)

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дівчата, в малої болить в паху. Хочу поїхати в чорнобильську до хірурга, подзвонила, а мені в реєстратурі сказали, що мене не прийме, бо ми прописані у львові.
    То прийме, чи не їхати туди???

12. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Ну то вони таким чином просто футболять. Якщо ви знаєте саме до кого хочете йти то йдете стаєте у чергу та й все. Не знаю випадків, щоб відмовили.

13. Gloria Tempus

Gloria Tempus Well-Known Member

Про Чорнобильську не знаю, а от цього тижня зверталися в Охмадит до хірурга, оглянув, пояснив і далі будемо з ним співпрацювати.

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Все таки підкажіть на рахунок кліпань очима, чи хтось знає щось. Наче вже минуло. Але коли дозволяю мультики дивитись, то через 5 хв. починає кліпати. За день такого більше не помічаю, хіба як дуже перенервує.

15. Женічка

Женічка Well-Known Member

Почитайте темку про нервові тіки.

16. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Питання таке. Пішла малому зробила Ехо Ег, сказали що типу бокові шлуночки норма до 5 а в нього 7. Проте пам'ятаю в 2 місяці вони були 6. Тоді лікар нічо не казав. Зараз оскільки невропатологи всі в відпустці, то пішла до того, хто був в чужій поліклініці. Ну вона відразу класично: то ознаки тиску, прописала діакарб і аспаркам. Чи є в тому потреба?. Основне, чому питаю, бо малий став погано спати. Тільки вночі. Крутиться багато разів вночі, плаче. Чи то може бути якійсь віковий період? Бо я чесно сумніваюсь, щоб ті шлуночки прям виросли за тиждень, бо в нас отаке зі сном тиждень. Я вважаю, що вони просто ростуть по мірі росту і голови і вцілому, і прям не мають вписуватись в таблиці.?

17. Clementina

Clementina Well-Known Member

Так само дочка хникала і крутилася вночі, десь у вашому віці. Бувало навіть, що просиналася і сильно плакала, а потім закривала очі і зразу ж засинала. Так тривало періодами приблизно 2-3 місяці, пов'язую це зі стрибком у розвитку.

• Подобається Подобається x 2
  18. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

@Kohaju, про сон мого малюка у вашомі віці, то просто "не питайте- застреліть". Ті нічні зривання, плачі, зкрикування....Як мені говорили, що в три роки він буде вже спати- я говорила як класик: "НЄ вєрю". Але бувають ночі, що він прокидається лише раз, або і взагалі ні! І наш денний сон нічим не відрізнявся від нічного. ТАкого несплюха я ще, в своєму житті, не бачила.

• Подобається Подобається x 3
  19. agalinka

agalinka Active Member

У знайомоі була така ситуація то причина була в тому, що в дитини крутили і боліли ножки бо активно росте і суглоби розвиваються, а дитина не може пояснити що саме з нею відбуваэться.

20. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Дівчата , ану хто знається на розеолі, гляньте, то в нас вона чи пітничка? Три дні мали високу температуру, на четвертий вже не мали цілий день і незначну на вечір, а сьогодні 5 день і от такий висип, ще на личку є, на шиї і грудях крупніші нижче дрібненькі. Сумніваюсь бо вона трохи вночі спітніла, тому думаю ще на пітницю
    [​IMG] [​IMG]