Відповідь: Здоров"я дітей. У малого червоні полоси на верхніх повіках, ніби в складках. Його не болить, не чіхається, з очима все ок. Що це може бути?
Відповідь: Здоров"я дітей. мамочки, чи даєте щось для зміцнення імунітету діток або можливо щось противірусне для профілактики (анаферон, інтерферон), чесно кажучи з хворіб останніх 2 місяці не вилазимо. 3-4 дні в садочку = тиждень дома. В малого відразу починається такий ларингічний("лаючий") кашель, соплі затяжні на 2-3 тижні. Лікуємось сиропами або АСС+антигістамін, якщо сильна нежить. Але ж так не хочеться так часто їх напихати тими медикаментами, але і лікувати чимось потрібно...
Відповідь: Здоров"я дітей. спробкйте ефірки. ще раз переконалася. але з розряду - капля на "чарівний носовичок", зубна паста з ефірками, і менше солодкого.
Відповідь: Здоров"я дітей. а це як? і які ефірки саме? вперше про таке чую а до чого тут солодке? хоча останнім часом (не враховуючи останніх 3-4 дні) я їх дуже обмежила в тому
Відповідь: Здоров"я дітей. ну загалом ефірні олії помічні. я брала в лілі романової - то дуже класні, ароматика порівняно з ними - просто баночка. 1. забирає потрібну воду організму 2. провокує "расстройства нєрвной сістєми", а неврівноважена дитина більш сприйнятлива до вірусяк 3. шикарне середовище для бактерій, прям-таки чашка петрі зі всім необхідним (особливо стосовно горла)
Відповідь: Здоров"я дітей. Плюсуюсь, теж бачу зв'язок між солодким і вірусками. А щодо профілактики, якщо хтось хворіє вдома чи початок застуди - пшикаю Назоферон, часто допомагає не захворіти, або проходить в легкій формі. Дочка любить мед, ість його просто ложкою, іноді соти жує, каже, що то жувачка Магазинних ій ніколи не купуємо. Якщо каже, що першить в горлі, даю молоко з какао-маслом. Воно не лише від кашлю, а й для профілактики теж можна давати. Ще добре щоранку давати фреш з цитрусових. Правда зараз відмовляється, то я і не заставляю, але це теж допомагає не хворіти. В групі є хлопчик, що ніколи не хворіє. Мама каже, що намолола мед, лимон разом з цедрою і горіхи. Дає таку кашку йому щоранку. Пам'ятаю, мені мама колись теж таке давала, але розводила водою, такий ніби компот виходив. Я теж рідко хворіла. Нагадали мені, треба Яні такого накрутити на м'ясорубці, може посмакує ій.
Відповідь: Здоров"я дітей. Сьогодні були в ортопеда сказав що складочки не рівномірні є асиметрія, робили рентген і призначив курс масажу, пішла до першого ж масажиста на сихові в дит полікл і на питання скільки коштує почула якесь мямлення і що все зайнято, хіба на дому, але цифр ніяких я так і не почула. Хтось стикався з проблемою асиметрії? Чи ходили на масаж і до кого? І скільки зараз коштує курс масажу? Цікавить сихів. Діанці 4,5 міс
Відповідь: Здоров"я дітей. Що значить проблема асиметрії складок? Сама по собі асиметрія це не хвороба. Може бути ознакою дисплазії кульшових суглобів. Вам діагностували дисплазію чи ні? Цікаво чому послали на застарілий і шкідливіший для дитини рентген, якщо можна зробити УЗД? Я б вам радила спочатку зробити УЗД кульшових суглобів в нормальному місці і переконатися чи є дисплазія, а тоді лікувати. Бо асиметрія складок буває в багатьох, і в нас була, а по УЗД все ок. Ну а загалом, навіть якщо є дисплазія, вона зазвичай зараз добре лікується масажами, ЛФК і носінням у слінгу. Щодо масажу, то ціни різні. Ми минулого року платили 80 грн. за раз на дому. В поліклініці зі скеруванням узагалі має бути безкоштовно.
Відповідь: Здоров"я дітей. Ви дали відповідь на багато моіх питань стосовно того, що лікар не хотіла назвати ціни, а що таке лфк? Та ми вже ж зробили рентген і дисплазії нема (наскільки я змогла прочитати)
Відповідь: Здоров"я дітей. Ще раз глянула в картку дисплазії нема пише асиметрія складок та обмеження чогось... Вона одну з ножок більше зажимає і не дає достатньо розвести ножки в боки
Відповідь: Здоров"я дітей. Дивно, вперше чую про діагноз асиметрії складок У кого ви були? Сходіть до Попика на Орлика чи до Кузишина в Охмадит.
Відповідь: Здоров"я дітей. як то називається масаж, який діткам при бронхіті роблять? як гуглити? і що таке обструктивний бронхіт?
Відповідь: Здоров"я дітей. скажіть, це толкове відео? або дайте хтось правильне посилання. https://www.youtube.com/watch?v=nZfJZezdp0Q
Відповідь: Здоров"я дітей. на мою думку так. Масаж дійсно дренажний, але нам при кашлі робив масажист. це так, але лікарка з Сихова (коли ми там жили), якщо то про невропатолога, геть мені не така. Раджу кудись сходити ще, ну і якщо що, то масаж на мою думку не зашкодить.
Відповідь: Здоров"я дітей. Може в когось щось було схоже - то скажіть, що робили. В неділю мали температуру 38.6 і один раз вирвав, трошки ріденьким покакав. Збила температуру, більше симптомів не було. Далі 2 дні 37-37.5, при тому їсть, грається і ніби все нормально. В четвер нарешті пішли в садок. А сьогодні мав бути Новий рік, малий як нас з чоловіком побачив, то почав плакати і знову вирвав. Прийшли додому - 38.5 дала нурофен, поки не дуже збиває. І все більше нічого!!!!!! Що то????? В хлопчика з групи щось подібне, але температура в нього ще з минулого четверга не падає нижче 37.5, а так переважно 38-39.