Відповідь: Здоров"я дітей. Малина діє як сечогінне, тому будьте обережні з тим. Бо тоді окрім малини треба давати і ще інше щось пити. Краще сушку, родзинки...
Відповідь: Здоров"я дітей. Щоб б без Вас робила))) Малину так і не давала, сушка цілий день, маю про запас свічки Ефералган, та сироп Нурофен. Від сопельок Назаферон. Але наразі давала за тих 2 дні 2 рази Нурофен, надіюся завтра підемо на поправку, дуже мішають сопельки, їсти цицю взагалі не може, витягую трубочкою, плааачеее.
Відповідь: Здоров"я дітей. Малина в першу чергу має жарознижувальну дію і містить саліцилову кислоту, тому дуже помагає при температурі і, взагалі, при простудах. То не говорячи, про вітаміни і інші корисні елементи. Своій дитині даю, але в мене дочці скоро два рочки, зробила ій вчора желе з малинового варення і крім того давала чай з малини. На рахунок сечогінності, то це в основному така дія листя малини і воно покращує роботу нирок. Я б тут більше переживала, що може бути алергія, але то тільки через те, що моя дитина - алергік.
Відповідь: Здоров"я дітей. Та сушка таке сечогінне, що ого А малина Я завжди даю малому малину при застудах, ще колись мені бабця калину давала.
Відповідь: Здоров"я дітей. Думки розходяться сушка-малина-калина. Калина вроді добра на кашель. Малину не давала тільки тому, що ще ні разу цього не робила, і на фоні хвороби не знаю як організм сприйме.
Відповідь: Здоров"я дітей. Якщо не алергик, то сприйме. Спробуйте капельку на чайну ложечку з водичкою.
Відповідь: Здоров"я дітей. дівчатка потребую поради, малий (на грудному) має слиз в калі, в той же час мала (на змішаному) не какала вже 2 дні. Що пити їсти, щоб допомогти малюкам.
Відповідь: Здоров"я дітей. Наама, справа навіть не в алергії. Просто під час хвороби таким маленьким діткам не радать давати нових продуктів. Організм і так ослаблений боротьбою з хворобою, а тут йому ще новий продукт вчитися " опрацьовувати". Подвійне навантаження. А алергія. Посипало в інший час, то поки не давали б та й все. А зараз будете думати чи то малина- калина, чи може від вірусу. Я б цього разу радила обійтися без того. А після хвороби обов'язково дати спробувати. Будуть додаткові вітамінки на відновлення.
Відповідь: Здоров"я дітей. Дівчата ,ми одужуємо, правда вчора був лікар, бо мали з самого ранку темп 38,5. Послухав, глянув горлишко, сказав вірусне. Сьогодні нам вже краще маємо 37,2 виходили на годинку на двір. Коли можна малу покупати? Мені вже аж руки чешуться ,так протираю її, дупку мию, але волосячко курятком пахне. Завтра мабуть ще заскоро?
Відповідь: Здоров"я дітей. можна швиденько в душі помити дивись, щоб не змерзла ми лежали в лікарні - лікар казала, що дитині навіть легше то все переноситься, якщо її мити, обтирати і т.п.
Відповідь: Здоров"я дітей. Я, звичайно, не можу таке комусь радити, але, скажу за себе. Якщо дитина не "горить", тобто десь до 38,5, я купаю завжди. Гірше не було, лише краще
Відповідь: Здоров"я дітей. Я тут за порадами, тому дякую. Сказала мамі, що хочу покупати, то вона мене чуть не з'їла. Але інтуїтивно відчуваю, що треба ті бактерії з неї змити. Як каже Іра, під душ швиденько.
Відповідь: Здоров"я дітей. Та я не в образу таке написала Сполосніть дитину, в рушничок, до циці і все буде добре.
Відповідь: Здоров"я дітей. В малої далі 37,7, вчора ніби було легше, якась інфекція гуляє в ній(( Може то не треба було на вулицю виходити, не знаю вже, що робити...
Відповідь: Здоров"я дітей. нмсд, дивись 2 речі: 1) як вона себе почуває і де їй легше (останній раз, як лізли зубки в Ані, я гуляла з нею тричі на день, хоча вона теж температурила, бо вдома її мучило ще більше); 2) на вулиці щоб не мерзла, ну і, мабуть, не по 3 години за раз. я щось упустила, чи є кашель? якщо так, я би радила не пошкодувати грошей на небулайзер і робити інгаляції з боржомі, фізрозчином, або слабенькою ромашкою. не давай засихати сопелькам, не слухай нікого, хто буде говорити, що дитину треба шубкати, вмикати обігрівачі, не купати і т.п. Максимум - додаткові шкарпетки, але можна і в звичайному режимі. І налаштуйся, що нежить за 3 дні не пройде, останній нежить у нас тривав 16 днів (спеціально порахувала, бо з 10го дня мені вже мама мозок їла, чого я дитину не лікую, а я і не лікувала, соплі текли собі річечкою, коли підсихали - капала фізрозчин, або АкваМарісом пшикала), а потім в один прекрасний день моя дитина прокинулась без нежитю. Винесу в офф, бо більше лірики, ніж по суті. Як Ані було 4,5 місяців, почалась в неї якась віруска, в один день заклало ніс, температура піднялась, кашлю спочатку не було. Я зразу до лікаря, а вона в мене така совковська, а тут ще й мама під боком, одягни побільше, гуляй поменше. Долікували ми спільними зусиллями Аню до запалення легенів і лікарні. І тривало все те чудо десь 2,5 місяці, поки я на всіх не забила - це раз, і не купила небулайзер - це два. І лікувала взагалі зовсім не так, як мені сказала лікар. Перекрила батареї - в квартирі було градусів 20-21, і робила 4-5 разів на день інгаляції (фізрозчин/ромашка по черзі). І так ми днів за 10 вичухались.
Відповідь: Здоров"я дітей. дозволю собі прокоментувати з останнього. по малині. Дуже корисна штука, вітаміни, ацетилсаліцилова кислота. Знижує Т саме завдяки тому, що має сечогінну і потогінну дію. тому малина - кожне третє пиття. Наприкоад, мінералка-компот-малина і знов по колу. так і Т спаде і зневоднення не буде калина має дуже багато вітамінів, при кашлі корисна як і будь-яке тепле пиття. купання в негарячій воді знижує температуру. Змивши піт і бруд, полегшуємо стан дитини. тому я своїх, коли хворі, купаю. Хіба що дуже висока Т і дитина пластом лежить - тоді ні. А щойно встане і бавиться - в душ. ну і ще - назоферон. то не "краплі від сопельок", то ліки з імуномодулятором - інтерфероном. "краплі від сопельок" - то на 1 л очищеної води чайна ложка морської солі, гарно розчинити, промити носа розчином і прикласти лялю до грудей, щоб продихалась
Відповідь: Здоров"я дітей. Дякую вісм!!! Кашлю в нас нема, сьогодні на вечір мали 37, гуляємо у звичному режимі, одягнута теж як завжди, ніякого додаткового шару одежі. Покупана))) Доця активна, бавиться, все як завжди, сопельки проходять Це я не правильно висловилась ,капаємо ними як йдемо гуляти і коли приходимо додому. А так носик промиваємо Маримером і зранку та ввечері витягуємо сопельки трубочкою. Все добре роблю? Чи щось не правильно?
Відповідь: Здоров"я дітей. Підкажіть, чи існують якісь спеціальні аналізи крові на гельмінтів чи я щось плутаю? Де їх можна здати? Наскільки вони інформативні? (зі звичайним аналізом калу в нас тяжко, бо мала те діло робить після обіду, а зробити хочу, бо щось останнім часом трохи більше хворіє, погано їсть і дуже нервова).