Здоров"я дітей.

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Оля, 3 Червень 2007.

1. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Відповідь: Здоров"я дітей.

Моя панянка пішла у рік 3 місяці і 2 тижні, причому обережно і досить впевнено, трафунків з падінням і розбитим носом та колінами у нас, на щастя, не було і зараз нема, вона і досі дуже обережна в мене, нікуди не летить, всі підвищення гарно переступає, або просить мою руку. А у рік і місяць, коли ставила іі на землю, то коліна підкошувались, при тому повзала з такою швидкістю, як я ходила:) Погнали до ортопеда в поліклініці охмадиту, глянув і сказав не шукати проблем і прийти до нього якщо до півтора року не піде, наголосив, що до 18 місяців вважається нормою, так що не панікуйте дівчата, у кожноі дитини свій розвиток і те, що хтось пішов у вісім місяців, а хтось в півтора року не означає ніяких відхилень.

2. Brenda

Brenda Member

Моя Вікуся пішла в 1 рік і 2,5 міс:) падала двічі з шишками, крові не було:)

3. raspberry

raspberry Well-Known Member

Моя дочка теж дуже акуратно почала ходити, ми іі примусово за руки не водили, вона і не повзала, а сама пробувала підтягнутись, куди ій треба було. Єдиний помічник у навчанні ходити, що був у нас, то каталка від Чіко. Мала в рік пішла впевнено, а до того десь з 10 міс. було трохи спроб.

---------- Додано в 10:03 ---------- Попередній допис був написаний в 09:56 ----------

І в нас малий сів після того як навчився повзати. В нас взагалі все не стандартно з сином: малий спочатку навчився вставати біля опори, потім падати на дупу, типу, о, я сів :), потім зрозумів як то повзти. І вже після того навчився сідати з різних положень :girl_crazy: А дочка сіла сама десь в 7,5 міс., потім навчилась вставати, ходити, а процес повзання взагалі оминула. То ж кожна дитина індивідуальна і коли ій сісти/встати зрозуміє сама.

4. Megan

Megan Well-Known Member

Старший пішов в 11,5 міс. А молодший у 1рік і 1міс. Я теж переживала, порівнювала зі старшим, але це ще раз доказує теорію, що всі діти різні. До речі, повзали обоє. Але старший навчився сидіти, а тоді поповз, а молодший поповз, і з такого положення сів.
    Так що все нормально з Вашим чадом, Kohaju.

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нагадаю про себе, бо таки вагаюсь, не знаю що робити.
    Хтось чув про отой рідкий магне для дітей? підкажіть, га...)

6. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Жанна, я мала в дитинстві взагалі енурез досить довго. Колись настрашилась сильно, то він був психологічного характеру, нам казали, що переросту тільки, переросла в 8 років тільки. Я не про те, що в тебе те саме, а про те, може то дійсно для дитини травма, що тата немає. Не дарма ж він в Карпатах відволікся. Мені здається, це медикаментозно не вирішиш, краще може позайматись з якимись дітками в групі? Може при церквах бувають безкоштовні?

---------- Додано в 15:33 ---------- Попередній допис був написаний в 15:28 ----------

прочитала про той магній, по суті в тому числі його призначають, щоб зняти спазм сечового міхура..я не думаю, що там в тому є проблема. Але якщо є нестача, то магній і кальцій вкупі не є зайвими при таких проблемах.

7. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

моїй Ані невролог призначила його в 1 місяць,
    але ми не пили
    ну а ваш Святослав значно старший, ніж 1-місячна дитина
    ясно, що це не значить, що треба пхати в нього все підряд, просто якщо таким масікам призначають, то і старшим не повинно б зашкодити

8. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Жанно, я давала дитині 10 ампул пили, то така солода водичка. Гірше від нього точно не буде, але це сам початкове лікування, майже не медекаментозне. На зашкодить.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дякую за відповіді, дівчата. Спробуєм все таки пройти той курс.

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

умовно-пізно - це в більше ніж 15 місяців. Реально - норма десь майже до півтора року.
    Дмитрик пішов сам в рік, місяць і тиждень

11. katysik

katysik Well-Known Member

О, і у нас все дуже нестандартно :) Спочатку навчився повзати, тоді вставати біля опори, сів сам ближче до 9 місяців (мене вже всі напрягали, що з дитиною щось не так, але ми чемно чекали і дочекались). Перші спроби до ходіння робив з 10 місяців, а сам впевнено потопав лише 1,5-2 тижні тому

12. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Ми побігли в 11міс і 10днів. Гонить як скажена, тільки встигай ловити, зразу ж трималась міцно, практично не падала. Але ми пройшли довгу школу повзання ще з 5.5 міс і з 7-ми вставала і намагалась пересуватись вертикально.
    Я, наприклад, була в шоці, з свого похресника, коли побачила як він в 4 з хвостиком стояв на ручках-ножках і то при його 10кг.
    Дійсно, всі дітки різні і переживати в рік зовсім не має за що, на все свій час.Тільки спокою, поки ще не на ніжках:girl_crazy:

13. jMoondance

jMoondance Member

Я от хотіла запитати, в нас вже 1,5 тижня сопельки невеликі течуть, я і промивла аква марвамарісом а зара і відсмоктувала соплевідсмоктувачем. А вони не проходять, що робити? до лікарки йти? а так дитина здорова, все добре.

14. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

зуби, може, лізуть??
    може сходіть, хай гляне, головне, не спішіть лікуватись

15. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

У В щоразу як десь зуби активніше назовні йдуть (навіть нк тоді коли прорізуюються) стандартно соплі рікою. Тобто знаю що не промерз, не вірусяка, а течееее.... Так, що аспіратором доводиться діставати (видувати ще не навчився), бо ж і цицю не може їсти взагалі. Спробує - немає чим дихати - кидає і все. Про сон взагалі мовчу.
    І так на тиждень-два :sad:

16. Brenda

Brenda Member

От що мене турбує: малій 1,5, маємо 5 зубів, 6-ий тільки-но прорізався, тім'ячко ще не заросло ну і в малої дуууууже повільно росте волоссячко. Чи варто переживати чи то я щось собі надумала?

17. Raven

Raven Мама малятка

моя старша племінниця на цей час мала тільки 4 зубки, ніц, виросла

18. invisible

invisible Well-Known Member

Ну а як ти хочеш більше зубів, як вони у неї тільки в рік почали рости? :) В моєї перший виліз, ще 6 міс. не було, ну тому логічно що в неї наприклад їх більше. Зуби ж не можуть усі на раз вилізти. У моєї між першими восьми зубами і рештою було майже півроку перерви. А тім'ячко в моєї теж ще є.

19. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

старша племінниця до року взагалі була лиса. тепер (поза 1,5) має 3 волоски, і як їх заплести?))

20. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

З волоссям все дуже індивідуально, як зрештою і зі всім іншим (зубами, першими кроками) Перейматися треба, якщо до 2 років взагалі ніякого натяку на волосся, а якщо просто повільно росте, то нормально, багато дітей бачила до 2-2,5 років з коротким пушком, а через рік- два вже по довжині таке саме, як і в тих, хто від народження волосатий:)