Відповідь: Здоров"я дітей. Сьогодні здала малій загальний аналіз крові+формула, все в нормі крім еритроцитів. Вони завищені і всі показники, що стосуються еритроцитів теж не в нормі. Що то може бути? Від чого? Я розумію, що результати аналізів має дивитись лікар, але в нас така дільнича, що після неі все перепровіряти треба Хочу для себе знати і щоб йти з зеленим поняттям, що до чого.
Відповідь: Здоров"я дітей. Півтора місяці тому була вітрянка, та й взагалі давно не перевіряла малу, от і вирішила здати аналізи. Сеча в нормі, по крові - еритроцити завищені, середній обсяг еритроцита занижений, середній вміст гемоглобіну в еритроциті теж занижений. При чому сам гемоглобін в нормі. Словом, заплуталась...
Відповідь: Здоров"я дітей. з простішого - зневоднення, щодо інших причин - проблеми з наднирниками, стрес, анемія (але якщо гемоглобін нормальний - це явно не те). Взагалі, радила б за пару днів перездати, бо ж діти по різному хвороби переносять, і якщо в одного показники приходять в норму дуже швидко, то в іншого і до 2-х місяців в норму приходять.
Відповідь: Здоров"я дітей. Мій Святослав від коли нашого тата забрали в АТО почав пісятись по ночах. Правда і до цих пір бували "трафунки", але рідко, хіба як на ніч багато напився, а в день не спав, тоді міг попісяти. А ото останні декілька місяців майже день в день. Були ми в Карпатах ше скоріше, то трохи відволікся, перший день все таки попісявся, а всі решта дні ні. Я вже так втішилась. У Львові потім трошки було спокою і далі те саме. Короче повела я дитину до невропаталога і він прописав йому магне В6 в флакончиках пити. Пропити курс і подивитися як воно буде. Ніяких новин, політики, розмов про війну, в хаті можна якусь музичку включати, яка йому подобається і все. Я то все розумію, але щодо магне, можете щось підказати, може хто приймав. Чи краще до ще одного спеціаліста сходити. Аналізи ми здавали, все в нормі.
Відповідь: Здоров"я дітей. Питання коли ваші дітки почали ходити? Моєму 1 рік і 2 тижні, ходить біля опори, і дууже коряво за обидві руки, переважно відразу сідає, щоб повзти. В когось були дітки, що пізно почали ходити?
Відповідь: Здоров"я дітей. Наш малюк перші два крочки зробив рівно в рік. Але ще донедавна нормально не ходив. Десь тільки тижнів три можна сказати, що ходить. Правда всерівно часто спотикається і падає. Якщо чесно,то мене це також торбує. Бо ходить він дуже коряво, хитається, таке враження, що іноді навіть кульгає. Ми робили УЗД суглобів, то все добре, тому поки чекаю.
Відповідь: Здоров"я дітей. питання в іншому як ваші діти групуються при падінні як згадаю ті падіння і кров по плінтусах, по футболках, губки бантики, ой, мама дарагая менше за руки водіть, а краще не водіть взагалі.
Відповідь: Здоров"я дітей. То точно. Але я свою взагалі не водила за руки. Не путаэмо поняття іти разом за руки. Хто хоче мене пойме. Але групуватись мала зовсім не вміэ. Ходити самі почали з року по вулиці. До того менш впевнено вдома.
Відповідь: Здоров"я дітей. Нічого собі пізно 1 і 2тижні Ми ще досі самі не ходимо. Біля опори ходить давно, десь з 9,5 міс. А за руки таки не варто вчити. То в нас так чоловіка мама малого навчила (на мої зауваження- та я трошки, він сам хоче), то тепер Лук"ян приходить-приповзає, лапає за дві руки і хоче так ганяти. А сам нє, нє.
Відповідь: Здоров"я дітей. А як знати, що дитину можна садити? От наприклад коли саджу її в крісло для годування у на пів лежачому положенні, то вона підтягується за столешню і сидить собі, то можна вже спинку піднімати під більше сидячий кут? Чи діти самі мають сісти з лежачого положення? і від тоді можна садити?
Відповідь: Здоров"я дітей. Садити не можна, має сама сісти і сидіти не падати А як вже сяде, то залежить від дитини. Ми почали повзати і з такого положення сів (8,5міс).
Відповідь: Здоров"я дітей. Точно)) я ще дуже не розумію тих мам, котрі слухають педіатрів і починають дітей за ручки підтягувати, типу тренувати. А потім дітки то присікають і часто починають хапатись самі за руки, за все інше і підтягуючись чи пресом сідати. І мами тоді кажуть: "дитина вже сідає, так сама. ну підтягується і сидить". Угу..
Відповідь: Здоров"я дітей. Ні, я не підтягую))) сама так хапається, і в колясці, і в кріселку, але сидить так секунд 5-10, і лягає)) Дякую, за відповіді ,будемо чекати, поки доня сама повноцінно сяде.
Відповідь: Здоров"я дітей. Кгм. Ну ти знаєш, у нас взагалі 1 рік і 5 міс. То в нас трохи з м'язами були проблеми, чи може надумали нам ті проблеми і просто так розвивалася вона. Бо прописували купу ліків і уколів, а ми лише масажі зробили. Ну але знаю форумлянок, у яких цілком здорові дітки пішли в 1 рік і 2 чи 3 місяці. Та ти їх теж знаєш зрештою.
Відповідь: Здоров"я дітей. Наша доця пішла в 1 рік 1 місяць і 1 тиждень. Тепер вже бігає, правда її ще трохи похитує та все ж рівновагу тримає