Здоров"я дітей.

Discussion in 'Дитяче здоров'я' started by Оля, Jun 3, 2007.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Відповідь: Здоров"я дітей.

Сьогодні здала малій загальний аналіз крові+формула, все в нормі крім еритроцитів. Вони завищені і всі показники, що стосуються еритроцитів теж не в нормі. Що то може бути? Від чого? Я розумію, що результати аналізів має дивитись лікар, але в нас така дільнича, що після неі все перепровіряти треба :sad: Хочу для себе знати і щоб йти з зеленим поняттям, що до чого.

2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

А в зв"язку з чим здавали?

3. raspberry

raspberry Well-Known Member

Півтора місяці тому була вітрянка, та й взагалі давно не перевіряла малу, от і вирішила здати аналізи. Сеча в нормі, по крові - еритроцити завищені, середній обсяг еритроцита занижений, середній вміст гемоглобіну в еритроциті теж занижений. При чому сам гемоглобін в нормі. Словом, заплуталась...

4. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

з простішого - зневоднення, щодо інших причин - проблеми з наднирниками, стрес, анемія (але якщо гемоглобін нормальний - це явно не те). Взагалі, радила б за пару днів перездати, бо ж діти по різному хвороби переносять, і якщо в одного показники приходять в норму дуже швидко, то в іншого і до 2-х місяців в норму приходять.

5. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

з вірускою можна гуляти в періоди, коли нема температури, правда?

6. Almariel

Almariel Well-Known Member

Треба

Надіслано від мого HTC Desire C, використовуючи Tapatalk

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мій Святослав від коли нашого тата забрали в АТО почав пісятись по ночах.
    Правда і до цих пір бували "трафунки", але рідко, хіба як на ніч багато напився, а в день не спав, тоді міг попісяти. А ото останні декілька місяців майже день в день.
    Були ми в Карпатах ше скоріше, то трохи відволікся, перший день все таки попісявся, а всі решта дні ні. Я вже так втішилась. У Львові потім трошки було спокою і далі те саме.
    Короче повела я дитину до невропаталога і він прописав йому магне В6 в флакончиках пити. Пропити курс і подивитися як воно буде. Ніяких новин, політики, розмов про війну, в хаті можна якусь музичку включати, яка йому подобається і все.
    Я то все розумію, але щодо магне, можете щось підказати, може хто приймав. Чи краще до ще одного спеціаліста сходити.
    Аналізи ми здавали, все в нормі.

8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Питання коли ваші дітки почали ходити? Моєму 1 рік і 2 тижні, ходить біля опори, і дууже коряво за обидві руки, переважно відразу сідає, щоб повзти. В когось були дітки, що пізно почали ходити?

9. Mammy

Mammy Well-Known Member

Мій малий сам пішов(полетів :) ) в рік і 2 місяці...

10. littlebird

littlebird Well-Known Member

Наш малюк перші два крочки зробив рівно в рік. Але ще донедавна нормально не ходив. Десь тільки тижнів три можна сказати, що ходить. Правда всерівно часто спотикається і падає. Якщо чесно,то мене це також торбує. Бо ходить він дуже коряво, хитається, таке враження, що іноді навіть кульгає. Ми робили УЗД суглобів, то все добре, тому поки чекаю.

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

питання в іншому ;) як ваші діти групуються при падінні :) як згадаю ті падіння і кров по плінтусах, по футболках, губки бантики, ой, мама дарагая :)
    менше за руки водіть, а краще не водіть взагалі.

12. Людок

Людок New Member

То точно. Але я свою взагалі не водила за руки. Не путаэмо поняття іти разом за руки. Хто хоче мене пойме. Але групуватись мала зовсім не вміэ. Ходити самі почали з року по вулиці. До того менш впевнено вдома.

13. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Нічого собі пізно 1 і 2тижні :)
    Ми ще досі самі не ходимо. Біля опори ходить давно, десь з 9,5 міс.
    А за руки таки не варто вчити. То в нас так чоловіка мама малого навчила (на мої зауваження- та я трошки, він сам хоче), то тепер Лук"ян приходить-приповзає, лапає за дві руки і хоче так ганяти. А сам нє, нє.

14. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А як знати, що дитину можна садити? От наприклад коли саджу її в крісло для годування у на пів лежачому положенні, то вона підтягується за столешню і сидить собі, то можна вже спинку піднімати під більше сидячий кут? Чи діти самі мають сісти з лежачого положення? і від тоді можна садити?

15. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

Садити не можна, має сама сісти і сидіти не падати :)
    А як вже сяде, то залежить від дитини. Ми почали повзати і з такого положення сів (8,5міс).

16. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Точно)) я ще дуже не розумію тих мам, котрі слухають педіатрів і починають дітей за ручки підтягувати, типу тренувати. А потім дітки то присікають і часто починають хапатись самі за руки, за все інше і підтягуючись чи пресом сідати. І мами тоді кажуть: "дитина вже сідає, так сама. ну підтягується і сидить". Угу..

17. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Ні, я не підтягую))) сама так хапається, і в колясці, і в кріселку, але сидить так секунд 5-10, і лягає))
    Дякую, за відповіді ,будемо чекати, поки доня сама повноцінно сяде.

18. invisible

invisible Well-Known Member

Кгм. Ну ти знаєш, у нас взагалі 1 рік і 5 міс. То в нас трохи з м'язами були проблеми, чи може надумали нам ті проблеми і просто так розвивалася вона. Бо прописували купу ліків і уколів, а ми лише масажі зробили.
    Ну але знаю форумлянок, у яких цілком здорові дітки пішли в 1 рік і 2 чи 3 місяці. Та ти їх теж знаєш зрештою.

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Наша донечка пішла в рік і один день :)

20. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Наша доця пішла в 1 рік 1 місяць і 1 тиждень. Тепер вже бігає, правда її ще трохи похитує та все ж рівновагу тримає :)