Відповідь: Здоров"я дітей. Дівчата, може хтось підкаже. Дем'ян, 5 рочків, має страшні корочки на голові. Вичісую, як немовлятам роблять, але швидко з'являються знову, причому такі тверді стають, як каміння. Вичісується то все разом з волоссячком((( Причини педіатр сказати не може, припускає хіба алергію або глистів. До кого з тим звертатись? Можливо, це якийсь грибок голови? Ну і взагалі, які причини можуть бути? Хтось зтикався с таким? Ще маємо проблему. Можливо, що пов'язано між собою це все. Вушка бруднятьс дуже. Раз на 2 дні вичищаю, але то вже все коричневе, ніби місяць не чистили. Так само з'явилось в якийсь період часу. Лор сказав, що так буває. Все. Але мене це бентежить, ну не вірю я, що це нормально, навіть в котів надто брудні вуха пов'язують з проблемами якихось залоз. Якась загальна інтоксикація організму?
Відповідь: Здоров"я дітей. Ті кірочки на голові дійсно мають алергічне походження. Може, зверніться до дерматолога?
Відповідь: Здоров"я дітей. В нашій дитячій поліклініці немає дитячого дерматолога( Де шукати? Чи краще трихолога?
Відповідь: Здоров"я дітей. Питання до тих, в кого дітки мали вальгусну стопу (чи як називається? коли дитина більше на внутрішню сторону стопи опирається). Коли ви почали корегувати цю проблему, носити спеціальне взуття? Бо моя дитина ще не ходить, ортопед в Охмадиті сказав наразі чекати, а взуття ортопедичне купувати, коли сама піде. Але ж вона вдома постійно спинається на ніжки, топає біля опори. Боюся, аби гірше не стало за той час, поки почне ходити. А так фактично виходить, що нічого не робимо. Попередньо мали два курси масажу через гіпотонус.
Відповідь: Здоров"я дітей. В нас такого нема. Але є в коліжанчиноі дочки, тому знаю, що до 4 років тут радять чекати. А там або має сама проблема вирішитись, або дитина перейде на ортопедичне взуття. Коліжанка лише акуратніше стала підбирати взуття для малої, щоб добре була зафіксована п'ята, м'яка підошва, анатомічна устілка.
Відповідь: Здоров"я дітей. Мали два дні високу температуру, вчора ввечері вже не було, але мала вчора багато пила і цицялась. Останній раз пісяла вчора десь о 22:00, прокинулась- памперс сухий, щойно посадила на горщик, то попісяла, але мало. Це нормально? Бо шось я розхвилювалась, щоб не було щось з нирками...
Відповідь: Здоров"я дітей. Може в неї просто зневоднення..вона 2 дні з температурою була, а вчора просто так би мовити наздоганяла режим пиття. Якщо б щось з нирками було, то температура думаю не спадала
Відповідь: Здоров"я дітей. Але пила вона багато і коли була температура, то й пісяла багато... Коли температура спала, я далі їй давала пити, а вона вже не пісяє
Відповідь: Здоров"я дітей. Брендо, не накручуй себе) Поспостерігай за малою, мені здається в Бульбашки, або в когось були проблеми з нирками - то там не просто дитина жвава-весела, і на тобі - нирки. Ну мало що. В мене вчора малий в парку теж трохи пив, а памперс не сказала щоби такий вже й повний. Поспостерігай.
Відповідь: Здоров"я дітей. То ще жара свое дає. Ще багато з потом виходить. Мій теж на диво мало. Як ніколи за всю ніч ні разу не попісяв. Треба давати побільше пити. І бажано простої води. Ну і груди теж, звісно.
Відповідь: Здоров"я дітей. Теж так думаю, мій малий вночі багато цицяється, а вже три дні встає з сухим підгузником. Правда, потім як висаджую- то багато пісяє.
Відповідь: Здоров"я дітей. Ми вже обпісяли і маму, і тата, і ліжечко, і килим)) краник прорвало... В рас в квартирі дуже жара, то певно дійсно через то...
Відповідь: Здоров"я дітей. А моя щось не дуже хоче пити воду.. Ще компотик з сушки поп'є трохи, а води пару ложок. Моя нині теж встала з сухим підгузником, останній раз пісяла в 1 ночі. А вчора як пішли зранку на заняття в 10, потім поїхали на зустріч, аж до 13 і не пісяла.
Відповідь: Здоров"я дітей. почався конюктивіт. що порадите такого, щоб дитина згоджувалась робити? бо навіть чаєм не можу витерти - не дається. а без ліків можна вилікувати його? чи треба до лікаря.
Відповідь: Здоров"я дітей. Дівчата, а можна дитині "принести" вітрянку від іншої дитини, якщо дорослий, який контактував з обома дітьми, вже хворів, а діти між собою не контактували? Бо наш таточко вчора гостював в кума, а в них мала захворіла, а сам таточко - вже хворів. А ми саме на відпочинок збираємось, от і думаю, чого чекати
Відповідь: Здоров"я дітей. Вітрянку перенести можна, в нас сусіди так і захворіли, принесли собі з гостей , де були без дитини. Але інкубаційний період вітрянки - 2 тижні, і не факт, що дитина обовязково "підчепила".
Відповідь: Здоров"я дітей. Що маєте на увазі? Баз АБ, який завжди радять? Звичайно можна. Я чаєм не протираю, нам не допомагає. Протираю розчином фурациліну (1 таблетку розчинити в 100 мл. води). Якщо не дається протирати, то вмивайте, але щось робити мусите, саме сходити буде набагато довше. За краплі не знаю - не користувалась ніколи.
Відповідь: Здоров"я дітей. капала малій флоксалом, а потім і собі мусила, бо та зараз і на мене кинулася, хоч руки добре мила, а найкраще грудним молочко то протирати
Відповідь: Здоров"я дітей. Доня почала ( рiк i два мiсяцi ) ходити на пальчиках. Ходить так на вулицi взута, вдома босонiж. Варто звернутись до ортопеда? Чи поки спостерiгати?
Відповідь: Здоров"я дітей. вона почала лише ходити і зразу на пальчиках? чи вже ходила і потім почала на пальчиках ходити? у нас другий варіант був. нікуди не зверталась. це як новий навик. і зараз любить іноді на пальчиках походити. я би почекала трохи - подивитись, який спосіб ходьби переважає.